Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Neverin

    ovo je kristalno jasno, ali jasno ti je da je rezanje u kulturi i obrazovanju upravo dovelo do toga da imamo tih 750.000 ljudi koji nemaju pojma što rade (oni bi zaštitili kulturno-povijesnu vrijednost i stup zajednice - štogod ta apstrakcija značila). Znači, em imamo skretanje sa gorućeg problema (rasprodaja preostale javne imovinu za šaku lipa), em imamo rast iracionalnog ponašanja koje traži krivca radi ekonomske situacije, za koju se smatra da je uzrokovana nedostatkom morala, a di je najbolje napast nego na viječnu temu sexa? Odnosno drugačijeg sexa. Onda će na redu doći i onaj tradicionalni heteroseksualni sex ali s kurvama i tako dalje. Uglavnom, sad smo svi stisnuti uza zid (ako Ustav odbije zahtjev civilnih udruga za provedbu ustanovnosti referendusmkog pitanja) da sudjelujemo u toj šaradi koju su nam skuhali konzervativni slojevi društva predvođeni HDZ-om i HBK- u sjeni. U nadi da je ova klaunadija kraj pa se možemo pozabaviti zabranom prodaje i monetizacije naše imovine.

    avatar

    12.11.2013. (15:52)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Pročitala u Slobodnoj

    avatar

    12.11.2013. (16:18)    -   -   -   -  

  • antun

    Možda ne bi bilo zgorega malo razmisliti i napisati: zar bi bilo i “Grozda” i Udruge “U ime obitelji” da se Milanovićeva ekipa bolje pripremila prije negoli je krenula sa “seksualnim odgojem“?
    Zar bi se vrijeme i živci trošili na bezvezne stvari poput slučaja “lex Perković“ ili vukovarske ćirilice da je netko ozbiljno promislio što besmisleno inaćenje i pokazivanje mišića europskim birokratima doista donosi Hrvatskoj? Čini mi se da ovdje vrijedi ona : sila silu rađa! I sva silna količina nadmenosti, nadutosti , samodopadnosti, bahatosti...rezultirala je upravo situacijom koju imamo danas: Hrvatska poput bivšeg 1. podpredsjednika juri velikom brzinom kroz maglu - a posljedice sudara, svi ćemo osjetiti! Usput, ne volim politiku i puno mi je draža moja omiljena lektira drugačijeg sadržaja uz večernju kavu.

    avatar

    12.11.2013. (18:50)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    bravo...

    avatar

    12.11.2013. (19:39)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Antune,ti ionako spadaš u onu grupu za koju ću se i potući i ako treba bez obzira da li si ZA ili PROTIV...a ako se s tim ne slažeš onda ću isprebijati tebe....

    avatar

    12.11.2013. (20:15)    -   -   -   -  

  • Manipulator

    Kakvi smo to mi hrvati - mislim na one kji čitaju SPIG! Od 5 komentara nijednog prozivanja majke četničke ili što već nalaze polupismenjaci u komentiranju dotičnog autora!

    avatar

    12.11.2013. (21:05)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    s nečim se mora početi...

    avatar

    12.11.2013. (21:30)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    A što reći...... hajde bit ću jednom za promjenu prava Rvatica pa ću samo odmahnuti rukom.

    avatar

    12.11.2013. (22:55)    -   -   -   -  

  • Šima

    a ima ih i protiv

    avatar

    13.11.2013. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...