Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • e2

    (e!)

    avatar

    23.01.2014. (17:59)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    sve je počelo još davno davno prije, još za vrijeme druga Stipe Šuvara. sve kasnije je samo posljedica ili nastavak.
    a sad jedne hereza: oni malobrojni koje se ponekad proglašava intelektualcima (iako su vrlo često po tom smislu upitni) samo su produžena ruka Partije SDP-SKH. za tzv. "ljevičare" intelektualci su samo oni koji zajedno s njima plešu kozaračko kolo dok sve druge se u današnjoj Hrvatskoj jednostavno progoni.
    pa zato nije ni čudo da je većina onoga što vrijedi na ovaj ili onaj način napustila Domovinu u kojoj je uglavnom ostao ljevičarski gnoj (bit ću vrlo jasan i bezbrazan :;) ).
    naravnoučenje: dok se ne napravi veliko pospremanje iliti nemilosrdna i beskompromisna Lustracija (zahvaća 3 generacije) napretka nema a narod neka se pali na simpatične ali vrlo opasne "Čovječje Ribice" kojima prijatelji poklanjaju vrlo skupe operacije što naravno nije korupcija.
    OLE!

    avatar

    23.01.2014. (18:37)    -   -   -   -  

  • Mirela

    Kaže meni mama, ti baš ne voliš raditi, ja rekoh pošto ti voliš, radit ćes za mene besplatno. Vidiš kako sam pametna. Prava hrvatska intelektualka.

    avatar

    23.01.2014. (20:38)    -   -   -   -  

  • brava

    @ Mirela svaka cestica, :))))
    i da znas da si zaista prava intelektualka iako ti rad smrdi. drzim ti fige. nis mi se vise ne gadi do pokazivanje prstom da skrenem sa sebe. nitko nikome nije kriv nego mi sami sebi.

    avatar

    24.01.2014. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...