Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jelen

    Znači i kod vas to bablje ljeto... dosta mi ga je već :-(
    Zgodni su ti stožasti bregi!
    Možda sam to već pitao nekom prilikom, da li postoji u Taipei-u tibetanska zajednica i koji tibetanski hram?

    avatar

    28.10.2013. (15:41)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @v: tu je to jesen, čak hladnija nego obično, curice se obukle u krzna i visoke čizme. Meni paše, iako ja i dalje u sandalama i kratkom. Bregi su na momente ko vu Zagorju, posebno ovak Lackovićevski, izdaleka, zato se volim tu furat bajsom. Ima Tibetanska zajednica u Taipeiju, ima tu svega, ali na njih gledaju podozrivo, ne vole ih baš, mislim da je riječ o unutarbudističkoj problematici. Ne znam podrobnije, sorry, i ovo što ih vidim mi je dosta. Ovdje su oni kao časne i popovi kod nas, a meni su oni OK kad su dalje od mene, ne diram ja njih, ne diraju oni mene i sretno nam svima i veselo.

    avatar

    29.10.2013. (05:45)    -   -   -   -  

  • Neverin

    pretpostavljam da Taiwanci nemaju nekakvu strategiju očuvanja slobodnog prostora od građevinske devastacije? Baš sam čitao kako je nagla urbanizacija Bahraina izdevastirala prapovjesne tumule.

    http://edition.cnn.com/2013/10/31/world/meast/in-bahrain-development-chips -away/

    avatar

    05.11.2013. (21:21)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Devastacija? To se ovdje zove razvoj, razvoj i samo razvoj. Eventualno "investicija". Kaj se starih ruševina tiče, ne brini, vlada ima program izgradnje još ljepših i još starijih zgrada. Tajvan je druga najgušće naseljena zemlja na svijetu (nakon Bangladeša), a samo 1/4 zemlje je naseljena, jer su ostatak brda. Dakle...deriiiiii Miško!

    avatar

    06.11.2013. (03:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...