Komentari

skbrda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • LEQUIPE

    Misterij " Ivanov " poput epidemije zaokupio je pažnju cjele svjetske javnosti. Dali se radi o medicinskom fenomenu ili prevarantu koji pomoću supersofisticirane opreme guza naivne i nevine velemajstore. Problem je toliko narastao da je čelništvo FIDE odlučilo poduzeti radikalne mjere. Angažiran je neuropsihijatar svjetskog glasa Vidoviti Milan i poslat u Bugarsku da na licu mjesta obavi sve pretrage za utvrđivanje prave istine. Nakon detaljnih pretraga Vidoviti je na konferenciji za štampu iznio činjenično stanje
    V - nema rjeći o nikakvoj prevari. Gospodin Ivanov ima duplo veći mozak od bilo kojeg poznatog ćovjeka a po naboranosti odmah je iza Milanovića. Napomenuo bih da je Ivanov sljedeći korak u evoluciji čovjeka tako da će ljudi izgledati ovako za kojih tisuću godina

    avatar

    19.06.2013. (17:55)    -   -   -   -  

  • Bakica

    Kupila sam jutros spizu i tako se preko igrališta vračala kući. Tada ugledam nekog starog sjedog kako igra tenis sa nekim debeljuškastim momčićem. Pomislim kakve šanse ima ovaj djeda protiv mladca , kad gle čuda - sjedi mlati forhendom i bekendom dok debeljuca trči ko muva bez glave. Stari ga je trenom pregazio poput valjka. Žalosna je činjenica kako negativno fast food djeluje na našu omladinu. Poručila bih debeljuci - udri po puri i kiselom kupusu , vrag ti odnio hot dog

    avatar

    22.06.2013. (13:02)    -   -   -   -  

  • Ljuba Kasumova

    Ja sam isto jutros bila u spizi i ne znam koji me je vrag natanta da se vračam kući priko igrališta. Kad imam šta i vidit. Na teniskom terenu Broj 1 i Bob Rock mlataraju reketama, totalno nekoordinirano opisujući kružnice. Povremeno sami sebe puknu reketom po glavi, ili po
    potkoljenici. Balun samo pukom slučajnošču završi na reketu, uglavnom
    ga promaše.Svaki put kad promaše, a rekla sam da je to skoro pa uvijek, naljute se "igračine" pa udaraju reketima o pod. Skoro sam sigurna da rekete nisu njihove, već posuđene od nekog naivčine koji je mislio da će oni igrat tenis. Jedino što vrijedi na terenu su upravo te rekete. Ali pustimo sada to. Još neke stvari koje sam uočila kod njih dvojice teško mi je logički povezati. Naime Broj 1 ima nosinu od Boba Rocka, dok Bob Rock u kretanju (ako se to može tako nazvati) ima mot paraplegičara Broja 1. I šta je posebno čudno, onako od oka vidi se da Bob Rock ima dva kila manje od osušenog Broja 1.
    Nisam mogla virovat svojim očima, i onako šokirana hitro se zaputim kući kuvati nebarene tripice sa kokošjim iznutricama nebi li odagnala ovo priviđenje sa teniskih terena na Brdima.

    avatar

    24.06.2013. (14:01)    -   -   -   -  

  • La gazzeta dello sport

    Nedjelja, 29. lipnja 2013. godine zlatnim će slovima ostati upisana u povijest svjetskog tenisa. Naime, na terenima SRC (Sportsko rekreacijski centar) Brda odigrana su čak tri povijesna meča, od čega dva natjecateljskog, a jedan ekshibicijskog karaktera.
    Pred oko 3.000 gledatelja, među kojima i dva psića (Fleki i Bubi) na megdan su prvo izašli Kapetan Bonaca i Viroza. Bonaca je u dosadašnjim susretima vodio s 3:2 i slovio je kao veliki favorit, a imao je i ogromnu podršku domaće publike.
    Ipak, inicijativu je na početku preuzeo Viroza. Krenuo je uraganski i poveo s 3:0 u gemovima uz jedan break. Do 5:3 svak je držao svoj servis, a onda je Viroza servirao za meč. Ali kad je poveo s 40:15, počela su neukusna dobacivanja iz publike, ali i od samog Bonace. I doista, Viroza je psihički posustao i propustio čak 8 meč lopti u tom gemu! Potom je Bonaca rutinski odservirao za 5:5 na opće oduševljenje publike:
    - Bonaca, Bonaca!, zaorilo se iz tisuće grla!
    Ipak, Viroza je smogao snage i obranio servis te poveo sa 6:5.
    I tada je na opće iznenađenje Bonaca psihički popustio i izgubio servis bez dobivenog poena, a time i meč, 7:5 za Virozu!
    Teško je i opisati razočaranje publike, čak je i Fleki od bijesa pregrizla jednu lopticu.
    Potom je Viroza otišao na zasluženi odmor, a na teren su izišli Bonaca i Faraon koji se vratio tenisu nakon petogodišnje pauze. Faraon je pokazao zavidniarsenal udaraca o kojima Bonaca i Viroza mogu samo sanjati, ali i nedovoljnu fizičku pripremljenost, što je Bonaca kaznio i pobijedio s 3:2. Ali ipak je to bio ekshibicijski meč., pun lijepih poteza i atraktivnih poena.
    I baš kad su se igrači spremali za odlazak kućama dogodio se incident. Naime, bijesna publika nije dopuštala Virozi da napusti teren nego je zahtijevala još jedan meč između njega i njihovog ljubimca Bonace.
    Viroza je brzo shvatio da s Brđanima nema šale i ponovo izišao na teren. Ipak, šok i prijetnje nasiljem učinile su svoje i Bonaca je brzo poveo s 3:0. Tad se ipak Viroza pribrao i izjednačio na 3:3. Potom je Bonaca mirno odservirao za 4:3, a potom je uslijedio rijetko viđeni spektakl.
    Viroza, koji se tek tada potpuno opustio zaigrao je fenomenalno. U stilu nekadašnjeg svjetskog broja 1, Stefana Edberga, odlučio se za taktiku servis-volej, i potpuno izludio Bonacu. Bilo je tu voleja, smečeva, drop shotova, a meč je zaključio najjačim smečom svih vremena. Vjerovali ili ne, loptica je putovala brzinom od 229,8 kilometara na sat. I kakve li slučajnosti, Virozin rejting u šahu je upravo 2298!
    Bonaca je nakon meča i sam priznao da nije imao nikakve šanse. Evo i izjava aktera:
    B: - Nikad u životu nisam igrao ovako dobro, a opet sam izgubio. Ali ne predajem se, uskoro nabavljam novi reket i debeljuca neće imat nikakve šanse.
    V: - Nakon svega što sam danas doživio mogu reći samo jedno: Pobijedio je sport!
    A evo i izjava uglednika koji su pratili meč:
    Rafael Nadal: Žao mi je što je Bonaca izgubio i odlučio sam mu pomoći, pa ću mu za idući meč pokloniti vitaminsku mješavinu koju osobno koristim
    Marija Sharapova:
    Znam da Viroza voli visoke pa sam mu ostavila broj mobitela u
    "Mirka"!

    avatar

    29.06.2013. (16:09)    -   -   -   -  

  • Angela Merkel

    Nakon što je Hrvatska nekidan ušla u EU poslali smo 80-ak EU uhidbenih naloga u tu lijepu zemlju.
    Iako su se mediji raspisali o nekakvim udbašima, nas zapravo zanima samo jedan čovjek.
    Radi se o barabi koja je prije par godina pred zapanjenim građanima mokrila po frankfurtskom aerodromu.

    avatar

    03.07.2013. (10:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...