Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Annaboni

    Prvo , na izbore izlaze pošteni !!!

    Oni ljigavi koji ne vjeruju ni sebi, ni drugima ostaju kući , indolentni kakvi jesu , bez ikakvog političkog (pred)znanja , nemotivirani , nenaučeni misliti, bezvoljni.

    Takav Hrvat , koji odustaje u startu ne glasa uz vječnu ispriku sebi, da njegov glas nikad ništa promijeniti neće. I neće, jer ne može. Nismo u stanju razviti političku osjetljivost glasača a time ni kritičnu masu koja ide na izbore jer-----vjeruje. Točno je, da su Metkovćani konačno skinuli Jamba s trona i izabrali mladog psihijatra do tada nepoznatog političkoj javnosti. Sada tek svekolika hrvatska javnost doznaje , koliko je Jambo ostavio duga jedući i časteći svoje istomišljenike. I moj Kerum je o'šo i s kipom Tudjmana , potpuno nepotrebnog gradu Splitu i s križem na Marjanu. Samo Bandić se drži , a on drži hercegovačko-zagrebački lobi. Glede i unatoč svim repovima što vuče za sobom , on ostaje ruglo "inetelektualca " na čelu glavnog grada.

    avatar

    02.08.2013. (18:56)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ..potpuno se slažem s Annom.....još mi i smrdi ono kad mi čelni ljudi sindikata predju u redove stranke na vlasti...i to mi je ljigavo..ljudi,pa nemojte me "farbat"...baš se ponekad pitam(sve češće),pa kakav smo mi to narod...koliko mi možemo trpit i šutit....znam da ima jako pametnih ljudi,ali kako nam se onda događaju takve stvari...možda smo mi mazohisti,pa volimo da nas ...više ne znam oće se ikad to promjenit,,,joooj,najradje bi sad vikao....ma neću više o toj temi...idem šutit i trpit,kao i većina...pozz.

    avatar

    02.08.2013. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...