Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Bonvivan

    Apsolutno si u pravu. Vidim da si protiv mržnje i da vjeruješ u ljubav. Vidim i da si sam, kao i ja. Teško mi je naći nekog prepunog razumijevanja i ljubavi prema nama dečkima. Jesi li raspoložen za jedno piće, a ako ti se svidim, možda bude i nešto više među nama? Obećavam da ću biti pristojan na piću. Ako može, može, ako ne, ništa.

    avatar

    14.06.2013. (16:22)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    A vi gospodine Oštriću kao ne mrzite nikoga ... pa
    čak ni one ''nazadne primitivce'' koji imaju drugačiji
    stav od vašega ... ??
    Zar na isti nemaju demokratsko pravo , ili smo se
    vratili u jednoumlje ...???!!!
    Pobijate sami , svojom sirovom mržnjom prema
    drugačijima od vas -- ono šta pišete .... !?

    avatar

    14.06.2013. (17:29)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    "Rat kultura", kojem sada svjedočimo, vodi se tisućljećima.
    Ispravka netočnog navoda :-)!
    "Rat nekultura", kojem sada svjedočimo, vodi se tisućljećima.

    avatar

    14.06.2013. (17:31)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @nečmenjanka: postoji zaista problem ako smo netolerantni prema netoleranciji i mrzimo mržnju. Neki od nas imaju taj problem. Oni koji su naprosto netolerantni i oni koji naprosto mrze, taj problem nemaju.

    @Bonvivan: javi se ovdje sa svojim pravim imenom i brojem telefona, pa se možda dogovorimo!

    avatar

    14.06.2013. (18:39)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    troll te zakačio..i kaj sad? može mu se zabraniti, može ga se ignorirati, međutim često je to samo (srećom)"lajanje" na mjesec, jer može i jer mu se hoće..sam tak..to je tako://..nebitno dal je katolik, musliman i sl..svi vjerski fanatici dogmatski tumače nekakve svoje vjere i imaju svoje "vojnike" za promicanje i čuvanje svoje Istine..tužno

    avatar

    14.06.2013. (18:49)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    s druge strane..demokracija i pravo govora svakog pojedinca se sasvim krivo tumači..rasprava je jedno, izrazi mržnje nešto sasvim drugo

    btw. referenduma?..sad je gotovo, ali vlada bi svakako trebala čisto zbog Zakona ispoštovati sakupljene(provjerene)potpise..ako se nadamo da smo Pravna država..

    avatar

    14.06.2013. (18:51)    -   -   -   -  

  • jelen

    Dostojevski je bio impresivan um, grandiozan čak, ali nije bio prosvijetljeno biće. Stoga nema razloga da se neke njegove sasvim privatne opaske nastale zbog nepotpunih uvida, nedovoljnog znanja o prirodi stvari, uzima kao relevantne spoznajne objave. Naravno mislim na F.M.-ov citat naveden u tekstu, a na kojega se toliko vole pozivati teisti.

    Ovakve inicijative su klerikalne, ne vjerske: njih impresionira snaga Crkve kao institucije, ne simbolika krajnje nemoći Raspetoga.
    - briljantna primjedba ;-)

    avatar

    14.06.2013. (19:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    super mi je kad se netko tko bi zabranjivao drugima nešto poziva na pravo o mišljenju i govoru te demokraciji i to bez shvaćanja da s tim stavom zahtjeva demokraciju za sebe, a druge ko ih jebe. Nema mi do onih koji non stop govore o nekakvim masonsko-pederskim urotama, o tome kako se gejevi žvale po parkovima po cijele dane i bla bla. A onda kada koriste riječi "znanstvena je činjenica" pa to završe s pljuvanjem po nečijem načinu života... to mi je slijepa bahatost per excellance.

    @Nečmenjanka, ma jesi li ti ponekad svijesna šablone koje koristiš? Konzervativni ljudi aka domoljubi aka vjernici uvijek imaju iste matrice ponašanja da je to nešto nevjerovatno. Takvo nešto imaju samo stvari proizvedene u tvornici što znači da za to ne može biti ne biti krivo nekakvo konzervativno-patrijarhalno okruženje s pomoću vjeronauka. Ponekad imam osjećaj da imate istetoviran nekakav serijski broj :)

    jednoumlje :D Blenderica je to najbolje objasnila kako vidite stvari "mi imamo pravo da mrzimo sve dok netko ne digne ruku na nekoga"

    ako je to demokracija...

    avatar

    14.06.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  • Bonvivan

    Pivnica Medvedgrad, Ilica, subota, 20.00h. Znak prepoznavanja crvena ruža na stolu. See you.

    avatar

    14.06.2013. (20:47)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Bonvivan: a-a, ne bumo tako! Ja pišem pod vlastitim imenom i prezimenom, lako je naći i hrpu mojih fotki na netu, ne treba ti znak prepoznavanja! Nego, ako si zainteresiran, fino molim, pravo ime i prezime i ostale generalije, fotografiju lica i cijele figure, pa bum razmislil! :-)

    avatar

    14.06.2013. (21:22)    -   -   -   -  

  • nortonfinance2017

    Jeste li pod pregledom duga ili administracijom? Jeste li na crnoj listi? Jeste li se borili za rješavanje svojih mjesečnih uplata? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni zajam, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-maila: nortonfinance2017@gmail.com

    avatar

    16.10.2017. (17:29)    -   -   -   -  

  • nortonfinance2017

    Jeste li pod pregledom duga ili administracijom? Jeste li na crnoj listi? Jeste li se borili za rješavanje svojih mjesečnih uplata? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni zajam, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-maila: nortonfinance2017@gmail.com

    avatar

    16.10.2017. (17:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...