Komentari

sumi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    05.07.2013. (11:17)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Besplatno nešto dobiti?? Ha ha ha ... gdje ti živiš ;) )
    Pozdrav bebicama :) )

    avatar

    05.07.2013. (13:47)    -   -   -   -  

  • bistre,misli.hr

    Grozim se glupih roditelja koji daju svoju djecu slikati za internet upotrebu,i to nepoznatom ljudima.
    Da li ste konačno progledali i skužili da vaša djeca nisu plišani medvjedići nego Djeca Božja,a ne vaše neprikosnoveno vlasništvo.
    Da li znate kome ste izložili na pladnju slike svoje djece i u koje opake svrhe?'?? Tako mala djeca potrebna su samo roditeljske pažnje i ljubavi, a slike samo za vašu upotrebu i koje čete sami uraditi.
    Nemojte se onda čuditi da djeca imaju noćne more, da plaču i što ste sve nabrojali je strašno.....

    avatar

    05.07.2013. (16:50)    -   -   -   -  

  • Simplica

    I mi smo prije 5 god dobili taj paket, bio je simpa
    2 god poslije zvala neka zena i pozvala se na taj familyservice i pita me nes u stilu: se sijecate besplatnog paketa bla bla i da bi netko iz nekog osiguravajuceg drustva dosao nama doma da nam odrzi prezentaciju o osiguranju djece. Zahvalioa sam i rekla da ih nemamo vrrmena primiti jer smo rastrzaniizmedju posla i vrtica i da sve sto me zanims cu naci na netu.
    Tolikoo besplatnom, tada sam shvatila, oni meni knjizicu i bocicu jana vode, a ja njima lijepo sve podatke od adrese, tel...

    Tko nam kriv?

    ;)

    avatar

    07.07.2013. (21:31)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Izvrsno ste postupili. Ipak, ne zamjeram niti njima, pokušavaju ljudi. Sve dok ostaju u granicama pristojnosti mogu razumjeti i prihvatiti takvo ponašanje. Samo što nije uvijek tako. Meni su došli plijeniti TV i kauč radi pokušaja prevare oko jednog usisavača koji samo što ne govori. Kombinacija sitnih slova i običnog bezobrazluka me na koncu koštala dosta živaca i srećom ne tako puno novca. Vjerojatno bi čak i uspio da je bila jedna nula manje u pitanju.

    avatar

    11.07.2013. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...