Komentari

krule.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • blogdogg

    o Ličanima se fakat jako malo zna. Mislim da su jedino Tesla i Kerekeš poznatije Likote od tebe. Mogu ti reć da mi idu na k ti trendovi u kinematografiji i književnosti koji iz Like prikazuju samo ono najgore. Pa ko bi normalan ,reci ti meni, nakon Kino Like otišao živjeti u Liku? Ili 72 dana? Osobno jako volim Liku nešto sam se po Lici i muvao. Lika i G.Kotar se moraju izbrendirati i kao turističke destinacije. Nešto se toga pokrenulo u tom smjeru, ali ja bi reko jako malo. Izdvojio bih ličke police krumpira i legendarni škripavac - slike koje mi se u glavi javljaju kad se spomene Lika.

    avatar

    10.06.2013. (19:28)    -   -   -   -  

  • Euro

    dobar kao i uvijek..

    avatar

    11.06.2013. (09:34)    -   -   -   -  

  • Lela Danijela

    O Licanine moj,otkad popi onu kavu samnom,izgubi ti se svaki trag,a bom i proslavi se ti :) Bas mi je drago sto te pronadjoh,a bom i sto si se proslavio :)
    Veliki pozdrav od skolske ;)
    P.S.bas nesto razmisljam da bi se moglo nas par okupiti ovo ljeto,pa baciti krompir na zar,nekom pokrasti malo kukuruza i komsijskih jabuka za desert :)
    Ok pivu mogu i ja kupiti (il mozda bolje uzeti babinu rakiju :)
    Veeeeeeelkacki pozdrav ;)

    avatar

    11.06.2013. (10:00)    -   -   -   -  

  • Roko

    Krule legenda si! U ovoj močvari lošeg domaćeg humora si pravo osvježenje.

    ps. ako uvatiš vremena navrati www.smijesneslike.org

    avatar

    17.06.2013. (08:58)    -   -   -   -  

  • Josipdolac

    Krule, ponedjeljak je, 11:10 (još malo pa podne). Di je novi članak?!? Ajmo! Prsti mi se tresu, jedva napisah ovh par riječi!

    avatar

    17.06.2013. (11:11)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Krule, bila sam ti jednom u Plaskom. Otisli iz Karlovca jedne subote, bilo nam dosadno doma. Lijepo ti je mjestasce. Zbario me neki lokalni decko u nekom disku, poslije mi rekao da mu se ne svidja moje desno klempasto uho.
    Molim?? Koji je to mamlaz bio, epskih razmjera. Osakatio me za narednih 5 tjedana, a sasvim sam normalno mogla proci kroz svaka vrata, bez ikakvog zapinjanja.
    Rade se zvao, to mu je pisalo na licnoj. Ja I dalje vjerujem da mu je krsno ime bilo Vol. Ako ikad naletis na volinu kad odes doma - spucaj ga sakom da odleti u sljedeci cetvrtak.

    Ps. Nisam do danas znala za tvoj blog. Bice mi drago da te od sada citam.
    Lijep pozdrav od Sanje iz Toronta.

    avatar

    26.06.2013. (19:20)    -   -   -   -  

  • Licanka

    Krule,legenda si! zanima me,kakve stavove imas o mojem selu,Saborskom? cim si hodak mora da dodes na ivanjicu festat kod marinka u birtiju :)

    avatar

    02.07.2013. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...