Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Žarko Arnaut - ERO

    OBITELJ OČKO SE RASPALA. JEDNOM PRILIKOM BILI SMO U GRADSKOJ KAVANI U BJELOVARU, MARIJA OĆKO, MAMA
    OD MIROSLAVA JE PITALA BRANKA STOJKOVIĆA,
    "ŠTO MI DOBIVAMO ŠTO IDEMO ZA TOBOM?!" TOJ
    ŽENI JE BILO BITNO DA PUŠI, PIJE KAVU I LOČE PIVO...
    A POSLIJE JE ZAVRŠILA NA TABLETAMA, I ZATIM SE OBJESILA...
    DA JE OSTALA U ŠTITU BILA BI NORMALNA... I ŽIVA...

    avatar

    06.12.2013. (16:18)    -   -   -   -  

  • BILOGORA

    Svi koji su izdali i okrenuli ŠTIT-u leđa nisu dobro prošli u životu.
    Ovih dana umrla je i Ljiljana Grbac Vignjević (59) iz Bjelovara,
    koja je isto izišla iz ŠTIT-a i zanijekala život koji je Stojković
    nagovijestio...

    avatar

    06.12.2013. (16:29)    -   -   -   -  

  • pican

    ovi u Štitu su svi "normalni"..hahaha, moš mislit....hahaha...ko i "prorok" Stojković.....hahaha...

    avatar

    06.12.2013. (18:37)    -   -   -   -  

  • GRICKO

    NENORMALNI SU IZDALI NORMALNE, ALI NISU BAŠ
    POSLIJE DOBRO PROŠLI. TOMISLAV MIOKOVIĆ "TOMY!
    UBIO JE TALIJANKU U OPATIJI KOD RIJEKE.. DOK JE
    BIO U ŠTITU BIO JE NORMALAN... DOK JE OTIŠAO
    POČEO JE BANDITSKI ŽIVJETI... BOLJE MU JE VALJDA
    BILO U ZATVORU 10-TAK GODINA..NIJE IH ZA ŽALITI..

    avatar

    06.12.2013. (21:57)    -   -   -   -  

  • Bjelovar

    Gledam danas u gradu Maria Očka brata od Miroslava, nosi vreću preko
    leđa kao pravi klošar. Jednom stajao na blagajni kupovao vino smrdio je
    gore nego tvor.

    avatar

    06.12.2013. (23:41)    -   -   -   -  

  • OO7

    Tek nakon tjedan dana raspisana tjeralica

    SISAK – Policijska postaja Kutina izdala je u subotu navečer tjeralicu za Miroslavom Očkom, koji je nestao iz kaznionice Lipovica, nedaleko od Popovače. Informaciju da se Očko nije vratio u zatvor već tjedan dana (trebao se vratiti prošle nedjelje 22. lipnja), novinarima je u subotu 28. lipnja dojavila anonimna osoba.

    U upravi zatvora tijekom subote nisu željeli ništa komentirati, odnosno nisu željeli potvrditi tu informaciju, dok je upravitelj kaznionice Ivan Vučić bio nedostupan. No, da se nešto neobično događa potvrdili su nam građani koji su željeli ići u posjetu zatvorenicima u
    Policijska postaja Kutina je je iza 22 sata u subotu 28. lipnja zaprimila službenu obavijest iz kaznionice Lipovica da se za zatvorenikom Miroslavom Očkom raspisuje tjeralica jer se nije vratio sa slobodnog vikenda", rekao je Elvis Gudec, načelnik OKC-a Sisačke policijske uprave.Lipovicu – sve su posjete za subotu i nedjelju otkazane. Tijekom subote popodne, informaciju da je neki zatvorenik iz Lipovice u bijegu nije imala niti Policijska uprava Sisačko-moslavačka, čije smo djelatnike također zvali radi potvrde informacije o bijegu zatvorenika.

    Tek u nedjelju, 29. lipnja Uprava kaznionice izdala je priopćenje kako se nakon korištenja izlaska s ocem u Kutinu, 22. lipnja nije vratio u Kaznionicu Lipovica kod Popovače zatvorenik M. O. rođen 1975. godine s prebivalištem u Bjelovaru. U Lipovici je izdržavao je kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci, zbog kaznenog djela iz članka 293. stavak 1. (Riječ je o gospodarskom kriminalu). Kazna mu je tekla od 10. ožujka, a u Kaznionici Lipovica nalazio se od 3. travnja 2008.

    Iz Uprave Kaznionice trvde da su o bijegu zatvorenika odmah obavijestili kutinsku policiju i raspisali tjeralicu.

    "Policijska postaja Kutina je je iza 22 sata u subotu 28. lipnja zaprimila službenu obavijest iz kaznionice Lipovica da se za zatvorenikom Miroslavom Očkom raspisuje tjeralica jer se nije vratio sa slobodnog vikenda. Od nas se traži da ga pronađemo, uhitimo i vratimo u zatvor", rekao nam je u nedjelju Elvis Gudec, načelnik OKC-a Sisačke policijske uprave.

    Doznajemo kako su tragom novinarskih upita, policajci iz Kutine u subotu popodne tražili od kaznionice Lipovica informaciju o navedenom događaju, ali su službenu obavijest o raspisivanju tjeralice dobili tek nakon 22 sata istog dana. Uprava Lipovice reagirala je, očito, tek nakon brojnih upita novinara i policije, kada je postalo jasno da se više ne može sakriti činjenica da im već tjedan dana u zatvoru nema zatvorenika, koji se morao vratiti na odsluženje kazne. Za sada nije poznato zašto se toliko čekalo s objavom, ima li Očko kakve zaštitnike koji su mu omogućili duži boravak na slobodi.

    U Lipovicu uglavnom idu zatvorenici osuđeni na kraće zatvorske kazne, osuđeni zbog prometnih nesreća ili pak oni osuđenici koji su odslužili više od polovine dosuđene kazne. Takav je slučaj i s generalom Mirkom Norcem, kojem je u veljači prošle godine prošlo šest godina otkako je osuđen, te je prebačen u Lipovicu, kaznionicu poluotvorenog tipa. Zatvorernik u Lipovici ima pravo na više slobodnih vikenda, koji traju četiri dana. Ukoliko radi u tvornici radijatora, radionici, voćnjaku, kuhinji, klaonici, vrtu, farmi ili obavlja neke režijske poslove za potrebe kaznionice, zatvorenik ima pravo na korištenje godišnjeg odmora van kaznionice.

    Osim većih mogućnosti rada, kaznionica Lipovica ima vrlo raznovrsne sportske terene, i bitno drukčiji režim života od kaznionice i zatvora zatvorenog tipa. Ovdje praktički nema rešetaka, nema depresivnog višemetarskog zida poput glinske kaznionice, a i smještaj u sobama je ugodniji. Telefonira se bez kontrole, nema nadzora pošte, zatvorenik ima pravo na vlastitu posteljinu i još neke druge pogodnosti.

    Miroslav Očko: kandidat na izborima Na izborima 2007. godine Mirosav Očko iz Bjelovara sudjelovao je u izborima za Sabor. Zauzimao je 10. mjesto na nezavisnoj listi iz Bjelovara. U izborima je 2005. godine na nezavisnoj listi sudjelovao i Vilhelm Očko, otac Miroslava Očka. Prije godinu dana, vlasnik stana Vilhelm Očko prodao je stan u Bjelovaru i obitelj je odselila.

    avatar

    06.12.2013. (23:47)    -   -   -   -  

  • nikica

    Pokret ŠTIT bi trebao stupiti u savez s Grupom 22 iz Zagreba: http://www.grupa22.hr/.

    Grupa22 je progresivna zeleno-lijeva istraživačka i zagovaračka organizacija. Predani smo razvijanju alternativnih modela socijalno pravednih, demokratskih i materijalno održivih društava za 22. stoljeće.
    Svoje istraživačke i analitičke kapacitete usmjeravamo ostvarivanju ovog programa u društvu: primjenjujući kritičku teoriju i koncept održivosti na suvremeno društvo, težimo boljem razumijevanju i adresiranju izazova koji stoje na putu prema društvenoj transformaciji za održivu budućnost.
    Kontakt adresa: Ožujska 11, 10110 Zagreb, Hrvatska
    Email:
    info.grupa22@gmail.com
    Bankovni račun (IBAN): HR62 2390 0011 1006 3864 6 (Hrvatska poštanska banka)

    avatar

    07.12.2013. (00:11)    -   -   -   -  

  • nikica

    brošura o Narodnooslobodilačkoj borbi u Hrvatskoj: http://sabh.hr/dokumenti/brosure/nob_naroda_hrvatske.pdf

    avatar

    07.12.2013. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...