Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    KAŽE MENI INSPEKTOR: "MOŽDA JE NETKO IZ ŠTIT-a OD VAŠIH ČLANOVA ISPISO GRAFITE KOJI JE NEZADOVOLJAN S VAMA. MOŽDA VI ZNADETE TKO U UDRUZI JE ISTUPIO ILI VAS NE VOLI...

    avatar

    16.10.2013. (12:04)    -   -   -   -  

  • MRKY

    SPRDAČINA OD "HRVTSKE POLICIJE"

    avatar

    16.10.2013. (12:24)    -   -   -   -  

  • Maca

    ŠTIT, kad drugi put buš išao tamo isprintaj im i predaj nalaz revizije i nek istraže gdje su pare isparile. Vidi koje su novce ulupali u hitnu, a sad nije prošla mi godina dana, a vlaga probija i u zraku se osjeti. Ko je radove na toj hitnoj radio? Više je plaćen kvadrat za obnovu starog podruma neg što košta kvadrat nove kuće. Gdje je tu računica? Gdje je ta nova bolnica za čiji su projekt rasturili 5 miljona kuna. Kome su to u upravi isplačivane plaće iznad kriterija na teret nas građana i kolike su im te plaće bile?

    http://www.revizija.hr/izvjesca/2013/izvjesce-o-obavljenoj-reviziji-bolnic a/pojedinacna-izvjesca-o-obavljenoj-reviziji/opca-bolnica-bjelovar.pdf

    avatar

    16.10.2013. (13:17)    -   -   -   -  

  • nikica

    "Zakon protiv kršćanstva

    Donesen na Dan spasa, prvoga dana godine prve
    (— dne 30. rujna 1888. lažnoga kalendara)

    Bespoštedni rat protiv poroka:
    porok je kršćanstvo

    Prva odredba. — Poročne su sve vrste protuprirode. Najporočnija vrsta čovjeka jest svećenik: on poučava protuprirodnost. Protiv svećenika ne postoje razlozi, postoji kaznionica.

    Druga odredba. — Svako sudjelovanje na službi Božjoj atentat je na javno ćudoređe. Treba biti okrutniji prema protestantima negoli prema katolicima, okrutniji prema liberalnim protestantima negoli prema strogim vjernicima. Zločinstvo što smo kršćani raste za onoliko koliko smo bliži znanosti. Stoga je filozof zločinac nad zločincima.

    Treća odredba. — Prokleto mjesto, na kojemu kršćanstvo liježe baziliskova jaja, treba sravniti sa zemljom i kao zloglasno mjesto biti prepast svekolikom potomstvu. Na njemu tre-ba uzgajati zmije otrovnice.

    Četvrta odredba. — Propovijedanje nevinosti javno je poticanje protuprirodnosti. Svako preziranje spolnoga života, svako onečišćenje toga života pojmom "nečist" pravi je grijeh prema svetom duhu života.

    Peta odredba. — Treba prognati onoga tko jede sa svećenikom za istim stolom: čovjek se time ekskomunicira iz časnoga društva. Svećenik je naš čandala — treba ga izopćiti, izgladniti i otjerati ga u pustinju bilo koje vrste.

    Šesta odredba. — "Svetu" povijest treba nazvati imenom koje zaslužuje, nazvati je prokletom poviješću; riječi "bog", "otkupitelj", "spasitelj", "svetac" treba rabiti kao psovke, kao zločinačke znakove.

    Sedma odredba. — Ostalo slijedi iz toga."

    - iz knjige "Antikrist. Prokleto kršćanstvo" F. Nietzschea

    avatar

    16.10.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  • ŠTIT2000

    POLICAJCI SU POD OKRILJEM NOĆI ISPISIVALI GEAFITE "ŠTIT" DA BI BRANKA STOJKOVIĆA MOGLI DOVUĆI U POLICIJU, TJ. IMALI RAZLOG DA MU OBIJAJU OKO KUĆE....

    avatar

    19.10.2013. (11:36)    -   -   -   -  

  • Ante

    UDBAŠKA POLICIJA TUĆE HRVATE...

    avatar

    20.10.2013. (09:47)    -   -   -   -  

  • štit

    stalno mi podmeću kriminalci iz policije, i ja ne valjam..

    avatar

    21.10.2013. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...