Komentari

armin.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Vidrunlije

    E, a ovdje mi pak ima niz smiješnih opaski i momenata...
    zapravo doživljavam ko izrugivanje muškim klišejima napaljivanja,
    pa i ženskim, samim time...silna lova, moć, materijalizam, hladnoća, ne se dodirivati, ženske.
    Prisnoća je jebeno opasna stvar. Od nje se treba braniti svim raspoloživim sredstvima, makjavelistički, muški, sirovo, surovo, grubo.

    avatar

    12.07.2013. (11:33)    -   -   -   -  

  • armin

    ovo je igra. riječima, asocijacijama, značenjima. traženje izraza. ovo je i uvod u malo ozbiljnije pisanje. pomalo cinično, da.

    prisnoća? gadna stvar. treba biti pažljiv s njome.

    avatar

    12.07.2013. (18:31)    -   -   -   -  

  • Vidrunlije

    Naravski igra, mnogi od nas zbog toga i pisemo. Do iznemoglosti trazeci onu pravu rijec u nasem tako oskudnom izricajima jeziku. A inace vise volim rijec bliskost. Asocira na srodnost. Svjetlost. Prisnuce baca na prsnuce. Mozebitnog integriteta. Otud mozda i strah. Divne rijeci.

    avatar

    12.07.2013. (20:11)    -   -   -   -  

  • armin

    bliskost je također teška riječ.

    ne pišem samo zbog igre. pisanje je put. način potencijalnosti. nešto u smislu entelehije. nema konačnu svrhu, ipak.

    avatar

    12.07.2013. (23:15)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Stari muški san, vidjeti ispod odjeće, doveden do savrđšenstva, gledati istovremeno obje verzije! Dobro, ne samo muški. I jebati u mozak, iako hladan i moćan, "muški", superioian, ili bar ravnopravan. Proniknuti u njega. Penetrirati. Kroz prozore duše. Industrija gumenih lutaka ipak nije nikada napravila veliki bum. I neće! Imati Ženu čitavu, okupirati je po svim sastavnicama. Jebati ću ih obje. Zapravo je doista tako, ili se zahtjevi i ciljevi povećavaju, ili gubite interes. Gubimo. Ili hodamo po ivici, u balansu posjedovanja i vječnog zavođenja, ili postaje pre lako. Tu je negdje ta silna zavodljivost, erotičnost, dvije žene u igri. Dovoljne sebi na trenutke, veličanstvene u svojoj ženskosti, ali ipak na koncu ostaje hrana za ego. Muški.. Bjelodano. Jer ćete ih kasnije jebati obje! Na njihovo oduševljenje.
    A pisanje jest druga stvarnost, dakako. Bolja uglavnom. Čišća svakako.

    avatar

    13.07.2013. (08:46)    -   -   -   -  

  • armin

    @podijeljena1, ne ispod odjeće. vidjeti ispod kože. slušati očima. preokrenuti čula. to je san. ne stari muški već novo prosvjetiteljski. antropo(po)etički. poetika novog čovjeka. jebati duše (metafore). ne samo tijela. faustovski. ali potpunije. sa znanjem i saznanjem novog vremena.
    nema tu igre ega i starih freudovih konstrukcija koje su nedostatne da bi objasnile novog čovjeka i nove mehanizme koji nas obuzimaju ili mi njih. ono inicijalno se promijenilo. to je igra kreacija. dvaju, triju, prema izboru. igra različitih sloboda. igra svijesti. igra svijetlosti. duga.

    jebanje u mozak je prekrasno. a tek svršavanje po njemu - vrhunac katarze. svršiti u tuđi mozak - ideal(dostižan).
    čistoća je riječ koju volim i često je rabim. lijepa riječ.

    avatar

    13.07.2013. (10:59)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Možda korak dalje i dublje, da, mada sumnjam da podrazumijeva preskaknje prethodnog. E sada, nema li striko Freud uopće pravo, osim što bjelodano pretjeruje s ambicijama, to je drugo pitanje. Osjetljivo i diskutabilno. Da je zagrebao gdje treba je nepobitno. Novi čovjek? Postoji li to, ili je točnije noviji, adaptirani? Nekako sam skeptična oko velikih, suštinskih promjena čovjeka. Nekako su navade, glavne, isto motivirane. Ili uvjetovane. Od jebanja u mozak nadalje. Industrija gumenih lutaka nikada nije, niti hoće, imati neku perspektivu. Bez obzira na tehnološki, filozofski ili svaki drugi napredak. Upravo jer je jebanje u mozak prekrasno!

    avatar

    13.07.2013. (12:42)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    O oblekici, kažeš?

    A počneš s napaljenošću , perfidnom i potisnutom seksualnošću i tipičnim muškim voajerizmom.
    Uostalom; odjeća ne čini ženu. Svaka je gola u očima onoga, koji je procijenjuje

    avatar

    13.07.2013. (19:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...