Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • donin svijet

    O tome građani moraju potpisati ugovor sa svakom novom političkom garniturom koja će, po novim pravilima, preuzeti vođenje države.

    Sadašnja garnitura na vlasti ima Plan21, iz kojega proizlazi da će stručnost biti kriterij za zapošljavanja i imenovanja. Temeljem tog Plana su dobili izbore.
    Lagali su. Zašto misliš da bi bilo drugačije da se neki dokument zove ugovor? Pa oni bahato i jednostrano ne poštuju potpisane ugovore (ukidanju masovno kolektivne ugovore), ne poštuju propise.... rade što žele. Na žalost... teško mogu zamisliti da bi oni (kao i oni drugi, a u biti su isti) poštivali bilo kakav dogovor ili ugovor.

    avatar

    16.02.2014. (12:45)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Naravno da bi, pod sjenom sankcija, odnosno materijalne i kaznene odgovornosti, na koju ih isto treba prisiliti pristati ukoliko se žele baviti politikom.

    avatar

    16.02.2014. (13:32)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Jedina, apsolutno jedina šansa hrvatskom narodu je glasovanje za nestranačke ljude stare do 35 godina. Sve ostalo vodi u mrak!

    avatar

    16.02.2014. (14:16)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    koji je smisao toga da je dobna granica jedini kriterij za vođenje države'?

    avatar

    16.02.2014. (15:43)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...da, problem je u sustavu. Naravno da samo naivci misle da će se političke strukture samovoljno, zbog općeg interesa, odreći bilo čega. Ovaj sustav ne valja, od načina na koji se biraju "predstavnici naroda", pa na dalje. Kaže nam vrli predsjednik, da "ulica" nije riješenje, ali objektivno, mi građani, nemamo nikakve mogučnosti da korigiramo politiku između izbornih ciklusa. Ovo ne valja, i ništa se neće promijeniti. Sustav će se ekonomski urušiti sam od sebe. Mi, građani, sada samo možemo nemoćno promatrati ovu našu svakodnevnicu, usporedivu sa Titanikom i orkestrom na njemu...

    avatar

    16.02.2014. (17:37)    -   -   -   -  

  • Euro

    balkan je to..

    avatar

    17.02.2014. (08:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...