Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • mecabg

    Nasmijala sam se u rano jutro... Da, baš je tako:))

    Hm... možda bi bilo najbolje:
    Turisti, ne dolazite, pošaljite samo novce na adresu.... i tu staviš adresu apartmana koji će ostati sačuvan i spreman za sledeću sezonu:))

    avatar

    16.08.2013. (07:16)    -   -   -   -  

  • Šima

    zašto pišeš postove kasno navečer pa nas onda zakidaš za dobre priče pod izgovorom da je kasno?!
    inače bi post bio odličan da ne fale te priče ;-)))

    avatar

    16.08.2013. (09:13)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Pišem kasno jer mi preko dana ne pada na pamet blejati u monitor.
    Sunce,more,lavanda,marmelada,čentruni....
    I nemoj me previše ljutiti jer ću momentalno objaviti knjigu ;-)

    avatar

    16.08.2013. (10:07)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Vrlo žestoko...ali istinito..!

    avatar

    16.08.2013. (11:15)    -   -   -   -  

  • Dust tales

    Svi koji su na moru imaju takve price. Meni je najbolje kada mi se neki stranac zaustavi sa autom i na svom jeziku (sto cak i nije mainstream jezik kao njemacki ili talijanski ) pita instrukcije. Iskreno kada me netko pita da li znam talijanski ili neki drugi jezik (kojeg ja igrom slucaja znam jer like ovdje svi pricaju barem tri jezika) ja mu odgovorim " Znas li ti ikoji drugi?".

    avatar

    16.08.2013. (11:57)    -   -   -   -  

  • Neverin

    najbolje da oformimo ko grci turističku panduriju za takve incidente :)

    avatar

    16.08.2013. (12:10)    -   -   -   -  

  • faq

    Volis jazz, bas lijepo.

    avatar

    16.08.2013. (16:35)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Najveća hrpa neduhovitih, pojednostavnjujućih, nepotrebno prostačkih, tisuću puta već prije ponovljenih predrasuda i jeftinih klišea o strancima i turistima koju sam u zadnje vrijeme pročitao. Unatoč ponekom ubačenom "osobnom" pričicom sa strane. Neš ti "debila", netko se usudio sjesti u auto i na licu mjesta naći smještaj, kakav bezobrazluk? Čemu sav taj isforsirani zlobni šovinizam??....Čestitam ti na bezočno ukradenih 5 minuta mog dragocjenog vremena. Iskren sam, baš kao i ti prema tim jadnicima, ništa osobno.

    avatar

    16.08.2013. (16:51)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ..dobro je ovo s vratima...sva sreća da nije nitko nastradao...ovak si bar mogu zamisliti tu bruku...a i bed je kad ti se tak nešto dogodi....

    avatar

    16.08.2013. (21:11)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Jeftini kliše je kad Poljaci ostave dijete zaključano u autu i kad to dijete na plus 60 jedva ostane živo.Lijepo je znati da ima dobrih Hrvata koji iskreno suosjećaju sa takvim ološem.
    Ili kad moj prijatelj renta brod i svako malo mora kitati provu jer stoka umjesto da pristane kako priliči ljudskim bićima dosta često na penti doda ful gas i najvećom mogućom brzinom se nasuču u plićaku pritom razderavši dno.

    Ili onaj zlobni šovinizam kad govna pokradu svo grožđe i smokve u krugu od 10 kilometara,a onda mrtvi hladne kupe žičanu mrežu,naprave vršu i bace je bez imalo srama u moje, Jadransko more.

    Nemate pojma kako je zasluženo to što je ova zemlja pošla u jedino mjesto koje joj s pravom pripada-u tri pičke materine!!!

    avatar

    16.08.2013. (22:17)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    pazi ovu ekipu koja čita spiga sa naslovnice??? hahahahahhaa spiže obečo sam da ću mast da ti vadim čim te vidim na naslovnici i blogami oću! baš mi te ljepo vidit hahhaahahahhahhahaha ,a jel se samo meni čini ili je ovo stvarno 1 od lošijih tvojih postova? pa naravno jer naslovnica je tako često obrnuto proporcionalna s kvalitetom!

    uredništvo bravo, svaka čast! tolko vam je trebalo da nagradite spiga i sad je naš spig i oficijelno prešao u mainstream! čestitamo! ;)))

    avatar

    17.08.2013. (02:22)    -   -   -   -  

  • zenamajkakraljicapepeljuga

    Slučajno uđem na ovaj blog, čitam i krepavam od smijeha. e pa hvala ti što si me slučajno nasmijao i uljepšao dan. znam ja o takvim turistima puno takav mi je posao. pa kad mi dolete do auta sa kartom Hrvatske i na svom divnom npr. talijanskom jeziku pitaju put zadra i koliko kilometara a ja im na svom 8stvarno9 tečnom engleskom lijepo objasnim puta Zdra, spomenem koje odmorište dobro za popit kavu, navedem kilometražu i gdje najbolje parkiratu Zadru i nakon tog mog govora on klimne glavu i kaze ne razumim, e onda im ja ljepo kazem na hrvatskom sve to i kazem ni ja nerazumim i zatovrim prozor,..

    avatar

    17.08.2013. (14:29)    -   -   -   -  

  • xc

    zato i jeste govna sto ovako debilno i sovinisticki gledate na svijet. ovakav odvratan opis gostiju koji su vam dosli ostaviti novac tamo u kifleciju pokazuje kakva ste ogavna i nekulturna gamad koja je vlastitu domovinu prodala i podvela evropskoj dzungli pa sad stenje i jeca jer je hebavaju na suho i bez podmazivanja svi opisani, popisani i popishani... lol

    avatar

    18.08.2013. (02:15)    -   -   -   -  

  • SPIG

    AHAHAHAHAHAHAHAHA...
    XC se naljutio....

    MU-SA,MU-SA,MU-SA....

    Inače da pažljivo čitaš vjerojatno bi primijetio da tekst počinje sa ''..Kao što rekoh postoje dobri i loši turisti...''.
    Primjećujem u tvojoj nutrini jednu istinsku ljudsku toplinu i baš je šteta što živiš 200 kilometara od mora jer da si stanovnik Kiflecije sigurno bi čovjeku koji ti ispiša i demolira apartman na odlasku poklonio bocu domaće rakije i maslinovog ulja...

    To ja zovem domaćinom!!!

    avatar

    18.08.2013. (10:56)    -   -   -   -  

  • Nellie

    sirotinja svašta trpi, jebešga.

    avatar

    18.08.2013. (13:32)    -   -   -   -  

  • antun

    Moram priznati, već sam se lagano pobojao, da nema bacanja kroz prozor u ovoj epizodi, kad, ono, novi biser: bacanje s balkona u otprilike, 138 retku ove, kako bi neki rekli, kontroverzne epizode. Meni je osobno bila prekratka i nedostaje još par "kategorija" legendarnih i omiljenih grupa turista. Sad, kad si postao poznat, moraš otrpit i nove komentatore - turiste, koji ništa drugo ne čitaju, nego naslovnicu "bloga. hr" i odmah imaju svoje mišljenje, do kojeg ti, vidim, veoma držiš...

    avatar

    18.08.2013. (13:57)    -   -   -   -  

  • andrej

    lajkam:)

    avatar

    18.08.2013. (18:38)    -   -   -   -  

  • AntiBabyBlog

    Ima ih svakakvih, istina. A budući da se Dalmacija pretvorila u prostitutku koja se podaje za sitnu lovu zato da bi hranila ostatak ove bezvezne zemlje - bit će i gore.

    avatar

    18.08.2013. (21:24)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Imala sam svojevremeno sličan post i naravno - popljuvali me i proglasili ksenofobom. Mislim da se mahom radi o zavisti zato što živimo na moru :)

    avatar

    19.08.2013. (10:27)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    fuck-sve sam ovo propustio!? antune za "naslovnički turizam" svakadala!

    avatar

    23.08.2013. (01:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...