Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ŠTIT

    HRVATSKA JE DUBOKO PODIJELJENA ZEMLJA.

    avatar

    28.11.2013. (23:07)    -   -   -   -  

  • nikica

    "Kroz čitavu svoju povijest hrvatski je narod bio manjina. Svaka povijesna neprava učinjena prema hrvatskom narodu učinjena je upravo izjašnjavanjem većine o pravima hrvatskog naroda koji je bio i ostao – manjina. Bili smo manjina u Jugoslaviji, manjina smo i danas u Europskoj uniji. Kako možemo zahtijevati da nam se kao manjinskom narodu priznaju prava kada vlastite građane i građanke ugnjetavamo principom direktnog izjašnjavanja, istim onim principom kojim smo uvijek i iznova stavljani na milost i nemilost volji većine. Kroz čitavu svoju povijest na vlastitoj smo koži osjećali kako je to kad nam se kao manjini negiraju prava, a sada želimo istu tu povijesnu nepravdu nanijeti našim građankama i građanima.

    Stjepan Radić umro je štiteći manjine. Hrvati iz svoje povijesti znaju što znači biti manjina i sad kad imamo našu državu i Hrvatski Ustav, ne smijemo dozvoliti da mi ugnjetavamo naše Hrvate i Hrvatice. Glasaj PROTIV odnarođivanja i dezintegracije hrvatskog bića."

    http://glasajprotiv.com/zasto-protiv/zasto-glasati-protiv/

    avatar

    29.11.2013. (00:15)    -   -   -   -  

  • Žarko ARNAUT - ERO

    KAKVA SU TO PRAVA JEBATI U GUZICU I GOVNA???!!!!

    avatar

    29.11.2013. (09:30)    -   -   -   -  

  • gricko

    Referendum je nepotreban

    Referendum inicijative „U ime obitelji“ je nepotreban, jer u Obiteljskom zakonu čl. 5 stoji da je brak životna zajednica žene i muškarca. Nije predviđeno ni jednim zakonom da se istospolne zajednice nazivaju brakom. Stoga ne postoji racionalan razlog za održavanje referenduma. Održavanje Referenduma košta 48 milijuna kuna i neodgovorno je potrošiti taj iznos za nešto što ničemu ne služi, a deseci tisuća hrvatskih građana kopaju po smeću da se prehrane.
    Aktualna vlast u nedostatku kompetentnosti i volje za rješavanjem pitanja od životne važnosti za cijelu naciju daje prioritete spornim i relativno nevažnim pitanjima kao što su reguliranje jednospolnih zajednica, unapređenju zdravstvenog odgoja u školama, uvođenje dvojezičnih natpisa itd. Umjesto da se pokrene referendum u kome se traži osiguranje pravne zaštite svakom građaninu RH u roku od najviše 2 godine i lustracija kadrova u državnoj i paradržavnoj službi, kako bi se stvorile osnovne pretpostavke za uspostavu pravne države i pokretanje gospodarskog razvoja, cjelokupni napori aktualne vlasti, opozicije i Katoličke Crkve usredotočili su se na pedere i lezbijke. Stoga predlažemo inicijatorima Referenduma da odustanu od održavanja istog i pokrenu peticiju za prikupljanje potpisa na teme:

    1. Promjenu Zakona o HRT-u kojim će se omogućiti javna kontrola Hrvatske radiotelevizije;
    2. Donošenje Zakona o odvjetničkim tarifama, kojim će se onemogućiti sadašnja pljačka;
    3. Donošenje Zakona o lustraciji, kojim će se onemogućiti rad u državnim i komunalnim službama pripadnicima tajnih službi i njihovim doušnicima iz doba komunističke diktature.

    Na teme pod točkom 1. i 2. već su pokrenute internetske peticije i mogu se potpisati na slijedećim linkovima:

    1. Zakon o HRT-u: http://www.gopetition.com/petitions/promjena-zakona-o-hrt-u.html
    2. Odvjetničke tarife: http://www.gopetition.com/petitions/lawyer-fees-in-croatia.html

    avatar

    29.11.2013. (09:41)    -   -   -   -  

  • CRNA LEGIJA

    PEDERSKI SMRADOVI IDITE U PAKAO I NAJEDITE SE GOVANA IZ ŠUPKA....

    avatar

    29.11.2013. (13:36)    -   -   -   -  

  • nikica

    Deseci tisuća građana ovog će vikenda marširati za jednakost
    29 STUDENOG 2013 T.R. E-mail

    inShare

    Tagovi: građani glasaju protiv
    Foto: Luka TomacPrvo masovno okupljanje građana i građanki koji se protive referendumskom pitanju odvilo se u četvrtak na središnjem zagrebačkom trgu, uz glazbenu pratnju brojnih domaćih izvođača. Javne akcije nastavljaju se do kraja tjedna.

    Organizatori koncerta zahvalili su se svima koji su u četvrtak iskazali svoju podršku kampanji "Građani glasaju PROTIV". "Sinoć smo pokazali da nas ima. Temperatura je brzo prešla iz minusa u plus. Sinoć nas je više od 10.000 jasno i glasno glazbom poručilo da se protivimo podjelama, da se protivimo netrpeljivosti. Poručili smo da želimo živjeti u zemlji koja će nas sve prigrliti", sotji u priopćenju organizatora.

    Aktivnosti hrvatskih građana i građanki željnih demokratskih promjena u svojoj zemlji tu ne staju. Već danas u 17 sati, diljem Hrvatske organizirat će se ulična akcija naziva "Glasam PROTIV fašizma" koja poziva svu zainteresiranu javnost da ponese lampione i zajedno ih s ostalima zapali na Trgu žrtava fašizma u svom gradu. Akcija će se održati u Zagrebu, Splitu, Rijec, Poreču, Puli, Osijeku, Đakovu i Korčuli.

    Međutim, u subotu nas čekaju čak četiri masovna "marša za jednakost", i to u Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu, a svi će početi točno u podne.

    Split

    Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus pozvala je sve građane i građanke na javnu akciju u 12 sati na Rivi (početak Rive na izlazu iz Marmontove ulice), povodom referenduma o ustavnoj definiciji braka kojom će se najaviti antidiskriminacijska kampanja "Biram društvo bez diskriminacije".

    Iz udruge su mišljenja da je referendumski okvir nedovoljno definiran i da nedostaje određene političke volje da se nepravilnosti oko referenduma otklone.

    "Javnom akcijom Cenzura Plus poziva sve građane i građanke da izađu na referendum i glasaju PROTIV jer smatramo da nam je građanska dužnost u demokratskom društvu zaštiti pripadnike/ce svih manjinskih skupina, omogućiti svima ravnopravan suživot u društvu jednakih mogućnosti i iskazati solidarnost s građanima i građankama jer se ovaj referendum tiče svih nas!", poručuju iz udruge.

    Zagreb

    Lezbijska grupa Kontra, Rišpet – LGBT udruga Split i Ženska mreža Hrvatske organizirale su marš "Glasam protiv!" koji će krenuti sa Cvjetnog trga u 13 sati, dok okupljanje kreće već u podne.

    Nakon Cvjetnon trga, planirana ruta je: Varšavska ulica – Gundulićeva – Ilica – Radićeva - Trg svetog Marka, odakle će se još jednom pozvati svi građani i građanke da učine ono što institucije koje su smještene na tom trgu nisu učinile: stanu u obranu ljudskih prava u Republici Hrvatskoj i glasaju PROTIV!

    Rijeka

    Riječka građanska inicijativa "Ujedinjeni/e PROTIV diskriminacije", koju čine udruge LORI, Terra, Oaza, Molekula, Glas razuma-Pokret za sekularnu Hrvatsku, Izlazak te okupljeni/e građani/ke, provodi kampanju "Izađi PROTIV diskriminacije".

    Pozivaju sve na prosvjednu šetnju "Izađi PROTIV diskriminacije", također u subotu od 11 sati. Okupljanje je planirano na Trgu Ivana Klobučarića (kod OŠ Nikola Tesla), a u 11.55 se kreće u prosvjednu šetnju Korzom, sve do Trga 128. brigade Hrvatske vojske (hotel Bonavia) gdje će se održati glazbeni program.

    Podršku kampanji, uz gradonačelnika Vojka Obersnela, pružaju i druge osobe iz javnog života od kojih će se neke obratiti publici i na samom skupu.

    Pula

    Pulski kulturnjaci, glumci, članovi udruga i pojedinci, pjevači, umjetnici, predstavnici civil(iziranog)nog društva okupili su se u Dnevnom boravku Rojca kako bi jasno i glasno poručili da će na predstojećem referendumu o definiciji braka glasati protiv i zbog čega će to učiniti.

    Danas će tako u Titovom parku ispred spomenika žrtava fašizma zapaliti lampione uz natpis "Glasaj protiv fašizma", a u subotu će organizirati veliki "Mimohod za jednakost" te plesni flash mob na trgu Portarata, a sve uz poruku "Ljubav za sve".

    Obrada pjesme "Ljubav za sve" postala je himna kampanje "Građani glasaju PROTIV"

    avatar

    29.11.2013. (16:31)    -   -   -   -  

  • BJ-2013

    30.11.2013., subota
    PREDSJEDNIČE I VLADO ODLAZITE !

    Borili smo se u "Domovinskom ratu" za nezavisnu i suverenu Hrvatsku državu, a sad nas ova ljevičarska i preobučena komunistička vlast na čelu sa Ivom Josipovićem i Zoranom Milanovićem sili da mi kao zdravi ljudi na referendumu 01.12.2013., "ZA obitelj" glasamo za homoseksualne i lezbejske LGBT zajednice. Zamislite, da u Sabor RH, dođu i zasjednu zastupnici pod zastavom "duginih boja" Sanja Juras i Luka Oman. Zato glasamo "ZA" obitelj, koje samo brak se smatra između muškarca i žene. Tako treba stajati u Ustavu i zakonu RH.

    -----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 30.11.2013. (subota)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blorg.hr

    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru
    http://hr.netlog.com/stojkovicbranko

    Članaka; 1809

    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    ------------------------------------

    avatar

    30.11.2013. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...