Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Plastik

    Sretna Nova
    stvarno zgodna jelka
    i
    jedno pitanje? sada sam pokušala ostaviti post, ali jednostavno ne uspijevam. Gdje mogu doznati ako mi je zabranjeno pisanje bloga? (apistia 01.01.2014. 18:35)

    • @apistia - Hvala, sretno i tebi.
    Odgovor na tvoje pitanje ne znam. Nešto se događa s blog.hr - vjerojatno su imali nekih poteškoća i evo ja prije nekoliko trenutaka uspio objaviti svoj post. Mada sam ga pokušavao nekoliko puta, na različite načine. Ne vjerujem da zabranjuju nekome objavljivati, ali ako i do toga dođe, vjerujem da bi upozorili ili obavijestili. I ja sam na više strana pokušao doći do informacije, ali bezuspješno. Čak ni na blog.hr facebook stranici nisam dobio odgovor. Ali, idemo s boljim nadama u novu godinu.

    avatar

    01.01.2014. (18:58)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Sretna ti Nova!

    avatar

    01.01.2014. (19:48)    -   -   -   -  

  • kamena

    dirnuta sam sad i ja... i sad mi je posebno drago radi tebe, što sam ipak prenijela svu tu količinu misli, koja me i samu zatekla... a neću ti ni pričati, koliko sam se dvoumila, jer s iskrenošću smo uvijek nekako na sklislom terenu, zar nije tako?... al' et, kod mene gotovo uvijek pobjeđuje, pa šta košta da košta :)... hvala ti na lijepim riječima :)

    avatar

    01.01.2014. (21:44)    -   -   -   -  

  • NF

    lijep odabir teksta i slike danas, sretna nova!

    avatar

    01.01.2014. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...