Komentari

sitnice-za-zivot.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NOW WHAT?

    Mislim da je taj cijeli ulazak u Europu bio bezvezan. Znam, jer sam radila na jednoj zabavi. I kažem ti, to je bila samo izlika da to ljudi zapiju. Tako kaže moj stari.
    Ti si napisala kako voliš Hrvatsku 365 dana u godini..Ja se nemoram složit s tobom, jel?

    avatar

    19.08.2013. (19:19)    -   -   -   -  

  • tarantulica

    @ NOW WHAT ako nisi shvatila ja nisam za EU. Pročitaj opet. I ne znam u kojem dijelu sam tražila da se netko slaže sa mnom. Moj post, moje mišljenje, ti slobodno izrazi svoje (ne tatino), sa mnom se ne moraš slagati. :)

    avatar

    05.09.2013. (16:12)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Zanimljivo ovaj post si pisala baš na moj 50. rođendan, a ja ga tek sad čitam. Sve si tako dobro napisala, potpuno se slažem sa svime, a možda bih ti mogla biti mama po godinama. Draga, da su mene pitali...onda 1990., ali nisu...ne bi bilo ni rata, ni mrtvih, ni žalosnih, možda bi bilo nezadovoljnih koji nisu ostvarili ambicije da postanu vođe novostvorene države. Ma, sad je to sve besmisleno, jer mnogi su poginuli, mnogo toga je srušeno do temelja i mnogima nije do građenja novog iz temelja, znam da bi mnogi rado vratili vrijeme kad su mi djeca, muževi, žene, roditelji, braća, sestre, prijatelji bili živi i možda bi još bili da nije bilo...???
    Teško je to, draga, teško je sve to rezimirati, probaviti, shvatiti politiku koja je oduvik bila kurba prema narodu, a imenom naroda se diči, da ne rečem kurči.
    Budimo vjerni sebi, uvijek i do kraja, a politika će mijenjati i granice i ustave i svašta kako joj puhne.
    Nadam se da si dobro i sretno u svojoj ljubavi i želim ti sve najbolje. :-))

    avatar

    16.10.2013. (17:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...