Komentari

blueveki.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    Veki, zbog nekoliko vas pečela bum proučavati fotografiju, čitati knjige o estetici, ponovo isčitavati Kanta, ali sve mi se čini da sam izgubljen slučaj....fotka ispod je prekrasna, ova " u društvu sa dušama " meni je remek djelo, a nitko ne komentira....u fotoblogu su nekad fotke ko da sam ja fotkala. ( a i vrapci znaju da ne znam)....ja baš ne razmem ljude.....kad se meni neki moj post sviđa, niti mu......kad je onak li-la padaju komentari i razna tumačenja....ja tu zbilja niš ne razmem, da ne znam kolki mi je IQ još bi pomislila da sam retardirana....

    avatar

    09.11.2013. (18:10)    -   -   -   -  

  • blueveki

    Brez skrbi Čuvarice, nisi retardirana. Naime, večina portala sa fotografijama, ako ne i svi, imaju opcju komentiranja fotografija. No kaak smo svi mi ljudi, tako u nama postoji samoljubivost, a se na fotografije odnosno komentiranje istih odražava na način, ako ti komentiraš meni ja ću i tebi. Eto, to ti je to. Obzirom da ja malo komentiram drugima, naime komentiram kada mi se svidi neka fotogarfija, tako i ja dobivam malo komentara. Čista matematika! :))

    avatar

    09.11.2013. (19:05)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Skužila sam da je tak sa postovima, a ne daj Bože napisat nekaj kaj misliš ,a nije po autorovom. Odmah se obruši čitavo jato , isto kak čitavo jato doleti na post koji je izdvojen na naslovnici....Fala za link i samo ti stavljaj fotke....melem su za oko i za dušu. Čista emocija ! :-)))))

    avatar

    09.11.2013. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...