Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • alexxl

    Na mome su kotačići uvučeni, tak da tu nema problema. Brijače si kupuje, to smo rješili....jedino kaj me jebe, kad se idem tuširati, kaj zaboravim ponesti očale. Nikak da pogodim koji je šampon od onih 20 bočica, maspater. Sve neki gelovi...gel obični, gel za intimne dijelove, gel za lijevu ruku, gel za desnu nogu i nedavno mi kupila šampon na kojem ni na jednom jeziku ne piše da je šampon, čak ni na Svahiliju, a počel sam ga kužiti, silom prilika. Do nedavno, kad si si nekaj kupil, a iz uvoza je, u deklaraciji si imal deklaraciju (c, a što drugo) na 5 jezika, ali ne i na hrvatskom. Tak je i s Wikipedijom. Ili svi znamo Engleski, ili smo najljenija nacija, prije ovo....pa si ondak kliknem Svahili, maspater.

    avatar

    17.02.2014. (09:32)    -   -   -   -  

  • .

    A..................u,
    sad mi tek jasno gdje griješim, ja obično poslažem; usisivač, mop, partviš, jogger, etc....i onda vodimo "rat živaca"...
    Nitko mi do sada nije rekao da ih moram koristiti a ne s njima piti kavu.
    Od danas će nastati velike promijene i u organizaciji, samom djelovanju, i svakako ću poslušati savjet o kreativnom pristupu.
    Ne znam kako da ti se zahvalim...;)

    avatar

    17.02.2014. (10:53)    -   -   -   -  

  • primakka

    taman sam se prepoznala u fast-forward razgibavanju i krenem s jednim prijedlogom kontra rutine, kad i li... - pa ovo je samo za kategoriju mili..., jelo?!

    avatar

    17.02.2014. (11:44)    -   -   -   -  

  • golden age

    ponekad pomislim kako nije lako biti okružen nositeljicama feromona s opadajućim estrogenom, s brazilskim depilacijama i nostalgičnim Weiblichen Körperbehaarungom :)

    avatar

    18.02.2014. (17:45)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    oh,oh,oh... trebalo mi je gotovo tri četvrtine teksta, ali sam shvatila - je li to još jedna "jadanjadobrimuž" žalopojka? ne kupujem, ne kupujem uopće :)

    avatar

    18.02.2014. (19:51)    -   -   -   -  

  • Nellie

    hahhahahah. britvice su me nasmijale. jako. tko zna zasto :D

    avatar

    18.02.2014. (23:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...