Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • mazoret

    Lukša je pravi komad:-)

    avatar

    03.02.2014. (19:06)    -   -   -   -  

  • ..

    Precesto pisete postove, nema se sta komentirati :/

    avatar

    03.02.2014. (23:00)    -   -   -   -  

  • citatelj

    ja nemislim da su precesto postovi,.puno ljudi cita ovaj blog i prati stalno bez da ostavlja komentare..osobno se veselim procitati svaki novi post,i vidjeti novosti,iako ostavljam rijetko komentare..cak blog pratim vise nego fb stranicu..ovaj blog ipak ima neku "dusu" :)

    avatar

    03.02.2014. (23:24)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Eto, prorijedili su se postovi. Nema komentara, pa nema ni postova. :-(

    avatar

    04.02.2014. (08:34)    -   -   -   -  

  • ...

    Zašto još nema slika sa treninga u Beloj Crkvi?

    avatar

    04.02.2014. (08:45)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Zato što će biti u novom postu, koji je tematski vezan sa treninzima i velikim planovima za skoru budućnost.

    avatar

    04.02.2014. (09:32)    -   -   -   -  

  • netko

    Mislim nevjerojatno. Kriteriji su vam super. Umjesto da postove bazirate na posjećenosti, vi ih bazirate na komentarima koje upotpunjuje uvijek ista žena s uvijek istim komentarom na što vi kažete hvala. Ja također posjećujem blog, ali nikada ništa ne iskomentiram. Što bih trebao komentirati na ovom postu? Baš su lijepe slike? Cure lijepo plešu? Mirko Fodor lijepo vodi? Pola sličnih slika vidjeli smo u prošlim postovima. Što je s nama koji volimo pratiti blog, ali nikad ne komentiramo? Što se mene tiče, ako mislite ovako nastaviti, bolja je ideja da se prebacite na Fejs.

    avatar

    04.02.2014. (10:26)    -   -   -   -  

  • ...

    Hvala na odgovoru, jedva čekam novi post! :)

    avatar

    04.02.2014. (10:42)    -   -   -   -  

  • znatiželjna

    Istina za prebacaj na fejs, ali što je sa onima koji ga nemaju? Ovako svi korisnici interneta imaju pristup novostima najboljih mažoretkinja..

    avatar

    04.02.2014. (10:45)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    netko:
    Ma naravno da ovo sa 10 komentara nije savršena metoda, čak štoviše nije ni dobra... ali pračenje posječenosti je još lošija. Prvo, trebalo bi svaki dan računati razliku i precizno je voditi jer ne postoji statistika dnevne posječenosti. Drugo, to je stvar klikova koju u 5 minuta može napraviti jedna osoba.

    A ako blog nema posječenosti, tj. bilo kakve reakcija čitateljstva, onda nema ni smisla na njega trošiti toliko mnogo vremena. A troši se užasno mnogo. Znači treba resurse usmjeriti na nešto drugo što je prihvatljivije i donosi bolje rezultate.

    U svakom slučaju, facebook nije dobar medij jer je previše šarolik pa se "od šume ne vidi drvo". Naime, tamo čim netko zaljepi neku fotku to odmah ide na front page, pa najava ili objava koju želite postaviti odlazi sa iste u vrlo kratkom vremenu, posebno ako imate velik broj "prijatelja" iliti korisnika. Dakle informacija je kratkog vijeka i postaje beznačajna nakon vrlo kratkog termina. A to nije intencija ovog bloga.

    Druga opcija je staviti oslonac rada na web stranicu, no onda nema mogučnosti komunikacije. U svakom slučaju slažem se da je bolje zatvoriti stranicu nego je forsirati ako ona nema smisla.

    avatar

    04.02.2014. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...