Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pero u šaci

    Zašto je bivanje polugolom prigovor protiv razine vjerodostojnosti filmske borbe za (vegetarijansku) agendu? Štoviše, meni se baš dopalo: zgodna djevojka, ta Judita. Ćao, Judita! :) I što bismo s bičinom preko 10 minuta u kadru? Recimo da sam usvojio poruku da borbe bikova nisu simpatičan običaj (kao što i jesam; slažem se sve) - zašto bi to povlačilo da bih želio i buljiti u samog bika pola filma? Svaka čast glumcu, odlično ga je odigrao, ali složit ćeš se da nije baš Al Pacino. Radije u polugolu Juditu, duše mi!

    avatar

    30.12.2013. (17:37)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Ne volim domaće filmove, serije, komedije, kazališne predstave. Loša, amaterska gluma, puno drame, dreke, uzdisanja i infatilnosti. Humor je loš. Ideje su loše. Golotinja nije privlačna, senzualna već sirova, neukusna. Šved je u pravu.

    avatar

    30.12.2013. (17:41)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ..odavno smatram da mi nemamo dobrih filmova, pogotovo komedija...zalomi se tu i tamo nešto ,al ni blizu srpskih filmova...zašto je to tako ne znam...ima sigurno netko ko zna više i tko to može objasnit....čini mi se nekad da mi niš ne znamo sami....još uvijek mi se čini da je onaj "kako je počeo rat na mom otoku" još uvijek najgledaniji i da nam je to plafon...

    avatar

    30.12.2013. (17:59)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    onda ti se vjerojatno neće svidjeti ni Svećenikova djeca. ja sam uvijek bila skeptična, ali moram priznati da mi se svidjela Parada, svidjeli su mi se Noćni brodovi, a puno lipih stvari se govori o Obrani i zaštiti i Vis a Vis. treba vidjeti, pa onda suditi. da se razumijemo, nisam gledala Sonju i bika.

    avatar

    30.12.2013. (19:00)    -   -   -   -  

  • Po Sljemenu sim tam

    Sonja i bik je film za zabavu. Ne znam zasto bi trebao sluziti za pljuvanje po domacem filmu. Sigurno je bolji od 99% americkog smeca kojeg nam serviraju na TV kanalima.

    avatar

    30.12.2013. (19:18)    -   -   -   -  

  • apis

    Ja ću reći nešto drugo. Iskreno, da mogu da birati društvo, družila bih se s djecom Samo. SVA druženja bi trebalo biti takva:. divno spontano jednostavno nasmijana. želim da su ti svi dani u Novoj tako opušteni i razigrani kao u lijepim dječjim snovima.

    avatar

    30.12.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao trag na drugim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    30.12.2013. (22:18)    -   -   -   -  

  • Dante

    Film , barem meni, daje jedan grub no ipak točan presjek ruralnog i nazovi urbanog razmišljanja i poimanja stvari. Ustvari se vidi da niti je Anti baš nešto stalo do bika niti sonji do vege menija kad je Ante tu :-) Svako dobro želim u 2014 i puno novih postova.

    avatar

    31.12.2013. (09:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...