Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • blogdogg

    ja sam jednom na blog ha eru vidio čovjeka koji umjesto spolovila ima nekakav čudan kljun koji cvrkuće kad se napali. u zadnje vrijeme ga ne vidim, a što koincidira sa potezom uredništva da se odgovara na sigurnosno pitanje.

    avatar

    24.07.2013. (14:08)    -   -   -   -  

  • pexa

    nisu ti loše pričice, mada većina može sasvim racionalno da se objasni. Ana koja ustaje sa operacionog stola mi je najbolja. :)

    imam jednu odličnu priču, lično iskustvo, prilično neobično, ali da bi se doživela na pravi način ne može da se ispriča ukratko...

    avatar

    24.07.2013. (16:40)    -   -   -   -  

  • antun

    Zanimljiva tema, uvijek aktualna! Moje su aktivnosti u tim godinama više bile okrenute znanstvenoj fantastici, "Zoni sumraka" i naravno, nezaobilaznom "Siriusu" (priče A. Clarka i R. Bradburya, neprocjenjivo). Naravno da imam priču, osobno iskustvo, no kako je u vezi s vrlo bliskom osobom ne bih o tome tako javno, jer ne želim da pripadnici tajnih službi i ostali trolovi ismijavaju moju istinitu pripovijest koja je povezana s Rijekom, Crikvenicom, Zagrebom i još jednim mjestom u sjeverozapadnoj Hrvatskoj...budeš li zainteresiran stići će e- poštom!

    avatar

    24.07.2013. (23:33)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Jeba te,Antune,kolike puste lokacije spominješ to bi bili pravi 'Anđeli i demoni'
    Pexa,trailer za potencijalnu priču ti je dobar.
    Blogdogg,ostavi se revolucije, revolucije ne stanuju ovdje.Blog.hr bi sasvim dobro funkcionirao i bez tebe i bez mene tako da od tvojih humanih namjera nema ništa.

    avatar

    25.07.2013. (23:37)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Jebi ga..... čega god se sjetim zapravo mi i nije čudno. To je valjda zato što radim na autobusnom kolodvoru....

    avatar

    26.07.2013. (15:23)    -   -   -   -  

  • pexa

    hehe, trejler za priču, kažeš...pa šta znam, ako hoćeš ja ću je napisati, ali taj sam događaj uvek pričao usmeno i nisam sasvim siguran da ću uspeti da ga potpuno dočaram "na papiru"

    avatar

    27.07.2013. (19:52)    -   -   -   -  

  • Šima

    ima jedna luda priča, ali je sed nemam kad tipkat :-(((

    avatar

    01.08.2013. (08:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...