Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • štit2000-2013

    KAKO MI NETKO MOŽE BITI PREDSJEDNIK – A SRUŠIO MI JE KUĆU?
    Branko Stojković
    Petak, 22 Kolovoz 2008
    Moj dom

    Mesićeva vojska JNA srušila mi je 29. rujna 1991. godine dom u ulici Matije Gupca 39 u Bjelovaru. I danas mi je taj Vrhovni komandant predsjednik, tj. predsjednik Hrvatske. Tobože on Hrvatsku drži na okupu. Rat znači žrtve, a upravo Mesić je prihvatio rat i proizveo ih. Njegova vojska borila se je protiv hrvatske vojske, a sad nam je Mesić i Vrhovni zapovjednik oružanih snaga RH. Ako je netko bolestan ja nisam. Mislim da to sve nema veze sa zdravom pameću.

    Želim vas posjetiti, da zato pogledate najvjerodostojnije foto-snimke i materijale koje sam vam pripremio; http://istinazanarod.blog.hr,te kliknite na ARHIVU, da vam se otvori i druge arhivske snimke i tekstove.

    Zbog takve vladavine u Hrvatskoj, vlada prava duhovna i gospodarska melankolija. Mnoge hrvatske nekretnine su otišle pod kredite ili su prodane strancima. Bacimo samo malo pogled na 29. rujna 1991. godine, kada je JNA ispalila iz svojih minobacača i tenkova mnoge projektile i granate na grad Bjelovar. Iskreno rečeno ni danas mnoge štete još nisu sanirane. Učinila ih je Mesićeva vojska.

    U Hrvatskoj imamo 720 tisuća siromašnih građana. Šokantno je da toliki ljudi primaju socijalnu pomoć, te pomoć za uzdržavanje 115.000 ljudi.

    Mesić još uvijek optužuje Slobodana Miloševića, da je on bio agresor na Hrvatsku, pa to je smiješno i apsurdno, nije Milošević bio Vrhovni komandant JNA i Predsjednik SFR Jugoslavije. Mesić je bio vrlo zanimljiv svjedok u obrani Miloševića na Haaškom sudu. Zato, Milošević nikada nije službeno osuđen.

    Upravo u tome treba tražiti korijene onoga što se dogodilo između jugoslavenske vojske JNA i Hrvatske vojske, koja se je s njom sukobila. Srbija je bila pošteđena vojnih razaranja. Kako ne bi, kada je u Beogradu je sjedio Mesić. Stoga su takve paralele samo išle na ruku srpskoj propagandi, koja je stalno dokazivala kako između ustaških zločina 1941. godine i stanja početkom 1991. godine zapravo nema razlike.

    Takve teze i stajalište isto sada zauzima Mesić, koji je veliki broj puta davao izjave iz Beograda, za domaće i strane medije. On se je ponašao tada kao da je kod svoje kuće, a s druge strane imao je i brojne funkcije u Zagrebu – Hrvatskoj.

    Sve je to odviše nastavak godinama jedne bolesne politike. Hrvati – sjetimo se naših generala koji su: likvidirani, pozatvarani i protjerani... Zašto nemamo posla i svega drugog koje nam je potrebno za život – pitajte Mesića. U nametnutom ratu moja obitelj je ostala bez svega, čak i bez uspomena – fotografija...To je i odgovor na ovo pitanje – tko mi je zapalio i srušio kuću?

    avatar

    24.10.2013. (18:30)    -   -   -   -  

  • BILOGORA

    LAŽNJACIMA ODLIČIJA U BJELOVARU

    INFORMATOR broj 113

    Poštovani građani i građanke – Hrvati,
    Prisiljen sam vam se obratiti putem letka, u dobroj namjeri, jer bjelovarski mediji su (postali) teško korumpirani i nepravedni. Svaku istinu i vijest oni cenzuriraju,.., i tako vas prave ludim. Pitam vas: Što mi imamo slaviti Dan grada 29. rujan 1991. – 29. rujan 2009., kad ćemo biti još siromašniji nego što smo bili...

    SVATKO TKO IMALO PRATI OVU DILETANSKU POLITIKU MOŽE UVIDJETI NJIHOVE JEFTINE ŠTOSOVE

    Ono što mi je posebno ovih dana palo u oči je 2. i 3. točka dnevnog reda sazvane 3. sjednice Gradskog vijeća grada Bjelovara za dan 17. rujan (četvrtak) 2009. godine u 8.00 sati, koju je sazvao predsjednik Željko Maletić.

    Hoćemo dokaze o objektivnosti i realnosti – a ne krivotvorine
    Kao razuman čovjek imam pravo se s time ne slagati i sa javnošću komunicirati, ono što nam se nameće uvijek kao korektiv a nije nam to na korist. I zato dajem svoj komentar i mišljenje. Pod točkom 2 o predlozima za dodjelu javnih priznanja Grada bjelovara, predlaže se Gradskom vijeću Grada Bjelovara proglašenje počasnim građaninom Grada Bjelovara Stjepan Budinski, za osoban i izuzetan doprinos u napretku Grada Bjelovara. Ja osobno mislim i smatram da taj prijedlog je potpuno krivi i nevjerodostojan. Nemogu ostati ravnodušan na te manipulacije. I to iz puno razloga koje sve nemogu ovdje nabrojati, ali zato ću neke najvažnije: Stjepan Budinski je kao zapovjednik TO Bjelovar odgovoran, kada je 1991. godine poslao u akciju „Kusonje“ kraj Pakraca, dvadeset (20) hrvatskih branitelja, koji su dočekani u klopci i poubijani. Danas kada se Budinskom daju zasluge i to ne male, (bivšem oficiru JNA) i kao hrvatskom dragovoljcu, zapovjedniku obrane grada Bjelovara. Nikada nitko nije odgovara za izdaju s naše strane i stradanja hrvatskih vojnika – to je potpuno krivo i promašeno, kad Stjepanu Budinskom, kao jedinim predloženom kandidatu – za poćasog građanina Bjelovara. Budinski je inače iz Ivanić Grada, ako mi nemamo bjelovarčani nekog kandidata – onda to priznanje netreba nitko primiti. Nije jasno i nigdje ne piši tko je Stjepana Budinskog predložio?

    Bjelovarčani žive u bolesnim lažima i obmanama
    Mnogi lažni branitelji i invalidi paradiraju s mirovinama i nikoga za to nije briga. Pod istom točkom dnevnog reda 2, prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Bjelovara, je Željko Nesek – Zebra, pod rednim brojem 11 predloženog kandidata. Predlaže se – da se Željko Neseku dodjeli priznanje „Pečat Grada Bjelovara“ za zasluge u „Domovinskom ratu“ i skrb o braniteljima s PTSP-om. U prijedlogu (ne navodi se tko predlaže) spominje se da je dvaput bio ranjen na ratištu, i da je predsjednik udruge PTSP Bjelovar. U kićenoj biografiji navodi se da je beskompromisni borac i časnik,.., da je poštenjačina, itd. U bjelovarskoj policiji još uvijek postoje tragovi kako je Željko Nesek – Zebra u jednom bjelovarskom lokalu iz pištolja ranio jednog mladića i djevojku,.., za vrijeme rata (dok su bila uličnih zamračenja),... on ih je teško ranio u alkoholiziranom stanju. A i meni je osobno došao kući (predvođen sa jednim – deklariranim Srbinom, Milenkom Milanovićem) tih tmurnih i mračnih godina. Došli su oni u rane jutarnje sate, sa njih još četvoricom da me napadnu: Tomislav Raknić –Tomo, Vlado Belošević,., i još jedan NN.

    Pravih hrvatskih branitelja nema nigdje i oni su diskriminirani
    Današnja slika u Hrvatskoj je vrlo ružna. Broj gladnih Hrvata se ne smanjuje, nego se povećava, niknuli su poslije „Domovinskog rata“ - Caritasi i pučke kuhine, nezaposlenost, pljačke i korupcije,.., izgleda za to smo se borili. Svi oni koji danas proslavljaju neke obljetnice – neka ih bude sram. Hrvatsko gospodarstvo je na izdisaju pokraj inflacije i pada životnog standarda, a tone i milijuni medalja se dodjeljuju... Kakav smo mi to Hrvati narod? Biramo počasne građane i članove,.., a jad i bijeda smo, dok zaostajemo za normalnim svijetom tristo godina. Normalno je – da to sve vrijeđa zdravo razumne ljude. Laž nam se nudi i mistifikacija, istina se skriva u i nju se (ne)vjeruje. Lažno se namjerno nudi – bolesno i ustaljeno... Ja danas pokazujem kako su te predložene osobe lažne, a one stalno se o društvenom trošku provode i žive. Stvara se lažni mit o njima i legenda. Spreman sam najširoj javnosti sve predočiti i objasniti. I druge kandidate za javne nagrade trebalo bi preispitati. Ili bolje pod ovim uvjetima – dodjelu priznanja treba ukiniti. U kakve sve gluposti se troži novac ubran od građana. Društvo smo koje živi na lažnim temeljima.

    Gradski proračun opterećen sa mnogim granama parazita
    Pozivam gospodina Antuna Korušca, gradonačelnika Grada Bjelovara, kojega iskreno cijenim kao čovjeka – da se strože postavi na svim sjednicama koje se održavaju u korist građana. I da spriječi sukob interesa kod vijećnika. Pod točkom 3 dnevnog reda (Predmet: Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Grada Bjelovara za 2009. godinu, od 01. siječnja 2009., do 30. lipnja 2009. godine.)

    avatar

    25.10.2013. (07:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...