Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • windfuckersister

    Majke mi ako nisam mislila za onu L'animu da me netko uslikao ujutro kad se probudim.

    avatar

    16.06.2013. (19:37)    -   -   -   -  

  • antun

    Za one koji žele znati više: nije to bilo tako jednostavno fotografirati kako nam autor želi prikazati; kaže, kupiš fuji, konicu ili minoltu tj. film...jarca kupiš, u to vrijeme bilo je dinara taman za Fotokemikin KB 21, ili jeftiniji, istočnonjemački OR-WO (osjetljivosti 20, 22 ili 27 DIN-a) i - piči! Naravno, u crno bijeloj tehnici, filmove, koje smo razvijali sami u zamračenim kupaonicama ne dajući ukućanima ni blizu "tamne komore", Sličnost s autorom članka je u tome, što je to rađeno u sitnim noćnim satima...Tuti a colori pojavio se malo kasnije i koštao puno više!
    Inače, od fotografa su mi omiljeni Tošo Dabac, Marija Braut, Zoran Filipović i David Hensvock! I danas, kad mi popuste živci, uzmem svoj stari Cannon (film je uvijek unutra) i izađem van na zrak, upucavajući najčešće živu prirodu (znam, 0 bodova) u zlatnom rezu (pri expoziciji od 125 i otvoru blende 5.6 (radi veće dubinske oštrine)...Tek tolilo da se zna da i čitatelji SPIG-a barataju materijom. OK? Teta Wind, sad znaš da smo generacija...

    avatar

    16.06.2013. (23:11)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Antune,pa jebo te ne znam tko.
    Pa ti si kralj!
    Eto ljudi,jel' Vam je sad jasno zašto sam čovjeku od srca poslao CD sa originalnim 'SPIG'-ovim soundtrackom?
    S otvorom blende od 5.6 si me razvalio do kraja....a zamisli tek da je bio još veći ;-)

    avatar

    17.06.2013. (06:46)    -   -   -   -  

  • SPIG

    ...mislim na otvor blende...

    avatar

    17.06.2013. (07:25)    -   -   -   -  

  • pexa

    ovo je moj aparat iz ''tog vremena'' kad sam takodje znao da podesim i tu blendu i sve te pizdarije..al davno bese..
    http://prntscr.com/1adwks
    a fotografa ne znam ama bas nijednog, a vala me i ne interesuje..iskreno jbg :)

    ..nije mi tekst o fotografima narocito zanimljiv, al obzirom da si potrosio sat vremena da ga napises i to u sred noci, mogu samo da kazem - alal ti vera i svaka ti cast sto toliko volis i cenis svoje citaoce. fala tebra ;)

    avatar

    17.06.2013. (10:02)    -   -   -   -  

  • Šima

    manijak!!

    avatar

    18.06.2013. (07:14)    -   -   -   -  

  • SPIG

    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    ....tekste moj što te sa zjenicama mutnim veličine točkice na kraju rečenice,omamljen vinom rujnim pisah u gluho doba noći te......o teksteeee što te otuckah kažiprstom kljastavim nerijetko zahvaćajuć' i po dva-tri slova zajedno......tekste mili moj kojeg bezdušna lica u pola dana poklikaše više od sto puta a u njima nikakvu reakciju izazvaše jer snagu svoju čuvaju za uguzivanje blogerima inim...o tekste mili moj koji stojiš sam poput pizde ofucane usred olujna nevremena....

    Pexa mili end dragi,u pravu si,ova epizoda je dosta za kurac (ali nije baš toliko ni za bacit'),ali kako sam navikao i sebe i Vas na konstantan ritam objave 'SPIG'-ovih umotvorina nisam htio da pomislite da mi se, ne daj Bože, nešto loše dogodilo pa da u očaju što me nema napravite još i neku glupost....;-)

    'SPIG'-ove baklje tinjaju,ali užgat će se ponovno!

    ....ooooooooooooo...tekste moj zbog kojeg ponizih sebe sama podijelivši sliku svoju na kojoj majmunu nalikujem......oooooooo tekste moj.....

    avatar

    18.06.2013. (16:51)    -   -   -   -  

  • pexa

    ma epizoda ti je kao i uvek prepuna zanimljivosti i podataka, i odlicna je za onoga koga to zanima..rekoh, svaka cast tebi na trudu, samo fotografi i fotografija su meni licno totalna bezvezarija...

    malo dobre opreme+ kurs od 2 dana kod nekog profesionalca i nauci se sve to bez problema, nije to nuklearna fizika jbt..jedina razlika izmedju profija i amatera je u tome sto je ovaj prvi derpe i u prilici je da fotka kvalitetne sise i dupeta, dok je ovaj drugi osudjen na oblake, insekte, zrno peska iz profila, kapljicu rose na mesecini i tako ta sranja :)

    avatar

    18.06.2013. (21:56)    -   -   -   -  

  • antun

    O epizodi. općenito: jako dobro strukturirana obzirom na sitne sate u koje je pisana, malo praćenja toka svijesti (koje me osobno, uvijek privlači i oduševljava), a rečenica koja me tjera da čitam dalje (ne preskačući dijelove teksta) je "Spisateljske muze (kravu) su ipak jače!!!". He, he... Što se pak štrudle sa sirom tiče, kod mene je dva mjesta - prije...ali, glavno da smo MI na vrlo visokom mjestu! Thank you!

    avatar

    18.06.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  • pexa

    o gospode boze, koji sam ja reeetarddd...kad sam citao tekst, posle uvoda sam sam preleteo na brzinu preko ostatka price i pomislio sam stvarno da je rec o nekom italijanu i njegovim fotografijama (:ultimate facepalm) i reko', ma ne interesuje me ovo .. sad vidim tvoj komentar, procitam ponovo, i shvatim da sam sam moroncina kakve nema na planeti..

    svaka ti cast, covece, zaista. u svemu sto radis prsti kreativnost, duhovitost, energija. zadivljen sam potpuno, i vise mi se nece desiti da tako nemarno zbrzam citanje..

    duboko zvinjenje za prethodne idiotske komentare!

    avatar

    19.06.2013. (19:07)    -   -   -   -  

  • SPIG

    ...peder fotka kvalitetne sise i dupeta,a amater je osuđen na oblake,insekte,zrno pijeska (i to iz profila),kapljicu rose na mjesečini....

    Ja ne znam o kakvim ti idiotskim komentarima pričaš.
    Bolje se kume hvataj pisanja bloga jer te dobro ide!

    avatar

    19.06.2013. (21:48)    -   -   -   -  

  • pexa

    ma pricam o tome da nisam ukapirao da su fotke tvoje, i da sam ispao glup u drustvu jer sam pustio komentar, a nisam dobro procitao epizodu..

    avatar

    20.06.2013. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...