Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Annaboni

    Ne biramo i nismo izabrali iste! A da ( skoro ) postadoše isto nesposobni , skoro je isto

    avatar

    08.10.2013. (11:12)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Kako to misliš "ne biramo"? Izbori se održavaju redovno, svatko sam zaokružuje koga želi, ponuđenih lista ima puno i mandati se dijele prema dobijenim glasovima.

    avatar

    08.10.2013. (11:18)    -   -   -   -  

  • Neverin

    fakat nema smisla ustanoviti opet i opet da su neki ljudi doista tu samo radi svoje guzice, ali mislim da je kontraproduktivno mahati sa onom "svi su on isti" jer nas to odvraća od davanja prilike novim ljudima

    slažem se sa annaboni, smatram da su izbori nelegitimni od samog početka, previše je tu manipulacija i izbor između dva govna nije izbor.

    avatar

    08.10.2013. (14:26)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Ovi izbori jesu legitimni, po svim šprancama liberalne demokracije, u tom pravcu jednostavno nema smisla razmišljati. "Manipulacije" su jednostavno borba za birače i to rade svi. Ne vidim kako bi se to moglo izbjeći.

    A na izbor obično imaš 20-ak listi. Ako su svi govna - možeš skupiti ljude za vlastitu nezavisnu listu ili osnovati stranku, uvjeti nisu teški. Teško je vjerovati da BAŠ NIJEDNA ponuđena lista ne valja.

    Političari koji na raznim pozicijama u zakonodavnim tijelima jesu tu zato, jer su dobili glasove na izborima. Može se ljudima manipulirati, ali kad se povuče iza paravana s listićem i olovkom, svatko za sebe slobodno bira.

    avatar

    08.10.2013. (18:22)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    al stvarno-šta je s tim zelenima u cro? koja udba, ozna, kgb ili ko već je uspio njih podijelit na toliku sitnež? mislim da smo jedina zemlja u eu u kojoj zeleni ne participiraju u parlamentu...i to je isto pokazatelj svega o čemu pišeš-ekologija koja je jedna od najbitnijih tema suvremenih društava, kod nas je ušutkana tako što je rasparčana na nekakve frakcije koje sve zajedno ne bi skupile za ulazak u sabor...a to je već sramota nas kao društva...sumnjam da će Mirela Sveta tu išta značajnije popraviti...

    avatar

    09.10.2013. (16:22)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @blogdog: nismo jedina, u desetak zemalja EU zeleni su, kao stranka, marginalni.Njihove teme djelomice zastupaju druge stranke.

    Kod nas, pokušaj da se ujedine postojeće zelene stranke je osuđen na propast. Moglo bi se pokušati nešto posve ispočetka. Skeptičan sam i ja. :-( Mislim da naš narod stranku vredota i ideja, a ne interesa i klijentelizma, kao što su zeleni, naprosto ne želi.

    avatar

    09.10.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...