Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • turimti

    priča može proći pod uvijetom da ispraviš nepravilnosti. ovdje se ne radi o selidbi tvornice ribe iz vela luke u niš već o prodaji strojeva i linija iz neptuna iz komiže. jadranku iz vela luke kupili su vlasnici adrie iz zadra, a oprema je završila u benkovcu.

    avatar

    30.05.2013. (19:27)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ahahahahaahaaha čista stand up fantazija s elementima putopisno arheološkog trilera briljantne komedije.

    avatar

    30.05.2013. (20:32)    -   -   -   -  

  • Šima

    pljus :-))

    avatar

    30.05.2013. (21:54)    -   -   -   -  

  • pexa

    lepe slicice i lepo ostrvce, bas dusu dalo za laganini stil zivota, samo mislim da bih se pakleno smorio preko zime..ajd u drugom delu daj koju fotku naseljenog dela, da vidim kako izgleda gradic

    avatar

    30.05.2013. (22:19)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    a je li ? pa svi bi na otoke samo ljeti, a zimi drž se kopna? upravo zimi je još veći doživljaj doć i posjetit otok i bodule. zimi su svi puno pristupačniji i nema one sezonske napetosti u zraku.

    avatar

    31.05.2013. (00:30)    -   -   -   -  

  • antun

    Epizoda mi je dobro legla. I Kredenci, mada su tu malo tužnjikavi (još mi je trebalo desetak unblockera da ih odslušam..te prava ona, te prava ova...). .Znači, tako je to na otoku - iz tvojih prstiju to izgleda kao i u ostatku Hrvatske; pljus!

    avatar

    31.05.2013. (13:49)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Primjedba o selidbi postrojenja apsolutno uvažena!
    Znači za dedinu smrt nije kriva Vela Luka nego Komiža!

    Pogon iz Vela Luke završio je u našem najjačem pomorskom čvorištu-Benkovcu.(Znam ja dobro da su danas sa hladnjačama sve te transakcije čas posla,ali priznajte da su 'čuvene niške slane srdele' apsolutni urnebes.)

    avatar

    31.05.2013. (15:40)    -   -   -   -  

  • pexa

    pazi, jeste da zvuči smešno na prvu loptu, ali tu se radilo o običnom pakovanju uvozne robe..kao što se npr kafa, biber, kikiriki itd uvezu naveliko rinfuzno pa se pakuju tako su nišlije tad našle računicu da uvoze marokansku ribu (razne vrste, ne samo sardine) i da je konzerviraju, a od vas su kupili možda neki deo neke mašine, jbmlga već šta..jeste da se ovde više ljudi razumeju u svinjske derivate i da se riba slabije jede, al posao je posao i sve se da naučiti ako ti matematika ide u prilog
    ..a koliko zaključujem kopajući po netu, ta niška fimica ne postoji već neko vreme, verovatno su nekom upali u posao pa su ih sjebali, ko će ga znati..
    http://www.portal-srbija.com/prehrambena-industrija/veleprodaja-hra ne/interfis/

    avatar

    31.05.2013. (22:46)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Možda su sad u điru 'čuvene bugarske slane srdele'.
    Doći će to malo po malo i do Sibira,ja ti kažem,ali nema veze ako im slučajno prifali betonskih važića znaju kome se mogu obratiti.

    avatar

    01.06.2013. (07:05)    -   -   -   -  

  • Manipulator

    Ma kakvi utegići! Nađi majstora koji će potvrditi da su to vanzemaljci koristili za ....... Možda može i SPIG zaraditi koju kunu razmještajući utegiće na strateška mjesta! Ja se javljam za radno mjesto turističkog vodiča koji će vjerne sljedbenike nekog Erika fon D. šetati po našem lijepom otoku od jednog utegića do drugog - sve za sitnicu od tisuću eura (ne mora mjesečno - može i tjedno). W SPIG

    avatar

    01.06.2013. (18:07)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    MIslila sam da o Murteru znam sve...... Opet se potvrdilo da mislit i srat nije isto.
    Hoćemo još!

    avatar

    02.06.2013. (12:17)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Btw, jednom me zimi bura zakovala tri dana na otoku (barem nisam morala ići raditi hehehehehe). Kažem ja mojoj nevisti - jeba te led Mare, koja je ovo pustoš, gore nego Opatija van sezone. Kaže meni Mare - eeeeee, moja nevista, prođe i po misec, dva a da žive duše ne susretnem..

    avatar

    02.06.2013. (12:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...