Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • edo

    Priča slična Stepinčevoj i još stotinama sličnih revizionističkih. Vrijeme ide, a sitne laži izrastaju u velike istine. Još malo, pa će i običan puk ta "čuda" moći kupiti u svakoj malo boljoj specijaliziranoj prodavaonici na Kaptolu. Eto, ovaj tjedan su tamo anđeli na akciji, dobrih 20% popusta.

    avatar

    10.03.2014. (17:05)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Jasno je ko dan da ne izliječi nitko svoje oštećenje na bubregu via Palatucci, no još je evidentnije da poneko via Palatucci završi s oštećenjem mozga.

    avatar

    10.03.2014. (17:30)    -   -   -   -  

  • transitgloriamundi

    moš se ti pitat kolko oš. sve je do vjere. ja vjerujem da će mi sveci s naše crkve sv. blaža past na glavu ako se previše približim, recimo.
    pa mi ne padaju.

    avatar

    10.03.2014. (18:55)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    "Luda" priča. Ostavlja neugodan okus u ustima...
    Gdje li je kraj i današnjim lašcima i njihovim lažima?

    avatar

    11.03.2014. (09:22)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a već su snimlili film po njemu i već se napravio dobar dio pseudo povijesnog materijala za buduće generacije. Neki će ići logikom da je morao biti Pravednik ako se po njemu snimio film :)

    e ima još jedan trash iz RAI produkcije, ako želiš da se zbljuvaš pogledaj si Il cruore nel pozzo. Bjelogrlić glumi zločestog partizana koji jaši po Istri kako bi pospremio jadan talijanski puk u fojbe :)

    Ponosan sam sam što sam Talijan, ali što bi rekao Pavese "non amo l'Italia ma gli Italiani" zato jer je u ono vrijeme Italija kao država bila fašistička tvorevina koja se koristila nasiljem.

    a Država i Crkva, to se zna odavno, ruka ruku mije. Još kad umiješaš riječi kao "povijesne i znanstvene činjenice" evo ti klupka kojeg je nemoguće razmrsiti.

    Znaš što mi je predobro? Kako se koristi esule (a i oni se daju koristiti rado) za političke poene. A nije im ništa bolje bilo u Trstu (i dalje u sabirnim centrovima, kao mojem nonotu u logoru Altamura u Pugli) nego krajnskim Srbima u Beogradu.

    Naprosto kao što ovi nisu bili dovoljno Srbi ovi nisu bili dovoljno Talijani, ali su korisni za oplakivanje izgubljenog teritorija.

    Živim u tom području viktimizacije pa mi se gadi već cijela priča. I to je najbolji razlog zašto postoji Europksa Unija, da se više ne događa "ja tebi ti meni" svinjarija.

    avatar

    11.03.2014. (11:30)    -   -   -   -  

  • Lou Salome

    Cijela povijest Crkve temelji se na laži, a "čudotvorna" ozdravljenja koja prethode beatifikacijama su ledeni vrh te laži.

    avatar

    11.03.2014. (21:20)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Meni te beatifikacije imaju pomalo političku pozadinu.
    U ovom slučaju, možda je čovik samo bio nefrološki
    potkovan, kako će onda liječiti mozak?
    Kvalifikacija zločinac - dobročinitelj mi vuče na podvojenu
    ličnost ili što bi u mom kraju rekli: "tija bi s jednon guzicon
    na dvi stolice". Nikad se ne zna tko će pobijedit, pozdrav:))

    avatar

    11.03.2014. (22:55)    -   -   -   -  

  • vlado

    U čitavoj priči meni je ipak najmilije da Partija u svom akcijskom planu i programu nema stavku o svetim drugovima, da ne velim volovima". Zamislite koliko bi tek tada bilo svetaca?

    avatar

    12.03.2014. (00:10)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @vlado, ti si element za beatifikaciju u smislu vblaženog neznanja :)

    avatar

    17.03.2014. (09:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...