Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MRKY

    SAMO SE PERE LOVA NA KULTURNIM OBJEKTIMA.. ŠTO JE ČUDNO DA PROSVJEDNICI U TUZLI I BIH SU PRVO ZAPALILI TU "TRULU KULTURU" KOJA IH JE PODIJELILA I POSVAĐALA... A TOBOŽE NEKIMA JE ONA TOLIKO VAŽNA...

    avatar

    14.02.2014. (10:29)    -   -   -   -  

  • MRKY

    Na koljenima je ELEKTROMETAL najveća hrvatska instalatersko-montažerska tvrtka. Budućnost Elektrometala je upitna, a samim tim i sudbina 400-injak zaposlenika i njihovih obitelji, u rukama je vjerovnika.

    Unatoč više puta javno ponovljenim obećanjima, vlasnici Česme SP još uvijek nisu podnijeli prijedlog za predstečajnu nagodbu, a komunikacija između predsjednika Uprave vinkovačke Spačve, Darija Puljiza, i predstavnika radnika kojima i dalje kasni isplata plaća za rujan, u posljednje vrijeme odvija se preko bjelovarsko-bilogorskog župana Miroslava Čačije. Naime, Puljiz se već danima ne želi odazvati svakodnevnim pozivima sindikalnog povjerenika Česme SP Franje Šinka, kojega prvenstveno zanima kada će na račune 170 radnika „sjesti“ zaslužene rujanske plaće.

    avatar

    22.02.2014. (21:51)    -   -   -   -  

  • MRKY

    NOSIM KOSTI SVOJIH PREDAKA

    ŽIVOTNA KRONOLOGIJA

    Moja majka je rođena 9. veljače 1920. godine, od oca Ivana Pezer i Danice, rođene Međugorac (Joze i Ive) u Cerovom Dolcu

    HERCEGOVAČKI IZDAJNICI "PEZER"

    IZDALI STE SVOJ ROD IZDAJNICI PROKLETI

    Hercegovina mjesto moje drago kršni kraju i rodna grudo.

    Jesu li naši geni bili uzaludni?

    Miljenko Pezer, tajnik Vijeća Grude
    Dinko Pezer, predsjednik Kluba vijećnika HSP BiH

    Dva svjetska rata odnijela su puno mladih života i donijela glad. Formiranjem socijalističke - Titove Jugoslavije - Grude, kao uostalom i čitavi zapadni dio Hercegovine, bivaju obilježene kao centar nacionalističkog i profašističkog hrvatstva, a samim tim i obilježene i nepoželjne, budući da se nipošto nisu mogle uklopiti u floskule o bratstvu i jedinstvu naroda i nepresušnu soc-realističku frazeologiju kojom se nastojala održati na životu ta neprirodna tvorevina. Konačnim padom Jugoslavije ovaj je prostor dobio kakvu takvu slobodu, no hrvatski se narod - poučen povijesnim iskustvima - još itekako mora boriti za svoj vlastiti kulturni identitet i tradicionalne vrijednosti mukotrpno izgrađivane kroz stoljeća patnje.

    avatar

    22.02.2014. (21:53)    -   -   -   -  

  • Redar-ZG.

    JADRANKO ČEŠČKAR UPAO U POLICIJSKU KLOPKU

    Htio opljačkati dućan, opkolila ga policija pa je zatočio ženu

    Zagreb: Jadranko Č. (45) iz Bjelovara htio je opljačkati dućan Prehrane na Prisavlju. Ušao je i tražio od prodavačice da zaključa vrata. Držao ju je zatočenu sat vremena

    Nedjelja, 20. 1. 2013.,Gotovo sat vremena trajali su pregovori s policijom

    Dečki, obucite pancirke, čula sam inspektora kako govori policajcima. Sve je izgledalo kao u filmu. Sa svih su strana došli policijski auti. Trgovina je bila opkoljena, kaže stanarka zgrade na zagrebačkom Prisavlju.
    Jadranko Č. (45) iz Bjelovara, naoružan pištoljem, u trgovinu Prehrane u prizemlju zgrade ušao je u subotu oko 19.40 sati. Unutra je bila samo radnica Anita H. (22). Zaprijetio joj je i natjerao je da uđe u zahod pa ju je tamo zaključao. No nije primijetio da je prodavačica imala mobitel. Nazvala je policiju, koja je ubrzo opkolilla trgovinu. Anita je sa zahoda nazvala i prijateljicu kojoj je šapćući ispričala što se dogodilo, da je zarobljena u zahodu. Navodno je Jadranko imao i pomagača s kojim je bio u kontaktu walkie-talkiejem. On mu je i rekao da su ga opkolili.
    No pljačkaš se nije odmah predao. Gotovo sat vremena su trajali pregovori s policijom. Onda je Jadranko odbacio pištolj, izašao i predao se. Policija je oslobodila djevojku iz zahoda. Bila je u šoku. Stanari kažu kako joj je ovo bila već treća njena proživljena pljačka. Jadranko je već od prije poznat policiji. Istražitelji sada tragaju za njegovim pomagačem.

    avatar

    22.02.2014. (22:55)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    PISMO - ALEKSANDRU STANKOVIĆU

    Zašto se je dva desetljeća šutjelo o Petru Radakoviću koji je vlasnik nekretnina - više od pola Bjelovara, sa bivšom gradonačelnicom Đurđom Adlešič sve su pokrali. Jedini JA Branko Stojković govorio sam i pisao o Radakovići i Adlešički, sad ste se sjetili progovoriti o lopovskim djelima - danas 23.03.2014. u emisiji Nedjeljom u 2.

    IZ BELOVARA
    BRANKO STOJKOVIĆ

    avatar

    23.02.2014. (13:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...