Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • semper_contra

    Zanimljiva projekcija budućnosti Hrvatske i Hrvata u ne tako daleku budućnost. Imam 70 godina i vjerojatno neću biti u mogućnosti provjeriti hoće li se ona i ostvariti, ali u svakom slučaju smatram je daleko vjerojatnijom od budućnosti u kojoj bi na ovim prostorima živjeli "samo Hrvati a svi ostali bili gosti" (citirano po nepouzdanom sjećanju izjave Ruže Tomašić).
    Naime za Hrvate vrijedi jedan od mojih 'mudroslova': "Dok hrvatska se srca slože i pluto potonut može" zbog toga što "Hrvati gledaju u prošlost jer ne vide budućnost" (drugi moj 'mudroslov').

    avatar

    18.03.2014. (21:53)    -   -   -   -  

  • velečasni

    Dobro, uvjerio si me, kupit ću jednu tu tvoju knjigu.

    avatar

    18.03.2014. (21:56)    -   -   -   -  

  • babl

    Ruža Tomašić & Co. su upravo jedna od osnova koje će nas dovesti do ovdje ocrtanog.

    avatar

    18.03.2014. (21:59)    -   -   -   -  

  • Nonica

    Pa sto? Neka o tome razmisljaju one zemlje koje primaju nas Hrvate. Svi pametni Hrvati ce vec otici tamo gde se cijene nase skole jer su najbolje na svijetu, gdje se otimaju za nase zanatlije jer su najbolji na svijetu ,gdje ti odmah daju super posao sa super placom jer si bolji od svih, gdje zivis kao covijek jer te beskrajno cijene i vole, gdje se, ukratko receno mozes i dalje bahato ponasati kao da si uHrvatskoj... Kako mi sebe smatramo superiornom rasom oni sto su ostali su i tako budale pa nije vazno sa kime se zene. I tako ce njihova djeca biti isto tako budale kad su napravljeni sa glupim Balkancima ili Azijatima. A nama Hrvatima cijeli svijet biti ce zahvalan jer cemo im mi popraviti demografsku sliku.
    {:) {:) {:) {:) {:) {:)

    avatar

    18.03.2014. (22:18)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    A propos Mirogoja, slično je bilo kasnije i s Miroševcem.

    Što se pak tiče "verglanja", onima koji verglaju nikakav racionalni argument ne dopire do svijesti.

    Jednom sam se upustio u neku takvu kvazidebatu pa pitao uključene jesu li za Gradec ili Kaptol. Nisu shvatili.

    avatar

    18.03.2014. (22:23)    -   -   -   -  

  • mcn

    Ubij čovjeka pa ćeš i ti prodavati više ...

    avatar

    19.03.2014. (11:28)    -   -   -   -  

  • mcn

    I, ovaj, "guys" osim ako nije namjerno.

    avatar

    19.03.2014. (11:29)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Bolja, lošija?
    Mislim da je u pitanju karizma.
    I čemu nestrpljivost?
    Ako je dobra, možda je prodaš u parsto tisuća komada više.
    To prepusti nama čitateljima, no prvo trebamo srediti sistem u državi.
    Negdje raditi i za to primati redovno plaću, ali ne raditi po 12 h dnevno, jer, vjeruj mi, nakon takvog dana gledaš samo da zalegneš.

    I ne znam koji su to telci kaj mu kupuju knjigu, a ima je badave na Internetu

    avatar

    19.03.2014. (11:51)    -   -   -   -  

  • blenderica

    Ne znam da li vam je poznato ali jedan moj poznanik koji je u Ameriku doselio 80tih godina i nedavno ozenio Amerikanku dobio je poziv iz Hrv konzulata da ako hoce da njegov sin (koji NE govori Hrv i nikad nije ni bio tamo) dobije Hrv drzavljanstvo, po njemu, mora djelovati prije nego dijete napuni (ne znam tocno) 9-10 ili 12 godina jer iza toga postaje teze. Mi Ameri, Kanadjani, Australijanci i ini Hrv podrijetla ostati cemo pocasni Hrv gradjani(neki od kojih- ni ne govore Hrv) tako da Hrv nece neminovno izumrijeti samo nece svi zivjeti u domovini. Nesto ko zidovi po svijetu.. da probam nastaviti Bablovu sliku buducnosti. Hrvatstvo ce postati ko zidovstvo- ima ih od crnih do bijelih od amera do rusa ...a svi zidovi.. to vi crvendaci i volite , sarenilo ... e pluribus unum..haha

    avatar

    19.03.2014. (20:52)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Percepcije su ti potpuno krive. Pogledaj povijest, svi su se došljaci asimilirali u hrvatsku sredinu a njihova djeca postajali su hrvati. Pođi od Augusta Šenoe ili Petre Preradovića. Baš kao djeca naših iseljenika i gastarbajtera u doba bivše države koja su se potpuno asimilirala u svoje nove sredine. To je zakon prirode i društva.

    Čudim ti da se kao pametan čovjek baviš raspadnutim lešinama? Crveni i crni, ustaše i partizani, Tito i Pavelić. Uzalud ti riječi jer je pokojni crveni pobjednik među 10 najvećih zločinaca 20. stoljeća dok je poraženi gubitnik nešto malo manji, negdje ispod 20. mjesta.

    Inače pitanje Mirogoja pomalo sliči na Pelješki most što ne znači da ni jedna n druga građevina nisu potrebne. Naprotiv. Jednako je i sa autoputevima protiv koji su, baš kao i protiv Pelješkog mosta crven oduvijek bili jer ako itko žali za bivšom državom, onda su to jedino crveni a što ne znači da su crni zadovoljni ovom.

    avatar

    19.03.2014. (22:19)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    spas hrvatske je u tome da nives celziju napise nastavak svoje knjige. ona jedina u hrvatskoj moze prodati knjigu u 150000 primjeraka, ma sto veliki hrvatski pisci i umovi mislili o tome.

    avatar

    19.03.2014. (22:52)    -   -   -   -  

  • babl

    Pogledao sam povijest i ne vidim kako se u navodni zakon prirode i društva uklapaju Iliri i Etruščani.

    avatar

    19.03.2014. (23:09)    -   -   -   -  

  • Vukšić

    @ boccaccio: "Osuđujem zločine koje su učinili oni sa zvijezdom petokrakom, ali ideja zvijezde petokrake je drugo. Ideja kukastog križa je zločin, a ideja zvijezde petokrake nije bila zločin. To su dva različita sustava, o kojima gospodin Karamarko nema pojma."

    avatar

    20.03.2014. (17:15)    -   -   -   -  

  • :)

    Zapravo, kad ti knjiga završi u knjižnici, onda si tek gotov, i ono malo zainteresiranih ju posude za badava :)

    avatar

    25.03.2014. (14:38)    -   -   -   -  

  • babl

    Nekoliko mjeseci kasnije nailazim na članak koji govori u prilog moje projekcije: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/342193/Situacija-je-alarmantna-mora t-cemo-uvoziti-ljude.html

    avatar

    15.07.2014. (01:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...