Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • meroveus

    Naravno, pretpostavka je kako mi nećeš zamjeriti, ja jednostavno ne vjerujem vodičima kroz život, tako da me ova prezentacija, iskreno, nije dotaknula. Što mogu, takav sam. Ako upotrijebim logiku pa kažem kako početak jednog života ima svoju refleksiju kretanja u kozmičkoj konstelaciji koju izaberemo, moram konstatirati kako trodimenzionalnost života uguravamo u jednodimenzionalnost odabrane ravnine. Jer prateći svjetla u visini pratimo im pravocrtne linije opažanja, ne vidimo im dubine, vidimo samo prvi sloj u ograničenom vidnom polju. Slušao sam nekolicinu koji su uvozom stranih ideologija fascinirali drugačijim razmišljanjem, ali ostaje samo na prvotnoj fascinaciji, ne ide dublje u inicijalnu potrebu za razumijevanjem, ne toliko zbog stranosti, koliko zbog plošnosti razumljivog, a bez obzira na ponuđenu novu terminologiju. Ovime ne bih želio osujetiti tuđe spoznaje i razmišljanja, ali ja jednostavno nisam u njima. Kao što sam se odrekao naslijeđenog plemenskog vjerovanja, a što je vrlo teško odricanje, isto tako odričem se lakše vjerovanja koja počivaju na umijeću uvjerljivosti. Ono u što vjerujem ne mogu opisati, niti sažeti u nekom bogu, počelu ili esenciji, previše je antropomorfno. A odnosi između dvaju života su još kompleksniji. To su trodimenzionalnosti na entu sa nezaustavljivim varijablama. Pa se upitam: može li netko matematički izraziti intuiciju, prekogniciju, pred-osjećaj? Taj netko otkrio bi uzrok big-banga, vjerojatno i razloge uzroka.

    avatar

    17.02.2014. (06:03)    -   -   -   -  

  • eum

    Poruka: nebeski Otac govori svojoj djeci:

    "Došao je Moj čas,
    ljudi me trebaju upoznati, ljubiti i štovati
    kako bih im, kao Stvoritelj, mogao biti Otac
    i Spasitelji i predmet njihove vječne radosti".

    (dkaz o autentičnosti dostavljam na traženje)

    avatar

    18.02.2014. (14:28)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Meroveus ... Hvala velika što si pogledao i komentirao, tim više što ti se vjerojatno od početka nije svidjelo. I što si me usmjerio kako uvesti posjetitelja ovog bloga u cijelu priču, da odmah odluči hoće li riskirati vrijeme 7a gledanje ili ne.

    Ovo ' predavanjce ', kako ga je i sam autor na7vao na svom fb profilu, ima svoju manje popularnu i 7abavnu formu : http://www.tomislavbudak.com/hr/temeljni/partnerski-odnosi.html , gdje se može čitati u interakciji s tematski pove7anim članicima. ( Ne mislim da bi tebe impresioniralo, no moguće kojeg drugog posjetitelja 7aintrigira ... Meni je stranica ovog autora naj7animljivija na internetu, stoga nikakvo čudo da sam odabrala objaviti ovaj video7apis.).

    U svim tim temama spominje se magična riječ ' karmički obra7ac ', dakle jedna namjerno pojednostavljena i apstrahirana forma, koja, primjenjena u terapijske svrhe, ima veliku operativnu vrijednost. Stoga se ne radi o svetogrdnom činu oskvrnjenja misterija ljubavi, već dobroj namjeri da se ono prepo7nato kao identično u mnogim ver7ijama međuljudskih odnosa iskoristi u svrhu liječenja onih ve7a i situacija koje ljude dovode u osjećaj nelagode i blokade.

    Pjesniku se to, naravno, ne sviđa i odbojno mu je, jer su poetski i 7nanstveni pristupi vrlo ra7ličiti, ali poneki ' pacijent ' može prepo7nati mogućnost da po7itivno utječe na svoj problem.

    Ja sam bila pacijent, ne kod ovog terapeuta, no radilo se o sličnoj terapiji, kidanju karmičkih ve7a ( Budak, koliko vidim to radi suptilnije i na7iva transformacijom, što smatram puno evoluiranijom ver7ijom ) i jako sam 7adovoljna njenim poslijedicama po odnos s majkom. Pisala sam o tome prije više godina: osobna iskustva i malo teorije, post " Kidanje karmičkih ve7a ". Stoga moja odluka objave ovog videa, kao nekome moguće potrebitog informacijskog momenta, da unaprijedi svoj odnos s nekim ili riješi neku problematiku u njemu. Jer puno nas je koji nismo 7adovoljni postojećim stanjem, a sami više ne 7namo kako postići boljitak.

    avatar

    19.02.2014. (02:11)    -   -   -   -  

  • Roselina

    Draže mi je čitati nego slušati, jer dok čitam mogu dozirati svaki dio
    teksta onako kako mi je potrebno pa sam si spremila link njegove
    stranice. :))

    avatar

    07.03.2014. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...