Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ines

    Hej! Prošla su dva mjeseca od moje operacije. Jučer sam bila na prvom pravom izlasku, došla doma u ranim jutarnjim satima i moja kičmica se dosta dobro držala. Još uvijek mi se leđa brzo umaraju al to je normalno dok malo ne ojačam. Mjesec dana nakon operacije sam išla na prvi ispit, učila sam u krevetu ležećki i bilo je malo teže sjediti tih sat vremena al izdržala sam nekak, da ne gubim previše na faksu. Kasnije sam išla jednom tjedno na ispite i prekjučer sam imala zadnji, najteži kojeg sam učila čak i sjedeći za stolom. Super su mi vježbice iz bolnice, bolje se osjećam kad ih odradim. I plivanje je sad već ugodnije (samo prsno se usudim za sad, ostalo nisam pokušavala).
    Gledala sam ovaj joga video koji si stavila, prije operacije sam mogla većinu tih pokreta i izvijanja. Jedva čekam da sve zaraste pa da probam kak je sad.
    A sad more, kupanje i plivanje isto ko i Any (pozdrav bolničkoj cimerici:)

    avatar

    05.07.2013. (15:25)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    bravooo! hvala Ines in Any na javljanju. Drago mi je da se super osjecate i svaka cast sto si dala ispite!! :))) Uzivajte u ljeti u javite kako napredujete

    avatar

    12.07.2013. (12:38)    -   -   -   -  

  • pepo

    Pozdrav svima,
    javljam se kao zabrinuti roditelj čija kćer ima skoliozu od 5 razreda. Sada ima 24 godine i na zadnjem pregledu kod dr. Kovača ima 40 stupnjeva. Teško mi je gledati njenu patnju, to je psihički pogađa jer je imala loša iskustva s okolinom dok je nosila steznik kao klinka. Ponekad se zna žaliti da teško diše, što mi govori da ide na gore. O operaciji ne će ni čuti, kako da joj pomognem?

    avatar

    12.07.2013. (19:08)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    Pozdrav Pepo - mislim da vasa kcer ima dovoljno godina da sama odluci zeli li operaciju ili ne. I bilo bi dobro da ju podrzavate u njezinoj odluci. Ne razumijem tocno na sto se svodi njezina patnja? Ima li bolove ili je to vise psihicki? S obzirom na to da vise ne raste, njoj se skolioza ne moze drasticno pogorsati. Ali i sa i bez operacije bi se trebala brinuti o svojoj kicmi. Mozda da je zamolite da se javi nekome tko ima skoliozu da malo poprica? Ili neka cita ovaj blog - mozda joj pomogne. Lijep pozdrav!

    avatar

    16.07.2013. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...