Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • donin svijet

    Prestrašno!!!!
    Tema ti je odlična... ali pokvario si mi dan. :(
    Uvijek pokušavam gledati i onu neku drugu... bolju stranu, ali tu je ne vidim. Uhvatila me tuga... osjećam paniku.
    Sjećam se.... prije dosta godina... Hrvatskoj je ponuđeno da se Kopački rit proglasi NP. Naši političari su to odbili... i nije teško zaključiti zašto su odbili. Gledala sam strašan otpor pojedinaca koji su jurišali čistog srca... pratila sam neke rasprave.... razgovarala s ljudima. No sve se to dešavalo na rubovima medijske pozornice...... Tada sam pitala predsjednicu neke ZELENE udruge zašto nisu glasniji i zašto oni ništa ne poduzimaju... organizirano. Nije mi direktno odgovorila, ali shvatila sam da ne smiju vrištati protiv onih koji ih financiraju.
    Ova strahota nam je na pragu.... a mi nemamo pojma... zaokupljeni smo žutilom iz naših medija, predstavama koje nam politika organizira da bi nam skrenula pažnju s bitnih stvari.
    Zadnjih dana sam čitala na ovu temu... koliko mi je dostupno kroz naše medije, a potaknuta raspravom na mom blogu. Tvoja tema je bolja od svih tekstova na koje sam do sada naišla... Hvala ti. :)

    avatar

    31.08.2013. (10:33)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    O temi GMO nema nikakvih rasprava kao niti o mnogim drugim stvarima, a neće je niti biti, samo će se jednog dana nešto prezentirati kao gotova stvar i obvezujuće , pa neka se onda svatko u tome snalazi kako se zan...

    avatar

    31.08.2013. (11:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...