Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Annaboni

    Pamtna si ti glava za razliku od tvog muža ( bez ljutnje ).

    I dobro da si riješila situaciju: nemaš se ti kome opravdavati. U svakom slučaju, bilo bi dobro da ne živiti na dvije relacije

    avatar

    20.08.2013. (16:18)    -   -   -   -  

  • premudra

    Annaboni - tesko je zivjet na dvije lokacije ali tako jedno vrijeme mora biti.

    avatar

    20.08.2013. (16:55)    -   -   -   -  

  • Neverin

    okej, razriješila si to sa njom, sa njim i tako dalje, ali zar sad zaista treba ići u evaluaciju svačijih postupaka? nije da govorim to radi njih, već jer eto, nije zdravo se živcirati i bacilati radi svake limunade, a koliko mi pari ti ćeš ih još u životu dočekat. Tako da živciranje nije nikad riješilo nešto niti će on postupati preventivno da se ti ne živciraš. Znači autokontrola je jedini mogući način da tebi glava ne eksplodira. Ili to ili šut karta voljenom čovjeku naravno. Btw, i ja bi isto davao svoj životni prostor potrebitima koji bi me iskorištavali jer ni ja ne znam baš granicu.

    ps. Albaniju ne preporučam za tebe, mislim da bi bila živčana već u Crnoj Gori :D

    avatar

    20.08.2013. (17:44)    -   -   -   -  

  • premudra

    neverin-da, moguce je da bih vec u Crnoj Gori propalila na zivce i ne bih izdrzala do Albanije, iako zadnji moj posjet Boki Kotorskoj i Gospi od Skrpjela prosao je bez incidenata :))))
    nasmijao si me dobro :) hoces reci da bi i ti isto mislio kako zena koja nema hladnjak ne moze popit svoje pice ako nije rashladjeno ledom iz tvog hladnjaka a cak joj ni nisi prvi susjed a da pri tome joj samo pomazes kao dobar susjed kad ti pozvoni na vrata i da nista drugo ne zeli?

    avatar

    20.08.2013. (23:59)    -   -   -   -  

  • fulvus

    tvoj muž je ili naivan ili misli da si to ti. u svakom slučaju, dobro da si to riješila na najbolji mogući način. lako za susjedu ako je ona imala neki scenarij u glavi, ali bi bilo dobro da malo " iskeniraš" muža, da vidiš da možda on nije sklon scenarijima "žrtve" koja želi pomoći nevoljnicama. na takav način se prepredeni(e) najlakše uvuku pod kožu i čekaju trenutak slabosti. uf, ne mogu ni zamisliti što bih ja učinila da sam na tvom mjestu.

    avatar

    27.08.2013. (13:48)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    Ja kužim kad se netko teško može riješiti napasnih susjeda. Tu obično nema lijeka nego pristojni ili nepristojni odjeb. Ali jednu stvar ne kužim: kako i zašto je njezin gel za tuširanje bio u vašoj kupaonici. Zar se i tuširala kod njega? Vjerojatno postoji neki sasvim nevini odgovor, ali meni ne pada na pamet. Trenutno.

    avatar

    30.08.2013. (15:17)    -   -   -   -  

  • premudra

    @fulvus, nisam ja odavde - moj muž nije beba, ima i godina i iskustva, pa neke stvari sumnjam da su puka slučajnost. to koliko on dopušta nekima ili ne je njegova višegodišnja boljka jer ima jako puno muških frendova koji ga navuku molbama na svašta a on ne zna odbiti. ono što ja mrzim iz dna duše je da je netko u mom prostoru, koristi moje stvari ili ostavlja svoje. zbog toga smo se preselili iz ogromne kućerine u stan jer su njegova djeca rovala po mojim stvarima, preslagivala ih, uzimala mi neke sitnice i ne vraćala, čisto da bi mi napakostili. moju kupaonicu i krevet ne želim dijeliti ni sa kim. drugo je ako ja to osobno dopustim. ova susjeda išla je na kartu neimaštine pa kukajući kako nema novaca izmolila da radi za njega, trajalo je to nekoliko mjeseci dok meni nije pukao film što pored nje koja mu radi za novac ja mu iz Hrvatske odrađujem posao, pa sam pitala čemu onda ona. prestala je raditi jer mu je trebalo vremena da shvati kako uz nju ima samo trošak a ništa konkretno od rezultata njezina rada. nakon toga je počela kukati kako nema hladnjak pa jel može neke stvari staviti u naš, taj dio nisam ni znala dok nisam došla u B. onda je tražila da joj plati što je kao 'čuvala' stan dok je on bio u Hr tri dana i navodno ga očistila, pitala sam što je čistila jer niti usisano niti oprano niti popeglano ništa nije bilo. a u kupaonici gdje je perilica rublja nekako se uz moju kozmetiku na polici pojavio gel za tuširanje koji nije moj i mali parfemčić koji također meni ne pripada. kako je to završilo ondje - tako što ga je ona donijela, bilo zato što se i stvarno ondje tuširala ili samo zato da izazove nekakvu reakciju, sad je li to bilo namijenjeno mojoj ili njegovoj reakciji, ne znam, no više nije ni bitno. naravno pobacala sam i njezino i svoje tad ne znajući više tko je tu što koristio, izdezinficirala cijeli stan i dala jasno do znanja da ne želim da se išta slično više ikada dogodi. koliko je shvatio, vidjet ćemo. ja mogu prijeći preko nekih stvari i oprostiti ali ne i zaboraviti.

    avatar

    03.09.2013. (10:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...