Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Plastik

    Zorane, ovo ti je dobra statistička analiza i dobro si ukazao na neka odstupanja i neke greške koje bi mogle nastati jednostavnim usporedbama. Ali, ... kada se zna kako je velika većina izmanipulirana (čak ni ja svojoj 86-godišnjoj majci nisam mogao objasniti svoj stav, a kamo li promijeniti njen), jer je njoj velečasni jasno rekao kako je sve to đavolje djelo i moraju se zaštititi jadna dječica i očuvati hrvatska obitelj. Znam kako su skupljali i skupili tih 750000 potpisa. Više od 50 % (moja paušalna ocjena) je na prevaru starijih i neupućenijih. Jer oni su se potpisivali i bili iskreno uvjereni da štite hrvatsku obitelj. Barem im je tako vrlo jasno rečeno s oltâra.

    avatar

    30.11.2013. (15:32)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Dobre statistike. Ja mislim da će biti gusto, moje predviđanje je da će opcija "Za" pobijediti vrlo tijesno pa će ih onda opcija "Protiv" optuživati da su lažirali referendum, tražiti ponavljanje i bit će još dosta cirkusa.

    Objektivno gledano po stanju hrvatskog javnog mijenja i merituma referenduma s obzirom na to što prosječan čovjek ima od njega, nezamislivo mi je da barem 55% ljudi ne bi glasalo protiv. No ovdje su se uloge obrnule i ono što je nekada bila glasna ali uporna manjina desničara sada je postala glasna ali uporna manjina ljevičara koja je svim silama dizala histeriju u napuhivala argumente/brojeve. Stoga me ne bi iznenadilo da inicijativa "Za" stvarno pobijedi. U svakom slučaju će biti zanimljivo.

    avatar

    30.11.2013. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...