Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • alexxl

    Kaj se Vas tiče,
    nedam na Vas.
    Uvjek, ali uvijek Vam dam za pravo.
    Je Vas ima zdrmanih, a i nas.
    No, bumo to usaglasili, jel tak?
    Ma ne dam.
    Najstrožije kazniti!
    Oduzet djete!

    avatar

    03.07.2013. (21:53)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    e Gospodo prosvjetari blog zna kako je vama teško...netko bi rekao-pa ne rade skoro cijelo ljeto, šta bi oni htjeli?
    ja ne mislim tako jer su mi roditelji oboje bili profesori i znam te priče iz zbornica koje bi se kasnije vrtile doma za ručkom. Užasno je koliko se vas potcjenjuje i kako vam se uvijek prvima uzima iz usta. Kad će ovo društvo shvatiti da je prosvjeta naša budućnost?

    http://youtu.be/3Of3IayxqEA

    avatar

    04.07.2013. (00:06)    -   -   -   -  

  • durica

    kod nas u vrtiću roditelj je uvijek u pravu, a odgajatelji se tretiraju kao uslužna djelatnost. ako bi na nekom sastanku i pokušale ukazati na probleme odgovor je uvijek isti: " čuvajte svoj posao, budite sretni da ga imate. "

    avatar

    04.07.2013. (00:18)    -   -   -   -  

  • Vilko

    Možda nije problem u "pretjeranoj zaštiti djece", već u našoj nesposobnosti da pronađemo ravnotežu na zreli način. Jednom sam u londonskom Chelsea-ju prolazio pored dječjeg vrtića; nisam mogao ne zastati, jer je prizor djece svih rasa i naroda na jednome mjestu bio - za naše hrvatske (ne)prilike - uistinu lijep. I što se dogodilo? Djeca su primijetila da ih gledam, iako su bila na igralištu nekih dva metra ispod razine ulice, te su sva stala vikati i upirati prstom u mene. Shvatio sam zbog čega, shvatio sam da su ih odgojiteljice tomu instruirale, i pomislio sam - naravno - kako je to pomalo pretjerano. No, za londonske prilike zasigurno uopće nije pretjerano. Zaštite djece nikada nije dovoljno, no stvar je u tome da to ne smije ići na uštrb autoriteta i digniteta odgojiteljske, učiteljske i profesorske profesije. Engleska je, smatram, u tome našla odličnu ravnotežu na zrelim temeljima. A nama često nedostaju i ravnoteža i zrelost (te dvije boginje svijeta uvažavanja i življenja finih nijansi koje čine stvarno bogatstvo društva).

    avatar

    05.07.2013. (20:17)    -   -   -   -  

  • odmak

    Mariano Aureliano je dovoljno rekao.

    avatar

    17.09.2013. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...