Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nikica

    Zagreb, Rijeka, Split i Pula glasno poručili 'protiv' (foto)
    30 STUDENOG 2013 T.R. E-mail

    inShare

    Tagovi: građani glasaju protiv referendum
    DSC03516Hrvatska je danas izašla na ulice i jasno dala do znanja što misli o referendumskom pitanju. Građani i građanke preplavili su ulice Zagreba, Rijeke, Splita i Pule i uzvikivali "protiv".

    Tradicionalnu subotnju "špicu" u metropoli obogatila je glasna povorka nezadovoljnih građana koji su se u podne okupili na Cvjetnom trgu i u 13 sati, uz pratnju policije, krenuli u prosvjednu šetnju prema Markovom trgu.

    Jedna od organizatorica marša, Sanja Juras, zahvalila se svima što su došli podržati ljudska prava "jer su time pokazali da postoji dio hrvatskih građana kojima je stalo do manjina".

    "Ovdje smo raširili zastavu LGBT zajednice, točno na onom mjestu gdje su institucije trebale zaštititi naša prava, i odavde pozivamo građane da sutra naprave ono što vladine institucije nisu. Naše obitelji se ne zovu obitelji i već po tome smo diskriminirani, nemamo nikakva prava, a ovaj referendum je samo način šikaniranja manjina i pitanje je tko je sljedeći", poručila je Juras i izazvala gromoglasan pljesak i povike "protiv".

    Prosvjednoj šetnji prisustvovale su i neke poznate osobe, poput Daniele Trbović, Vilija Matule i Zorana Pusića. Bile su tu i brojne obitelji s djecom, stariji građani i građanke, mladi i predstavnici nevladinih udruga.

    avatar

    30.11.2013. (19:11)    -   -   -   -  

  • BJ-2013

    JOSIPOVIĆ I MILANOVIĆ SU PRISTRANI I IZDAJNIČKI RASPOLOŽENI...

    avatar

    30.11.2013. (19:51)    -   -   -   -  

  • Gricko

    Miroslav Akmadža: Udba je za doušnike u Crkvi imala biskupe ili osobe bliske biskupima.

    avatar

    04.12.2013. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...