Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Gle, visoko izrasli hrastovi...

    avatar

    23.11.2013. (10:00)    -   -   -   -  

  • NoraE

    Razgovor u miru. Iskrena riječ. Pažljivo slušanje, jasne poruke. Razumjevanje za različite. Otvorenost za tuđe potrebe. Zauzimanje za sebe. Kod nas još ne znamo uvažavati raznolikost ljudska roda.
    A nešto malo ljudi je dobilo priliku brzo natrpat kapital u đepove a nisu bili mentalno dorasli a ni educirani nosit se s tim kapitalom.
    Po meni dobro je željeti dobro svakom ljudskom biću i dati mu priliku za pristojan život.
    Kriza je ekonomska, moralna i svakojaka. Iz tog procesa će izać nešto dobro. Jer loše nema potencijala za preživjeti. Puno ćemo naučiti, dati sve od sebe. I stvoriti bolje ozračje za neke mlađe ljude koji ovdje nezaustavno rastu.

    avatar

    24.11.2013. (13:49)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    NoraE, dati sve od sebe. I stvoriti bolje ozračje za neke mlađe ljude koji ovdje nezaustavno rastu.
    To je bit životne borbe. Ako smo dobri.

    avatar

    25.11.2013. (19:35)    -   -   -   -  

  • maslinapjesmaloza

    Snaga rodoljublja.Opomena "roktavcima" da se posvete svom narodu (jesu li Hrvati njihov narod?) kojega nije uništila do sada nijedna sila.
    Hoće li ova moderna kuga antiobitelji, antibraka, antikrista, seksanja uvijek i svugdje, guranja u sve rupe, danonoćno uživanje u sladostrastima, drogama i svim drugim opijatima, kuga vlastodržačke okrenutosti od vlastitoga tla, brata i susjeda, kuga boljševizma i neodgovornost i posvemašnje sebičnosti i neodricanja...?

    Bude li se hrvatski čovjek držao krunice i molitve, strpljenja i nade (kao u vrijeme obrane od srbočetnika i jug, armije), Bog će čuti naše vapaje, osjetiti našu energiju za spasom i pokazat nam put.

    Samo tako nastavite pisati, gospodine, neka ima svijeća u mraku!

    avatar

    27.11.2013. (10:04)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ništa novo pod suncem! Isus je rekao da je Križ znak kojemu će se protiviti, a negje u sv.Pismu stoji da je proklet čovjek koji se uzda u čovjeka. Trpjeti se mora, ali nije lako!

    avatar

    27.11.2013. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...