Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Valcer

    A tko zna što je istina?

    avatar

    08.01.2014. (13:33)    -   -   -   -  

  • Dante

    Znači narodi na sjeveru koji uglavnom jedu meso i piju mlijeko imaju prema tom istraživanju velike šanse umirati od karcinoma !? Mislim da je i opet istina nepotpuna.. no na tragu smo svakako.

    avatar

    08.01.2014. (15:02)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    zašto jednostavno ne pustite dijete da samo odluči što će jesti ?

    avatar

    08.01.2014. (15:13)    -   -   -   -  

  • apis

    ja čaj pripravim uveće
    stavim u hladnu vodu, pogotovo šipak
    zapravo nikada ne prokuhavam vodu, ali uvijek je dovoljno da odstoji čitavu noć čak i oni koje ne mogu naći u ovom podneblju za ubrati poput zelenog čaja

    ah, da.... umijesto mlijeka, ako ne dobijem od jednog kozara koji me redovno snabdjeva, tada pijem sok od mrkve ili u kombinaciji sa ciklom

    (u kafičima jedino pijem vino)

    pozdrav

    avatar

    08.01.2014. (15:39)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Sedam milijardi ljudi jede meso i ne umiru baš svi od raka, i oni koji umru od raka ne umru svi radi mesa već su tu i cigarete, i smog, i koješta. Dakle, novine izvještavaju o nekom istraživanju koje ide u prilog vegetarijanskoj ishrani, a ti kao grom iz vedra neba pa u rebra upozoravaš dijete na rak, iako je čitav život pred njim i ima vremena da mu objasniš vegansku ishranu s daleko boljim argumentima.

    Malo više taktike inače će ubrzo odbacivati sve što mu budeš govorila.

    Usput, nikakva kiselost nije odlučna za rak. Informiraj se o stanicama, od čega su sastavljene, kako se dijele, što su inhibitori i radi čega gen mutira pa dođe do nekontroliranog dijeljenja stanica, odnosno raka. To nije kiselost. Radi toga nisi razumjela ni Angelinin potez prije par mjeseci.

    avatar

    08.01.2014. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...