Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pexa

    Tih dana kad smo se čuli, pogledao sam i ja malo forume i baš sam naleteo na neku raspravu o tome da li je izvodljivo danas odštampati kopiju stripa od pre 30 godina, a da izgleda isto kao i nov original. Uglavnom, ima neka fora u tadašnjem štamparskom papiru i mašinama tako da je poptuno identičan primerak nemoguće postići. Kolekcionarski frikovi zaista imaju očuvane originale koji se u tim krugovima prodaju za veliku lovu, tako da je bilo jasno u startu da ćeš bilo kakav original za male pare teško naći. Da sam znao da hoćeš kopiju nabavio bih ti bez problema i poslao, al toga ima svuda, kao što si otkrio i sam..Sve u svemu, ispalo je dobro ;)

    btw, kul mi je ova pesmica sa jugovizije, uopšte nije loša..daaalla ti bom cvet...lalala la..ko muzički tobogan kod Subote :)

    evo i tebi jedna apropo one fore "gospodin pexa" (prevrnuh se:D), znam da voleš 'vake
    http://www.youtube.com/watch?v=VN2l_gr8hDA

    ae uzdravlje, legendo. uživaj u stripovima ;)

    avatar

    26.11.2013. (08:29)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Imam sitnicu koju ću ti poslati za trud i muku.Ništa specijalno,ali bit će ti drago.
    A nositi 'Zagora' kod CSI New York ekipe za očevid kako bi utvrdili molekularnu strukturu i starost stranica stvarno nema smisla.
    Ovaj moj je meni sasvim zadovoljavajući!

    avatar

    26.11.2013. (08:52)    -   -   -   -  

  • pexa

    ma rekoh ti, ja bih tim kolekcionarima pare uzimao samo tako..naštancaš 30ak kopija od po 10 evrića, ostaviš ih mesec dana u nekom memljivom podrumu, i koji put da prenoće pod drvetom, malo vetra, sunca, kiše, malo kučećeg urina (al ne preterano), i dobiješ originale koji ti je ostavila baba na samrti (složiš neku uverljivu priču) od po barem 60ak evra koje raskrčmiš na komad preko internet aukcija.. eto ti ideja za biznis, u ovo krizno vreme. del boy is not dead :)

    imam i ja jednu sitnicu koju sam odavno razmišljao tebi da pošaljem, al sam lenj kao pas..al aj sad ću sačekati kad si već ti najavio prvi da šalješ poklon. cant wait. :P

    avatar

    26.11.2013. (09:11)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Reci ti gospođi Spigorovsky da svaka budala ima svoje veselje :)
    Inače, sve što je 1969 godište je prilično dobra berba, ali ipak je 1970. je čisto savršenstvo :P

    avatar

    26.11.2013. (09:58)    -   -   -   -  

  • tko pjeva zlo ne misli

    mis maus kuca haus siv o grey zagor tenej

    avatar

    26.11.2013. (12:30)    -   -   -   -  

  • antun

    Eh, da, stripovi, stripovi...U vrijeme moga djetinjstva zvali smo ih malo običnije - romani! Tvoju strast na žalost, razumijem. Financijski me škripac natjerao da svoju kolekciju originalnih Alan Fordova prodam početkom 90-tih! Još uvijek mi je žao ka pasu i sramim se...A kako je stari Antun te zanimljive godine bio već desetogodišnjak, red je da te malo "podsjeti": na splitskom, tada inernacionalnom festivalu, pobijedila je Tereza s nezaboravnim "Nonom", iako ni verzija Claudia Ville (Il tuo mondo) nije za baciti...Na tom su festivalu bile još meni dvije veoma drage pjesme: "Finili su mare, bali" (Vice Vukov) i "Vraćam se" (Arsen). Glede stripova, gospođa Spigorovsky samo se šali, vjeruj mi!

    avatar

    26.11.2013. (19:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...