Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • borivoj

    "COVJEK OSTAJE MUDRACOM
    SVE DOK TRAZI MUDROST.
    CIM SMATRA DA JU JE NASAO,
    POSTAJE LUDA". Talmud

    avatar

    01.10.2013. (08:12)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Udruga Prijatelji životinja, Jurišićeva 25, Zagreb , 060 446644, www.prijatelji-zivotinja.hr
    _______________________________________________ __________________________

    Dragi prijatelji životinja,

    pozivamo vas povodom Dana prijatelja životinja da pogledate film 60 milijardi života i prijavite se na Vege izazov.

    Potaknite i druge, budimo aktivni za životinje.

    Hvala na podršci,

    vaši Prijatelji životinja


    Vege sendvič od 15 metara povodom Svjetskog dana vegetarijanstva

    Dani prijatelja životinja 2013.

    - 1. listopada na Trgu bana Jelačića počinju Dani prijatelja životinja vege sendvičem od 15 metara i Vege izazovom

    Nakon odlično prihvaćenoga prošlogodišnjeg vege hot-doga od deset metara, ove godine udruga Prijatelji životinja povodom Svjetskog dana vegetarijanstva priprema novu atrakciju.

    U utorak, 1. listopada 2013. godine u 12 sati, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, Prijatelji životinja razveselit će građane izradom vege sendviča dugačkog preko 15 metara, kojega će građani moći i degustirati, a onoga tko pogodi točnu dužinu izloženog vege sendviča očekuju vrijedne nagrade.

    Sendvič će biti napravljen od vege salame i kobasica s povrćem te izvrsnog novog umaka koji nosi europsku V-oznaku (V-label). Kako bi potaknuli ljude da razmisle o etičkim, ekološkim, zdravstvenim i humanim prednostima veganskog načina života, aktivisti Udruge nudit će građanima informacije i besplatne tiskane materijale, a potpisivat će se i peticija za uvođenje vege obroka u javne institucije.

    1. listopada Prijatelji životinja pokreću i Vege izazov i pozivaju građane da do 1.11., Svjetskog dana veganstva, budu vegetarijanci ili, još bolje, vegani, a najupornije očekuju darovi iznenađenja. Pri prelasku na novi način prehrane na raspolaganju će im biti mnoštvo recepata, radionice kuhanja i individualna pomoć Vegan Buddyja, dugogodišnjih iskusnih vegana koji će rado pomoći. Prijavnica se nalazi na www.prijatelji-zivotinja.hr.

    Prvi listopada u cijelome svijetu još od 1977. godine obilježava se kao Dan vegetarijanstva. Osim što je održiva, prehrana temeljena na namirnicama biljnog podrijetla zdrava je i ukusna. Prema zadnjim istraživanjima javnoga mnijenja, bezmesnu prehranu prakticira već preko 150 tisuća građana Hrvatske, čak 86 posto hrvatskih građana podržava vegetarijanstvo, dok se njih gotovo 30 posto izjasnilo da bi mogli i sami postati vegetarijanci. Velikoj popularnosti vegetarijanstva u Hrvatskoj i svijetu svakako idu u prilog i rezultati istraživanja koji potvrđuju da su vegetarijanci, a još više vegani, u prosjeku zdraviji, vitalniji i dugovječniji.

    Povodom Svjetskog dana životinja s farmi, 2. listopada 2013., Prijatelji životinja će na Trgu kralja Tomislava u 19 sati javnim prikazivanjem sinkroniziranoga kratkog filma '60 milijardi života' skrenuti pozornost na strahovit broj krava, svinja, pilića i drugih svjesnih bića koja godišnje stradavaju na farmama i u klaonicama diljem svijeta. Ovaj datum obilježava se u organizaciji Farm Animal Rights Movement (FARM), na rođendan vegetarijanca Mahatme Gandhija kako bi se skrenula pozornost na golemu patnju životinja koje umiru zbog ljudskih izbora. Mučenje životinja na farmama i njihova brutalna smrt u klaonicama te razorni utjecaj uzgoja životinja na okoliš dodatni su poticaji za odabir veganske prehrane.

    Na Međunarodni dan zaštite životinja, 4. listopada 2013., od 9 do 18 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, građanima će svoj rad predstaviti brojne udruge iz raznih krajeva Hrvatske, koje se bave različitim aspektima zaštite i prava životinja. Na informativnim štandovima građani će moći dobiti tzv. bijelu listu tvrtki koje ne testiraju na životinjama i ostale informativne letke i materijale te se informirati kako sve mogu pomoći životinjama. Svjetski dan zaštite životinja obilježava se od 1931. godine, a ujedno je dan svetoga Franje Asiškog koji je bio vegetarijanac.

    Prijatelji životinja će u subotu, 5. listopada 2013., od 10 do 18 sati, biti prisutni na obilježavanju Međunarodnog dana zaštite životinja na Bundeku, u organizaciji Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba, uz ostale udruge koje će se tamo predstaviti.

    Pozivaju sve da obilježe ove važne datume osobnim aktivnim zalaganjem za dokidanje iskorištavanja i patnje životinja te da promjenama svojih životnih navika izravno sudjeluju u stvaranju boljega svijeta za sve životinjske vrste. Mnogo je načina kako pomoći životinjama i postati njihovim iskrenim prijateljem.

    Više informacija može se saznati na www.prijatelji-zivotinja.hr i www.vegan.hr, dok se kratki film '60 milijardi života' može vidjeti na www.youtube.com/afcroatia.

    Novi umak s V-oznakom je Omegol umak koji upravo dolazi na tržište, sa sastojcima 100% biljnog podrijetla i namijenjen je svim građanima. Poklon paketi sadržavat će izvrsno zobeno mlijeko i vrhnje Oatly te druge veganske proizvode iz trgovina bio&bio.

    Sponzori akcija povodom Dana prijatelja životinja su Omegol i Biovega.


    U privitku je recept za vege sen

    avatar

    01.10.2013. (08:15)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Sent: Monday, September 30, 2013 2:32 PM
    Subject: WOW day na YOU tube

    Poštovani roditelji, suradnici,
    na donjem linku možete pogledati snimku našeg WOW day-a od četvrtka. Ima i na Facebooku link. Sakupljeno je 1541 kuna, šaljemo ovaj tjedan u Berlin!
    Svima hvala na sudjelovanju!
    Srdačan pozdrav!

    http://www.mojarijeka.hr/vijesti/?rijeka

    avatar

    01.10.2013. (08:16)    -   -   -   -  

  • borivoj

    PREDAVANJA POVODOM IZLASKA
    NOVE KNJIGE!

    Adrian P. Kezele

    RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB

    Ispričavamo se ako ste već dobili ovakav mail - šaljemo ponovo zbog tehničkih poteškoća!

    Dvostruka duga se i ovaj put pridružuje akciji usmjerenog davanja pa ćemo na promociji ove knjige u Osijeku i Zagrebu skupljati odjeću za starije osobe te stare deke, plahte, ručnike i hranu za životinje koja će biti donirana osječkom i čakovečkom skloništu za životinje. Posebno im je potrebna hrana za štence i kvalitetnija hrana za bolesne pse.

    Najnovija Adrianova knjiga "Rahu - bestjelesni demon" već je osvojila čitateljstvo svojom neobičnošću i slojevitošću. Iznimno nam je drago obavijestiti vas da, nakon nekog vremena stanke, ponovo imate priliku poslušati autora koji će govoriti o svojoj knjizi, demonu Rahu-u, jyotishu, sudbini, duhovnosti, prosvjetljenju i o svemu što ga poželite pitati!.

    Iskoristite tu prigodu, povedite i prijatelje - ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!

    01.10. Rijeka, Hotel Bonavia, Dolac 4, 18:30

    02.10. Osijek, Studijska čitaonica Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Europske avenije 24, 18:30

    04.10. Zagreb, Mala dvorana Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68, 18:30

    ***
    Knjigu "Rahu - bestjelesni demon", kao i druge knjige, naručite MAILOM ili preko naših WEB STRANICA Dvostruke duge!

    avatar

    01.10.2013. (08:17)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Što


    Jednodnevni seminar na temu

    IZGRADITE USPJEŠNU MREŽU I POBJEDNIČKI DUH U VAŠEM TIMU

    Tko


    Wes Linden iz Velike Britanije

    cijenjen I uspješan distributer u industriji mrežnog marketinga

    Kada


    19.10. 2013. subota u 10 h do cca 16 h

    Gdje


    Hotel Bonavia, Rijeka

    Cijena


    80,00 kn, u cijenu uključena 1x kava/čaj

    Prijave


    do 10.10. 2013. na tel.051/ 32 42 70 ili info@aquasource.hr ili

    AquaSource d.o.o., S.V.Čiče 10, 51000 Rijeka

    Pitanja


    pitanja dostaviti do 1.10. 2013. Uredu (vidi kontakt gore)





    Dobri dani svima



    Ono što je zlato među plemenitim metalima i financijskoj sigurnosti, to je Klamtska alge među superhranom i podrškom čovjekovom zdravlju i dobrom osjećanju. Ovo vrijeme sve ubrzanijih i sve većih promjena traži znatno veću podršku tijelu, osobito mozgu, koju AFA pruža nama i može pružiti svim ljudima oko nas.



    Wes Linden dolazi kako bi nas motivirao i pomogao nam svojim znanjem i iskustvom da Klamatska alga i vrijedni proizvodi AqS budu ne samo od koristi nama, već da postanu podrška mnogim ljudima doprinoseći tako i našoj financijskoj moći, prihvaćajući proizvode i kao mogućnost poslovne mogućnosti. Kada bi zarađivali bar toliko da možemo uživati u većim količinama Algica, to bi već bila znatno veća dobrobit koju pruža članstvo u AquaSource-u.



    Zato motiviram sebe i vas da porazmislimo i pošaljemo svoja pitanja na koja želimo odgovor, i dođemo na seminar:

    Tko još nije član AqS, a interesiraju ga Afa alga, vrijedni proizvodi i seminar neka se javi Eli – mob: 0917223700, ostali kontakti niže u mailu i na www.eli21.com



    Vjerojatno svi primjećujemo da je vrijeme kroz koje prolazimo ne samo ubrzano već i vrlo zahtjevno ali i puno potencijala, no to traži od nas učenje i djelovanje na svim poljima, na polju zdravlja, financija, odnosa, kreativnosti i onom najvažnijem na području svijesti i osobnog razvoja.

    Veselim se mogućem susretu na seminaru 19.10.2013.



    Eli



    P.S. Proteko ljeto za mene je bilo vrlo radno i kreativno na mnogim poljima, zdravlje & svjesnost, financije, ples - tango ... Javite se za sva područja:



    a) Polje zdravlja → Pored AFA alge evo još nešto podržavajuće i oslobađajuće. Naučila sam i radim novu tehniku Access Consciousnes koja uključuje rad na tijelu i svjesnosti. Tretman Bars oslobađa puno suvišnog naboja. Njegujući i relaksirajući proces koji uklanja ograničenja u svim aspektima života koja smo spremni promjeniti. To su 32 točke na glavi u kojima su pohranjene sve naše misli, osjećaji, vjerovanja, ideje, stavovi, odluke, razmatranja, iz svih područja života (novac, kontrola, kreativnost, radost, tuga, dobrota, mir, zahvalnost, iscjeljenje, tijelo, seksualnost ...). U najboljem slučaju cijeli vaš život će se promijeniti, na bolje, u svakom pogledu! U najgorem slučaju možete se osjećati kao nakon izvrsne masaže, lagani i relaksirani. Trajanje 1- do 1.30 h. Dođite.



    b) Polje financija → Zašto i kako zamijeniti dio papirnatog novca za puno vredniji financijski produkt koji pruža sigurnost i povećava kupovnu moć. Mogu pružiti informaciju kako sam ja odlučila zaštiti svoja dobra i zašto to smatram važnim. Nazovite.





    ELI Jaška * t/f: 00385 (0)51 677-331; + 091 722 37 00;
    * eli.jaska@gmail.com * www.eli21.com



    Napomena: Molim vas da imate na umu nesavršenost tehnike i dinamiku svakodnevnih promjena u našim životima, pa ako ne primite moj odgovor, molim vas provjerite, ponovite vaš mejl ili još bolje nazovite. 11981 *18888948 * 1231115025 * 5197148 * 12370744 * 71427321893 * 285555901

    avatar

    01.10.2013. (08:23)    -   -   -   -  

  • borivoj

    BURNA PROŠLOST "DRAGA DI LOVRANA" JOŠ U PROŠLOM STOLJEĆU, OBJAVLJENO NA MAGICUSU

    - DUHOVI NAD LITICOM - KUĆA DUHOVA
    http://www.magicus.info/hr/magicus/
    tekst.php?id=42248

    - KUĆA DUHOVA U LOVRANSKOJ DRAGI
    http://www.magicus.info/hr/magicus/
    tekst.php?id=41739

    - KUĆA DUHOVA - RAZVALINA IZNAD LOVRANA
    http://www.magicus.info/hr/magicus/
    tekst.php?id=42018

    - KAMEN, LAVANDA, KAKTUS, - KUĆA DUHOVA
    http://www.magicus.info/hr/magicus/
    tekst.php?id=42108

    - FESTIVAL RADIO DRAME - PRIX MARULIĆ
    http://www.magicus.info/hr/magicus/
    tekst.php?id=42080

    - FESTIVAL DRAME /eng/
    http://www.magicus.info/hr/magicus/
    tekst.php?id=42312

    avatar

    01.10.2013. (09:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...