Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • voltaren

    nisam u zadnje vrijeme baš na internetu, jer nisam tamo gdje imam internet, a preko mobitela se ne spajam (iako bi teoretski mogao), pa uzmi u obzir - da je to nešto kao vrijeme hibernacije tijekom dugog putovanja svemirskim prostranstvima.

    bio sam u Ivanić Gradu i svratio (biciklom jasno) do naftnih polja s druge strane autoceste, i nije nimalo nalik na Texas - ne znam zašto sam to očekivao - zapravo čovjek uopće ne bi rekao da se tamo išta korisno može iscrpsti, ali valjda može... zato smo naletjeli na krdo poludivljih (ili polupitomih, ako tako zvuči pitomije) konja koji su se vrzmali što na rubu šume, što u šumi. pa barem malo kaubojskog štiha.

    avatar

    18.07.2013. (14:05)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Da, hibernacija stvarno može biti korisna i dobro dođe za skok preko velike udaljenosti. Ali kad mi se ne sviđa. Složit ćeš se sigurno da je hiberniranje baš dosadno. Mora postojati nešto bolje. Evo, zašto na primjer ne bismo i mi, kao i sva druga djeca, imali pravo na ljetne praznike? Poklonit ćemo si odmor jer to možemo i pridružiti se ljetu. Valjda će i blog razumjeti, navodno ni previše lijeka nije zdravo.

    Nisam još vidjela slobodnih konja oko Ivanića, čula sam tek da ima takvih krda što šeću Velebitom i nadam se ostvariti želju da ih jednom i vidim tamo. Sviđa mi se tvoja slika divljih konja skrivenih u hladu pitomog šumarka. Sigurno je bio dobar osjećaj sresti ih :) U moj voćnjak često dolaze srne, ostavlja im se sad kad je vruće i voda u kanti, daleko na rubu voćnjaka da imaju slobodu kod pojenja, ali one ponekim ranim jutrima svejedno prilaze i skroz blizu terase. Divlje srne. Čudan je malo taj izraz "divlje" kad je riječ o srnama, jer malo toga djeluje pitomije od srne. A opet, kad čovjek i uspije pripitomiti srnu - oduzme joj nešto, kao da to više i nije srna.

    avatar

    21.07.2013. (22:44)    -   -   -   -  

  • voltaren

    bio sam ovaj tjedan u Sloveniji, na vrhu Kepa, blizu Jesenica. nisam nikad išao toliko uvis (2139m), najviše sam bio na Sljemenu - a to stvarno nije planina. i vidi se razlika. nije da ću odjednom postati planinar, ali zgodno je to, dok je ljeto i traje najviše jedan dan. u podnožju teče neki potok, koji je čist i hladan za osvježiti se, ali nikako za kupanje (na žalost). pola minute stajanja i više ne osjećaš noge... tko bi rekao. uglavnom, ljeti kad su ovakve vrućine, planine uopće nisu loš izbor, samo da ima negdje neki potok s toplom vodom...

    avatar

    26.07.2013. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...