Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • blogdogg

    fuck koje sranje je ta plastika?! čuo sam ima rezerviranog nobela onaj ko će skužit kako se najbezbolnije riješit plastike...inače ne pratim te katastrofičarske spike, al ovo sam pratio debatu s guštom. plastika-kako to podlo zvuči - ta ljevana pasta što curi iz pandorine kutije...blog the blob

    http://youtu.be/JVT0Uj5bZCo

    avatar

    31.08.2013. (03:54)    -   -   -   -  

  • radoznali čitatelj

    Kolega, morat će čekati onaj na rezervnog Nobela. Je li vozite automobil, poskidajte svu plastiku sa sebe, ne vjerujem da imate se od najgoreg gutača vode, uzgojenog pamuka. Pobacajte sve iz kuhinje, nema mobitela, nosača zvuka itd. Kada bi svijet bio tako lud onda ne bi proizvodnja plastike porasla od 1950. kada je bila 1,5 milijun tona na više od 280 milijuna tona u 2012. Zapamtite. PALSTIKA JE NAJZELENIJI MATERIJAL 21. STOLJEĆA. A zeleni ispirači mozga su plaćeni da vam ogađuju plstiku. Kada pretvorite oni 28o milijuna tona plastike, to vam je 2,24 milijarde tona čelika. A čelika se do sada u jednoj godini proizvelo samo oko 1,5 milijardi tona. Čitajte ovaj blo i učite

    avatar

    31.08.2013. (06:32)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @blogdogg - slažem se treba rezervirati Nobela za nekoga tko će, ne riješiti se plastike, nego riješiti nas ljudskog nemarog i trashy ponašanja s plastikom. Onaj koji promijeni naše ponašanje - bilo da nas privoli, bilo da nas nagovori, bilo da nam zaprijeti, svejedno je - i mi prestanemo bacati plastiku u okoliš, a počnemo je odvojeno skupljati, reciklirati ili od nje praviti ponovno gorivo - e taj je zaslužio Nobela iz psihologije.
    @radoznali - hvala na nekim podacima. Znajući kako blogdogg inače piše, ovo je samo jedan mali retorički salto, tek tako da se potakne diskusija.jer sam kaže: "blog inače svuda u svijetu ima tu auru nekakve zakulisno-mračne burleske, groteske i farse"
    Živjeli mi. Vaš

    avatar

    31.08.2013. (08:08)    -   -   -   -  

  • radoznali čitatelj

    Hrvatski znanstvenici uz pomoć jednog kandidata za predsjednika Republike intenzivno rade na rješavanju tog problema, ne plastici u moru.

    avatar

    01.09.2013. (09:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...