Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • alexxl

    Ja bi volil znati tih jezika, a i tih linkova.
    Premalo mi ovih naših smeća!

    avatar

    17.08.2013. (10:38)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Kao da si mladji od 18 godina............kako uvjetuju neki portali

    avatar

    17.08.2013. (12:22)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    he he... ipak si ti naša blogerska faca.. što će tebe zaustavit.

    avatar

    17.08.2013. (13:58)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    pusa tebi

    avatar

    17.08.2013. (15:48)    -   -   -   -  

  • sewen

    Danas ću gledati samo slike - i sviđat će mi se sve!

    avatar

    17.08.2013. (18:44)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Žališ se u okviru svojih saznanja, tj. spoznaja. Ispada da bi se manje žalio kada bi manje znao i shvaćao. Skroz je logično da se tvoji interesi ne poklapaju sa onima onih koji modeliraju masu sebi i svojima u korist. Što se tiče ograničenja na radnom mjestu, što bi rekao na činjenicu da je meni zabilježen svaki znak kojeg kliknem sa službenog računala, i to bilo kojega, a na svako se moram prijaviti karticom. I tu ne mislim samo na evidenciju i kontrolu mailova, ili stranica koje posjećujem nego i baš svaki znak kojeg utipkam u Wordu ili bilo kojoj drugoj aplikaciji. Neki tvrde da to uopće nije točno, a ja se s njima javno bespogovorno slažem. To da otvaram svaka vrata osobnom karticom i da je sve 24 sata pod video nadzorom, već odavno nikoga niti brine, pa niti čudi, a izgleda i ne zanima. I da, ne tako davno, radio sam za poslodavca koji je uz sav elektronički nadzor imao ozvučene i sve službene prostorije. I o tome nikada sa nikim nisam razgovarao, iako sam ... ali eto, ipak neću o tome, jer nekontrolirano izražene asocijacije znaju biti sasvim nezgodan inicijator nevolja. Jednom sam stručnoj osobi specifične struke rekao da imam doma crno bijeli televizor. Osmjeh od uha do uha i uskličnik iza misli "A ha, sad sam te našao, i ti imaš neku fobiju, nastranost ... ili što već!". Uslijedili su dugi razgovori i objašnjenja iako je jedini razlog bio da sam upravo takav televizor dobio na poklon, a meni je potpuno svejedno koji televizor ne gledam. Srećom, kauč je bio ugodan. Naravno, u međuvremenu sam nabavio mrcinu preko pola zida, čisto da susjedi, i svi kojima to treba, već kroz prozor mogu vidjeti da nisam "lud" ;)

    P.S.1. Vjerujem, da mogu, imao bi tablice sa svojim imenom, nadimkom ili bar inicijalima. Naravno, za puno toga bi trebalo imati prije toga, pa i za tutač vrijedan osobnih tablica, iako ni on ne bi bio pri vrhu popisa. Kada bolje promislim to i nisam baš siguran, jer svi mi prije svega brinemo kako ćemo zadovoljiti vlastiti ego, pa makar i skroz prizemnim proseravanjem. Oblici su bezgranični, ali ipak direktno vezani za maštovitost, kao i prioritete, te nezaobilazne mogućnosti, a sve u okviru potencijalne ugode na reakciju okruženja, ma koliko je deklarativno ignorirali.

    P.S.2. Pesa ti bome ima. Treba tog veseljaka i hraniti. Pretpostavljam da ti išteš sve manje i da tako ravnoteža u svemiru nije narušena, a ukupna količina ispoljene ljubavi je veća, što je direktan smisao ne samo širenja, nego i postojanja, svega što nam je znano, baš kao i onog ogromnog dijela "svega" koji i ne slutimo.

    avatar

    17.08.2013. (21:25)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Još uvijek se zaustavlja Reuters . . .

    avatar

    18.08.2013. (00:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...