Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • CroDruid

    Vrijeme je za medijski odgoj!

    avatar

    21.08.2013. (19:12)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Jel po Goebelsu ili po naški?

    avatar

    21.08.2013. (19:17)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    :)))) Opet odlično! :)

    avatar

    21.08.2013. (20:54)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Onaj sto se strmekno sa 55-og sprata bez problema je prosvir'o kraj svih 55. Samo je na prizemlju imo nekih komplikacija, i to na samom nultom nivou. Za nepovjerovati. ..Sreca pa na blogu-hr postoje obavjesteni genijalci koji nam znaju objasniti stvar. Ustedio si mi na krecu za psa. Vec sam bio pomislio da je vazno sta kazu na neprikosnovenom hr-teveu a ne onaj podatak o 400 ppm sa opservatorije na Mauna Loa. ..Sitnica, termostat na klima 'uredjaju' treba samo staviti nazad na 'normal' i problem rijesen. I da, umalo da zaboravim, sacekati kojih 200-300 miliona godina.. posto svi termostati rade s izvjesnom zadrskom..

    avatar

    21.08.2013. (23:16)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Hvala na komentaru, eto namah sam odgovorio. Pozdrav i čitamo se.

    avatar

    22.08.2013. (12:37)    -   -   -   -  

  • Plastik

    "… Moć medija je zastrašujuća. Sada su se u to valjda svi uvjerili. Još više zapanjuju povodljivost i debilizam masa. Sada se čeka sljedeća objava od strane kojeg ministra ili predsjednika…

    … Pravilnim doziranjem, dobro usmjerenim i tempiranim, pametna vlast može preko medija manipulirati masama do neslućenih razmjera. Naravno, sve joj to uvelike olakšavaju sami podanici. Koji se, svojevoljno, svakim danom, u sve većem broju, prepuštaju virusu zombizma..."


    Potpisujem! U području kojim se bavim - plastika, takvih je primjera nebrojeno. Upravo sam o tome pisao na svom blogu "Školski primjer greenwashinga", a u pripremi je post o raznim web portalima koji pod krinkom su ekologije, brige za biljni i životinjski svijet, a naročito kornjače, brige za ljudsko zdravlje - napišu traktate o svim i svakojakom opasnostima plastike, kemijskim otrovima, otrovima koji se ispuštaju iz plastike, pa onda o zlu i pošasti plastičnih vrećica (dobro si primijetio u svom komentaru na mom blogu za papirnate vrećice) da bi sve to završilo s prodajom nekih njihovih proizvoda - ne dao ti Bog pretplatiti se na njihov newsletter s nadom da ćeš primati najnovije vijesti o zaštiti okoliša i postignućima na tom području - šipak!, početi će bomardiranje kupi ovo, kupi ono, popust, prilika, sezonska rasprodaja - a sve pod parolom "Be green".

    Da, negdje sam naišao na odličan članak: "Green is color of misanthropy" - http://environmentblog.ncpa.org/environmentalists-against-humans-green-is- the-color-of-misanthropy/
    - Pozdrav i čitamo se.

    avatar

    22.08.2013. (17:25)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Od mase političara i poduzetnika i kvazipoduzetnika koji se pojavljuju na našoj medijskoj sceni po mojoj osobnoj procjeni mislim da Vladimir Ferdelji ne lupa gluposti. Sjećam se nekakve emisije na htv-u gdje je i on bio gost i zapamtio sam samo to kako je on objasnio svima (jedno tri četiri eko nešto su bili u studiju i iz ministarstva raznih dva tri) upravo kako se rade te papirnate vrećice. Koliko se puta mora tretirati papir da se napravi vrećica i koliko se dobije otpadnih tvari koje su još i otrovne. I na kraju je ta vrećica skuplja dvadesetak puta od najlonske, odnosno plastične. Jedino šta se papir razgradi a plastiku treba skupljati i prerađivati.

    avatar

    23.08.2013. (12:49)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ova vlast nema neku profinjenost kao ni one prethodne, ne treba tu sad neka velika medijska pompa da bi se zaveo ovako glup narod nenaviknut na razmišljanje. HPB, CO i autoceste se mogu prodati slobodno dok se snima potpisnik kako uzima proviziju, ni dalje nitko neće pomaknuti prstom. tek onda kad dobiješ otkaz ili ti kasni plaća godinu dana tek tada se onako zanosno okrećeš ko pravi revolucionar i pitaš se zašto nitko ne poduzima ništa umjesto tebe.

    avatar

    23.08.2013. (18:08)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Lobotomizator Ne želim maltretirati, ali ... kažeš "... Jedino šta se papir razgradi..." - pa tu i jeste suština problema. Svi ti otrovi, teški metali, boje i ljepila završavaju u zemlji i vodama i doslovce se zagađuje okoliš. Upravo je problem u tome što ljudi imaju uvriježeno potpuno krivo mišljenje: "Bez brige baci, samo će se razgraditi" - papir hoće, ali će i dalje odraditi svoje, na štetu okoliša i svih nas.

    avatar

    25.08.2013. (14:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...