Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lobotomizator

    ja sam imal jednog pesa koji je razvil vrlo složene i duboke emocije prema kruhu natopljenom u mast u kojoj se pohala piletina...

    avatar

    30.10.2013. (17:20)    -   -   -   -  

  • lion queen

    negdje sam čitala da su psi na razini dvogodišnjeg djeteta, iako se meni često čini da je moj pas - mješanac terijera u nekim situacijama bio na razini odrasle osobe. da je znao govoriti, vjerojatno bih bila sigurna u to.

    avatar

    30.10.2013. (17:21)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Meni je Lion glupo kada netko životinje uspoređuje s djecom jer se djeca nisu sposobna brinuti za sebe dok životinje jesu, doduše ne zahvaljujući inteligenciji već nekim drugim mehanizmima koji su se razvili.

    avatar

    30.10.2013. (21:15)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @metalurzi, nije riječ o brizi za sebe, već o sposobnosti komunikacije, kao i s dvogodišnjom djecom, sasvim se lijepo može komunicirati i sa psima bez obzira što ne znaju govoriti. moj pas i ja smo se jako dobro razumjeli, činilo mi se kao da je ljudsko biće. no ponekad, samo ponekad se činilo da nešto i ne razumije...onako poput djeteta... no to o razini dvogodišnjeg djeteta, to sam negdje pročitala, od ljudi koji se bave psećom psihologijom. nisam ja to istraživala ni uspoređivala.

    avatar

    31.10.2013. (17:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...