Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • štit

    Kaznena prijava Coneru, Jurkoviću i Radeu
    Bjelovar – Zbog, prema njihovu mišljenju zloupotrebe položaja i ovlasti, podnijeli su kaznenu prijavu protiv Bjelovarsko-bilogorskog župana Marijana Conera i podžupana Vjerana Jurkovića i Ante Rade. Temeljni razlog podizanja kaznene prijave je utajivanje dijela materijala Državne revizije koji se odnosi na rad državnih ureda – informirao je novinare na jučerašnjoj konferenciji Branko Stojković.

    Navodeći kako je neprodočavanjem 31 stranice materijala Državne revizije vijećnicima Županijske skupštine počinjen ozbiljan presedan u radu toga tijela B. Stojković je potanko objesnio 51 točku kaznene prijave, koje prema stavu članova trebaju biti dovoljan argument za podnošenje ostavke Marijana Conera na mjesto župana.

    Među ostalim navodi kako nije proveden unutarnji nadzor korištenja proračunskih sredstava, od kojih je dobar dio potrošen nenamjenski, a uz ostalo je navedeno i još mnoštvo propusta koji bi, smatra trebali staviti “na tapet” dosadašnje gospodarenje proračunskim novcem.

    Večernji list, 26. 06. 1999. godine

    avatar

    23.07.2013. (08:55)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    Postovani, brankostojkovic152@yahoo.com
    bavim se pisanjem knjige o muskim tajnim organizacijama (templari,masoni i druge...).Iz citanja vasih tekstova na internetu shvatila sam da imate odredjena saznanja o ovome.
    Molim Vas, da li biste mi mogli pomoci da nadjem odgovor na pitanje koji dogadjaji se svake godine u julu mjesecu odrzavaju u okolini grada Dubrovnika? I prosle i ove godine u periodu 20-27.juli veliki broj mocnih i uticajnih ljudi odlazi tamo ali je sve obavijeno velom tejne.Odsijedaju u skupim hotelima, svako sam u sobi, u strogoj tajnosti od zena.Rituali podrazumijevaju nosenje smokinga, frakova i sl..
    Ukoliko mi mozete pomoci, zahvaljujem.
    srdacan pozdrav
    aila soskic

    avatar

    30.07.2013. (10:24)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković1958

    Hvala! dobri ljudi. Bio bi Vam još više zahvalan kad bi Vas mogao sve okupiti u "sveto pleme ŠTIT", u borbu protiv tih "sotonista i nakaza" na ovoj Planeti Zemlja. Samo - Kad ih očistimo,.., možemo biti sretni ljudi... Kad te bolesnike iskorijenimo, da nam ne truju djecu i kvare,.., i u napast dovode... Da im ne uzimaju život, čast i dostojanstvo, da im ne sramote potomke i gene... Samo "čisti ljudi" ŠTITONOŠE mogu baštiniti ovu Oazu "Kuglu zemaljsku" u Svemiru...

    U potpisu;
    Sa svojom rukom desnicom Branko Stojković, sveto ime Boga "ŠTIT"

    avatar

    03.08.2013. (12:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...