Evo malo usporedbe: Moj životni supatnik sve odradi, nakon šest mjeseci kad ga ja na to (milijuntiput) podsjetim. Kolače znam kupiti najbolje na svijetu. A zašto se nešto ne diže, pa očito je sve do jaja.
13.12.2013. (19:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Naravno da je kriva pećica jednostavno ništa drugo ne može bit uzrok padanju biskvita,a i briga te dok god imaš šlaga za sve kamuflirat :) I DIY luster ti je divan,divan (Sad mi se jede sir,torta od sira,nešto od sira)
13.12.2013. (21:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hrabro si krenula s tim trbušastim biskvitom.:) meni su često tako izgledale, pogotovo one s puno jaja. pa sam pekla one kojima ne bi upala sredina. s manje jaja. zapravo, probaj smanjit temperaturu u startu, pa nek se diže postepeno. kad kolač uhvati temperaturna euforija - brzo splasne. mislim da je to to. (sad kad sam ovako pametna, mogla bi i sama neku švarcvaldušicu, haha)
16.12.2013. (08:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
za biskvit nemam ideje, ali luster je FA MO ZAN. (pročitaj ovo sa otegnutim dalmatinskim naglaskom, onako kako je izgovoreno maločas).
Koliko si love utrošila u materijal i slične stvari?
27.12.2013. (06:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
arne
Jeben ti je luster.
Za kolač ti mogu pokušat odgovorit iz perspektive kemičara, ali nikako kao netko tko se razumije u kuhanje. Kad gurneš nutra ona sranja za dizanje tijesta, to radi tako da se stvaraju mjehurići CO2. Vjerujem da, ako ih se stvori previše, oni počnu pucati i biskvit može pasti. Probaj stavit manje toga.
29.12.2013. (15:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pero u šaci
sad bi ti slijedilo ono ''mošseudat'', samo da se već nisi...
13.12.2013. (17:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lobotomizator
malo suhe afričke šljive smrviti i u biskvit drugi put umijesiti
13.12.2013. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nemezis
@Pero: moš se preudat? :D
@lobotomizator: LOL, daleko najkreativnije rješenje, al ima i posljedice ako je vjerovat reklami :D
13.12.2013. (19:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
križar
Evo malo usporedbe:
Moj životni supatnik sve odradi, nakon šest mjeseci kad ga ja na to (milijuntiput) podsjetim.
Kolače znam kupiti najbolje na svijetu.
A zašto se nešto ne diže, pa očito je sve do jaja.
13.12.2013. (19:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Ovo ti baš lipo izgleda, ne žali se na sebe! Startala si dobro
13.12.2013. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Naravno da je kriva pećica jednostavno ništa drugo ne može bit uzrok padanju biskvita,a i briga te dok god imaš šlaga za sve kamuflirat :)
I DIY luster ti je divan,divan
(Sad mi se jede sir,torta od sira,nešto od sira)
13.12.2013. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pero u šaci
isključeno - jerbo se nisam još ni udao (i ne nameravam) :D ;)
13.12.2013. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
sve pohvale primam sa rezervom. pokude odbacujem u potpunosti.
a sad odoh na Smitwicks Ale.
13.12.2013. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
apis
Ja sam ona nesretnica kojoj, dok je bila malena, KOLAČI su se najviše sviđjeli ako mami NISU uspjeli.
13.12.2013. (22:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NoraE
Jako ugodna atmosfera, lijepo.
14.12.2013. (07:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
primakka
hrabro si krenula s tim trbušastim biskvitom.:)
meni su često tako izgledale, pogotovo one s puno jaja. pa sam pekla one kojima ne bi upala sredina. s manje jaja.
zapravo, probaj smanjit temperaturu u startu, pa nek se diže postepeno. kad kolač uhvati temperaturna euforija - brzo splasne. mislim da je to to.
(sad kad sam ovako pametna, mogla bi i sama neku švarcvaldušicu, haha)
16.12.2013. (08:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
Nemezis Zlatousta :)
16.12.2013. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SvemirskePjesme
Svestrana si... to je "važno"...
Pozdrav!
18.12.2013. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20 do asa
...cijenim i volim sve što vlastite ruke naprave..pa tako i ovo tvoje :))....neprocijenjivo.....
21.12.2013. (13:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
križar
Sretno ti i veselo bilo, ti pametna, kreativna i duhovita dušo.
21.12.2013. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uzorita
Torta se čini ukusnom - meni nedostižan cilj... Ako mi ispadnu koačići jestivi bit ću presretna. U svakom slučaju - sretan ti Božić :}
21.12.2013. (23:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Loch.
za biskvit nemam ideje, ali luster je FA MO ZAN.
(pročitaj ovo sa otegnutim dalmatinskim naglaskom, onako kako je izgovoreno maločas).
Koliko si love utrošila u materijal i slične stvari?
27.12.2013. (06:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
arne
Jeben ti je luster.
Za kolač ti mogu pokušat odgovorit iz perspektive kemičara, ali nikako kao netko tko se razumije u kuhanje. Kad gurneš nutra ona sranja za dizanje tijesta, to radi tako da se stvaraju mjehurići CO2. Vjerujem da, ako ih se stvori previše, oni počnu pucati i biskvit može pasti. Probaj stavit manje toga.
29.12.2013. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...