Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • pexa

    eh, amerika..pre nekoliko meseci sam pogledao ovo na kablovskoj i shvatio da su nepopravljivi debili (najbolji deo 130)
    http://www.youtube.com/watch?v=oLgmk323H6k
    imaš sve na netu pa pogledaj kad stigneš

    ovde se stvarno ždere obilno, pogotovu preko zime se kući uništavamo od čvaraka i suvog mesa, a po slavama od pečenja i sarmi - ali ako ništa drugo u vrtićima je ishrana sjajna i profesionalno odrađena..jede se kuvano, voće između obroka, nema deteta koje ne zna da razlikuje krompir od paradajiza ili krušku od jabuke....

    e sad, najveći problem je što smo preplavljeni uvoznim gmo namirnicama poput tog krompira iz tvog klipa koji bi bio mnogo bolji kao dodatak za neku plastic-fantastic leguru za auto-karoseriju nego za jelo. nema truljenja, nema korozije, milina. iznenadio sam se kakve se sve nakaze prave, jbt, vrhunac mi je bio kad sam saznao da se geni paradajz ukrštaju sa genima neke ribe iz hladnih morskih dubina, kako bi dobili na elastičnosti i lakše se transportovali..jbg, informisati se i boriti se, nema druge

    avatar

    09.12.2013. (08:45)    -   -   -   -  

  • pexa

    ne znam šta se dešava sa ovim tvojim sajtom, stalno mi odseca linkove i skrnavi mi reference

    napisao sam u zagradi da je najbolji deo od minut-nula-pet do minut-trideset, a u postu ispade 130...

    avatar

    09.12.2013. (08:48)    -   -   -   -  

  • Šima

    Ajmo redom
    bila sam mezimče svih ukućana pa su me od straha da ne propadnem svi šopali kad god su stigli. Naravno da sam odrasla samo na toblerone čokoladama jer ove domaće tipa braco i seka nisu bile dovoljno dobre za njihovo zlato. Prvo što sam naučila reći bilo je juhe i zelja, kasnije je došlo do bureka i mesa naravno. Volim jesti i jebi ga, ma koliko da se trudim uvik nekako odem u širinu više nego triba.
    a o mama naročito onim što ne kuhaju što reći... malo mi na jetra ideu juhe od hello kitty i spidermana, pašteta i salama od štrumfova, hrenovke od miki mausa i ostala smeća.
    Na žalost tek me čeka ta borba, ali nema posustajanja, naročito pred raznim kolama, fantama i ostalim šećernim tablama.
    nadam se da će rusulica bit konkretna na tatu i mamu pa da će rađe jest komad teletine ili janjetine uz zdilu salate od poma i kukumara za ručak nego kroki i čips.
    a kečap nećemo brojit ko povrće ili išta jestivo, kao ni majonezu.
    jebate šta je život u onom mraku bio jednostavan, jilo se šta bi baba uzgojila u vrtlu i kočaku, a sad u doba svjetla i otvorenih granica jidemo samo smeće dizajnirano u amerikama.

    avatar

    09.12.2013. (13:55)    -   -   -   -  

  • Šima

    E da, ti s tim čudotvornim napitcima su gori od jehovnih, kao i oni na un dijeti. dođemo na poslovni ručak, na stolu svega blaga od pršuta priko škampa do janjetine (ono između ubaci po mašti sam) a biserka od šefice kaže ja sam na UN dijeti, možete li mi napravit manistru na pome danas sam na ugljikohidratima. a žena ima 100 kila i stvarno taj jedan dan bez manistre na pome ne bi ništa bitno prominio.

    avatar

    09.12.2013. (14:00)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Šefica ti se zove Biserka?
    Možda je prije UN dijete bila toliko punašna da su je razvozili viljuškarom....

    avatar

    09.12.2013. (14:58)    -   -   -   -  

  • antun

    Ta tvoja "Abeceda" je još uvijek zakon - pogotovo kad drugi ne gledaju, a može se na brzinu prekriti kruhom...O GMO-u je već odavno sve rečeno, no, kao i uvijek, politika ima zadnju riječ - na žalost! Ostaje nam još dok je ima: koga, čega i s kim, čim? Naravno,: janjetine, s kapulicom mladom!

    avatar

    09.12.2013. (18:42)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Gospon Antun,osim preslušavanja glazbe,pregledavanja lascivnih fotografija te praćenja najnovijih vijesti računalo ima i mogućnost slanja i primanja tzv.e-mailova-svojevrsnih elektronskih inačica nekadašnjih dopisnica i razglednica.
    Kako sam jedan takav poslao prije četiri-pet dana bilo bi lijepo da proučite njegov sadržaj te se ponašate u skladu s istim.
    Unaprijed hvala!

    avatar

    09.12.2013. (18:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    vraćam ti se ja sa katamarnom iz Cresa za Rijeku i ne mogu ti ne čut mlade australke kako ispred mene nariču da skapavaju od gladi i kako bi mogle probati u Rijeci nešto lokalno, u McDonald'su... a ja kolutam mozgom.

    Ima i mene ko u bojlera ali da jedem domaće jedem i rijetko sam bolestan (kod mene su više bile u modi frakture radi pijane vožnje). Jedini način za mršavljenje je kada se fizički trošiš, tada mi je najbolje, zalome se da požderem boga i vraga, a opet mi dobro jer sam se ubio na krampu i lopati :) Ako netko želi smršaviti uskoro mi kreće teren i trebam volontere koji bi topili masnoću:)

    avatar

    09.12.2013. (20:02)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Hehehehehehe.... blacksheep nije tip nego ženska i to bogme onako fanjski komad žene neopisive ljepote . Mogu se pohvaliti da je osobno poznajem bolje nego svoj vlastiti džep ;)

    Da gospodin Gregor...... doduše iz pouzdanih izvora znam da dotična izuzetno štuje lik dotičnog.

    avatar

    09.12.2013. (20:30)    -   -   -   -  

  • Izgubljeni

    Zanimljivo :)

    avatar

    10.12.2013. (01:07)    -   -   -   -  

  • antun

    Vidiš, vidiš...tko bi rekao da se u samo 4-5 dana nakupi 12 emajliranih poruka...Zahvaljujem uredništvu SPIG-a na podsjećanje da postoji i ovakav način komunikacije: no, kako ću sad dalje živjeti - otkriveni su moji koraci bespućima internetske zbiljnosti... a na emajle sad još moram i odgovoriti... zijev!

    avatar

    10.12.2013. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...