Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • BILOGORA

    U vrijeme ratnih zbivanja (Domovinskom ratu) Žarko Čanađija bio je "požarni vatrogasac" u krugu gradske uprave, odnosno u bivšoj vojarni JNA u centru grada. Gdje je bila stacionirana interventna policija (specijalna policija "Omege"), i prilikom kretanja pod zvukom uzbune, pripadnici specijalne policije, nisu mogli krenuti sa službenim vozilima ("pinzgauerima") iz razloga, jer je iz istih vozila otuđena nafta, a uslijed čega utvrđeno da je naftu pokrao sadašnji načelnik policije Žarko Čanađija, a tada tadašnji požarni policajac. Što je jako uzrujalo tadašnjeg zapovjednika specijalne policije OMEGE gosp. Hamdiju Muharema Mašinovića. Ovo zna cijela interventna grupa. Danas je g. Hamdija Muharem Mašinović, zamjenik načelnika policijske Uprave BBŽ-a. Ovo je izvor iz visokih policijskih krugova, tj. bivšeg djelatnika (policijskog inspektora) koji više ne radi u Bjelovaru, nego radi za USKOK iz Zagreba.

    10.10.2013.
    15,00 "Farma"

    avatar

    10.10.2013. (22:44)    -   -   -   -  

  • štit

    DAN GRADA MISTIFIKACIJA VREMENA

    SLAVITI ĆEMO MESIĆEVE ZLOČINE U BJELOVARU

    (29. RUJNA 1991. – 29. RUJNA 2014.)

    Vrhovni komandant yugo-armije je ruši Hrvatsku

    Na 18. obljetnici proslave, kada je JNA, s kojom je zapovijedao Stjepan Mesić, učinila (ne)zapamćene zločine, porušivši dio grada tenkovima i iz drugog oružja otvorenom vatrom pucali na Bjelovarčane. Mislim da tako Bjelovarčani danas nemaju nikakvog razloga da se hvale s „Domovinskim ratom“. Ovdje samo bih rekao: druže Mesiću rušio si naše domove i ubijao nedužne civile i hrvatske vojnike... Proklet je onaj tko je birao i tko je zaboravio - sve što je Mesić radio. Proklet je onaj tko je glasao za njega. He, he, he, tako se cere naši politički diletanti i suzajedničari svih zla ispred televizijskih kamera. I nije ih (to) briga što Hrvatskom vlada smrtna glad i neimaština...

    Slavimo pobjedu, a glavni krivac sjedi u Zagrebu

    U Bjelovaru ono što je učinila (bivša) JNA i bližoj okolici 29. rujna 1991. godine, može se slobodno nazvati i „psihološkim zlostavljanjem“. Veliki garnizon (bio) je smješten u samom centru grada sa tri važne lokacije, otvorio je paljbu iz svog raspoloživog oružja. To je bilo u danima 1991.-tih godina, kada Hrvatska se je odcjepljivala od SFR-Jugoslavije. Dok su se vodile borbe oko vojarni, u Bjelovaru je eksplodiralo vojno skladište oružja, streljiva i eksploziva „Barutana“ u prigradskom naselju Hrgovljani. Eksplozija je bila toliko jaka i snažna da uzdrmao se je cijeli grad Bjelovar. Sreća je bila, da nisu još eksplodirala dva skladišta, jer od potresa bi se sigurno porušile mnoge kuće i stradali bi ljudi...

    Krvavi predsjednik Jugoslavije i Hrvatske

    Hrvatsko glavno odvjetništvo na čelu s predsjednikom Mladenom Bajićem, trebalo bi preispitati Mesićevi 217. krvavih barbarskih dana na čelu JNA i Jugoslavije. Njegovu zapovjednu odgovornost i angažman nanošenja štete Hrvatskoj. Skoro svaka država ima one koji ostaju vječno u vrhu, uz vlast, u sjeni kao poslušnici i izvršitelji, a u mnogim slučajevima i one koji kontroliraju i ucjenjuju vlastiti narod... obično su to osobe bez jačih političkih ubjeđenja i bez ikakvih moralnih kvaliteta, ali zato imaju jaku bolesnu ambiciju za željom i moću vladanja. Puno je onih u Hrvatskoj političara koji završili su svoju politički život ispred stopala, tj. cipela Stjepana Mesića.

    Danas nama Hrvatima Mesić priča viceve i priče

    I tko je onda rušio naš grad Bjelovar 29. rujna 1991. godine? Što mi sad slavimo? I od koga smo mi to građani oslobođeni? Mesić je bio naredbodavac pokolja hrvatskog stanovništva od 15. svibnja 1991. – 28. prosinca 1991. godine. On sada glumi predsjednika Hrvatske države i to s dva mandata, odnosno deset godina... Stjepan Mesić je učinio pakleni kaos u našoj državi, stvorio je on: korumpirane medije, sindikate na grbači naroda, nezaposlenost, raspad gospodarstva, zaduženost zemlje,.., kriminal i pljačke, itd. Zanimljiva je priča, koju je Mesić ispričao na zagrebačkom jesenskom gospodarskom velesajmu o „sovi i stonogi“, a ta priča se je odnosila na ministra gospodarstva Damiru Polančecu, čija kriminala afera je ovih dana – otkrivena u koprivničkoj Podravci, gdje je Polančec bio u Nadzornom odboru. Mesić je slikovito u toj priči objasnio - kako se je stonoga žalila sovi – da stalno kasni na posao, jer ispred vrata mora obrisati svojih sto cipela. Onda je sova predložila stonogi da se pretvori u pticu. Kada je stonoga upitala sovu - kako to da učini? Sova joj je (onda) odgovorila – da te finese i detalje treba razraditi i otkriti sama. Kad Mesić sve redom optužuje i da u Hrvatskoj se u zadnjih 16 godina vodi potpuno kriva politika. Kad Stjepan Mesić, danas, nudi recepte „kako stonoga da postane ptica?“. On zna - kako je (to učinio) i postao – ta ptica – preobrazio se je od Predsjednika SFRJ-a i Vrhovnog komandanta JNA, u zapovjednika oružnih snaga i predsjednika Republike Hrvatske.

    U Bjelovaru, 16.09.2009.

    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Bjelovar

    avatar

    19.09.2014. (11:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...