Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • borivoj

    " LJEPOTA , NE KAO APSTRAKTAN PRINCIP VEC U SVOM BESKRAJNOM OTKRIVENJU, JE GOVOR BOZJI. ONA PREVODI BESKRAJNU SUBJEKTIVNU ISTINU U NJOJ PRIMJERENE OBJEKTIVNE IZRAZAJE". N.Sri Ram







    Dragi prijatelji,

    O nagovjestaju prosvjetljenja, o putu do tamo, o sredistu kolobarnog vira, o bistrini, o zedji i utazivanju zedje – o svemu tome govori pjesma iz "Bijele kule" u danasnjem tihovanju. Nase je da budemo cisti kanali za prizore i slike, za impresije i dogadjaje tim porukama potaknute:







    72. DODJI DA SE NAPIJES



    Dodji da se napijes Moje vode zaboravke,

    da zaboravis da si ikad mogla zedjati,

    za necim drugim.



    I dodji da se napijes Moje vode od sjecanja,

    da se sjetis da je sva tvoja grka zedja,

    bila put do Moje vode.



    I dodji da zaronis u Moj izvir,

    da mu budes zubor i bistrina,

    da mu budes kolobarni vir.



    "Bijela kula", knjiga 101. Zapisala Vesna Krmpotic





    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi oni

    koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.



    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    24.05.2013. (08:13)    -   -   -   -  

  • borivoj

    24.svibanj 2013

    Želja (kama) je troglavi demon; kada dobijete želju, razvijate pohlepu (lobha) za postizanjem dobiti i da vidite kako se množi; kada se razočarate u želju, postajete ogorčeni i ljuti (krodha). Kama, lobha i krodha su sve oblici strasti i nemira (rajoguna), grozničave aktivnost koja ne bira “sredstva” s kojim dolazi do “cilja”. Rajoguna juri prema cilju, ali ne drži do ispravnosti puta. Lanka je bila zemlja koja je odjekivala pjevanjem Veda; njen zrak je bio ispunjen sa žrtvenim dimom. No, ipak demoni koji su živjeli tamo bili su zli. Rituali moraju rezultirati ispravnošću; u protivnom, su besmisleni. Ravana je težio dobiti stvaralačku energiju (prakrtii), a ne postati stvaratelj (puruša), i tako njegov život postaje uzaludan.

    BABA

    Imajte Gospodovo ime uvijek na jeziku i u umu, tako ćete zadržati svoj šašavi um pod kontrolom. - Baba

    avatar

    24.05.2013. (08:15)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Sai Ram Dunja! Šaljem ti tekstove od subote!!!!

    MISAO DANA
    Predanost je poput kralja koji ima svoje pomoćnike tj. mudrost i nevezanost. Bez tih tjelohranitelja predanost nikada nije sigurna ili osigurana. Ona se mora graditi na temelju mudrosti i mora procvjetati u nevezanost od svijeta. Mudraca ne mogu pokolebati nemiri osjetila i osjećaja ni uznemiriti oluje dobre i loše sreće. Nevezan je onaj čovjek koji se oslobodio triju guna ili osobina uma. Poklonik je onaj koji voli sva živa bića. Posvećenost Bogu, mudrost i nevezanost tri su vrha himalajskog lanca. Ljubav stvara suosjećanje, nevezanost potiče toleranciju a mudrost vas vodi putem ispravnosti (dharma).
    - Baba

    ON JE UVIJEK S NAMA
    Bhagavan je jednom u Kodaikanalu rekao prof. Anil Kumaru: "Slikat ćeš se kako stojiš pokraj mog auta." Kumar je stao pokraj auta no Svami je rekao:"Ne, ne! Ti si stao kao da si vozač a to nije dobro. Stavi ruke OVAKO (Svami mu je pokazao da stavi ruke na bok). Tako bi trebao stajati vlasnik pokraj svog auta."
    Svami je stao s jedne strane auta a A.Kumar s druge strane , u istoj pozi!
    Tada ga je Svami upitao:"Hoćeš kupiti moj auta?" On je odgovorio:"Svami, ja da kupim Tvoj auto? Nemoguće! Ja imam samo bicikl i ne mogu si kupiti auto."
    Svami je na to rekao:"Kakva sramota! Takav se odgovor od tebe nije očekivao. Trebao si reći - Svami, s Tobom pokraj sebe, što će mi auto? Mogu kupiti cijeli svijet. Nisi mogao tako reći? Ne vjeruješ da sam pokraj tebe?"

    POUKA: Svatko od nas bi trebao imati vjeru da je Bhagavan uvijek pokraj nas i da će uvijek biti s nama jer naš svaprisutan Gospod naš je životni dah, naš je život. U ti nikada ne treba sumnjati.


    BOG IMA SMISLA ZA HUMOR

    1. Ovo se dogodilo tijekom jednog od mnogih Svamijevih posjeta hostelu za studente.
    U hostelu ima mnogo odjela koje vode sami studenti - npr. odjel koji vodi brigu za struju, odjel u kojem se rade kostimi za kulturne programe, odjel u kojem se kuha za bolesne studente.... Studenti su otvorili jedan odjel koji je trebao voditi brigu da studenti imaju na dohvat ruke neke dnevne potrepštine. Nadali su se da će Svami, kada dođe posjetiti hostel, blagosloviti i ovaj odjel. Ideja je bila pozvati Svamnija u tu prostoriju prje nego On napusti hostel.
    Studenti koji su vodili ovaj odjel bili su privilegirani jer su samo ono smjeli ući sa Svamijem u tu prostoriju. No bilo im je rečeno da Svamiju ne oduzimaju previše vremena i ako im On dozvoli padanamaskar trebaju to učiniti brzo kako bi svi mogli dobiti tu priliku.
    I bilo je savršeno...Prije odlaska iz hostela Svami je posjetio i taj odjel i proveo neko vrijeme sa studentima u toj prostoriji. Bili su presretni i upitali su Ga za padanamaskar. On im je dopustio kada je već krenuo prema vratima.
    Prvi je student učinio po planu kako su se dogovorili. Dotaknuo je Svamijeva stopala i u trenu se digao. No ponašanje drugog studenta bilo je čudno, zapravo šokantno. On se sagnuo do Svamijevih stopala i jednostavno tako neko vrijeme ostao! vrijeme je prolazilo i činilo se da se on ne planira ustati se. Ostali su se student nervozno pogledavali....Ako ovo bude potrajalo oni neće imati vremena za padanamaskar.
    No nakon nekog vremena, koji se činio poput vječnosti, student se uspravio. Imao je neki čudan izraz lica, koje je bilo naduto, crveno a u očima su bile suze. Očito je imao neko neočekivano iskustvo!!! Ostali studenti ipak su imali priliku za padanamaskar i Svami je otišao. Studentova predanost i emocije nisu ih lišile te prilike!!!
    A ŠTO SE DOISTA DOGODILO?

    Student je bio u šoku - "Vi mislite da sam plakoa zbog emocija?? Nemate pojma što se dogodilo. Kada sam se sagnuo da poljubim Svamijeva stopala On me je čvrsto Svojim (nožnim) palcima uhvatio za nos!!!! Koliko god sam se trudio nisam mogao nos osloboditi. Zato mi je lice pocrvenilo i potekle suze - a ne zbog predanosti!"

    2. Dogodilo se to jednoga dana još dok je Svami s rukama na leđima hodao među studentima i s njima razgovarao.
    Prišao je jednom studentu i zaustavio se ispred njega.Student je sa sklopljenim rukama sjedio. Svami ga je pogledao i upitao kako je. On je bio sretan što mu se Svami obratio.
    Svami je tada rekao:"Um te muči. Puno loših misli...Da?" Student je bio zadivljen Svamijevom sveprisutnošću, no Svami "nije očekivao" (u svjetovnom smislu) studentov odgovor, koji je bio: "Da, Svami! No ne brini se. To su samo prolazni oblaci. Oni će otići."
    Iznenađenje na Svamievom licu. Rekao je studentu;
    "Ay! Pa to ja kažem!" (To je moja rečenica!)
    Spontano i nevino student je rekao ono što Svami inače kaže.

    3. Priča Aravinda Balasubrahmanye:
    Dogodilo se to 2009.
    Mislio sam da je Svami zbog nečeg sa mnom nezadovoljan, premda sam se u Njegovoj prisutnosti najbolje ponašao. Kada je Svami u stolcu prolazio pokraj mene, skupio sam hrabrost, kleknuo sam i rekao:
    "Svami, molim Te oprosti mi!"
    "A što?" -

    avatar

    24.05.2013. (08:16)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "A što?" - ipitao je Svami.
    Nisam znao što sam pogriješio pa sam rekao:"Svami, oprosti mi moju pogrešku."
    "To te i pitam, koju pogrešku? Učinio si toliko pogrešaka da ne znam za koju me tražiš oprost."
    U trenu sam shvatio da razgovaram s mojim Bogom! Ne samo da se u Njegovom fizičkom prisustvu broje sve misli, riječi i djela već se broje SVE misli, riječi i djela! To me pogodilo. Pocrvenio sam. Svami se nasmijao i to me ohrabrilo pa sam rekao: "Molim Te oprosti mi onu pogrešku zbog koje si sada nezadovoljan."
    Nasmijao se i produžio dalje.


    SVAMI KAŽE: Bog je prijatelj i na vama je da prekinete tišinu i dovodete Ga u svoj život u svakom trenutku dana. Bog je Ljubav i put Ljubavi je najlakši put da Ga pronađete. Ako držite srce otvoreno i dopustite da Ljubav teče, Božja će vas Ljubav ispuniti božanskom energijom i pomoći vam na tom putu i voditi vas preko svih prepreka. Dugo je to putovanje, no ono postaje kraće i lakše ako ga dijelite s Gospodom koji zna put i koji će vas voditi njime sve do samoga kraja do konačnog oslobođenja.

    Poz. Nada

    avatar

    24.05.2013. (08:17)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Pretvorite vrt u mali raj

    pasifloraKoliko puta ste zastali ispred nečijeg vrta, bacili pogled preko ograde, oči napajali ljepotom i osjećali se nekako dobro.

    Što vam je to privuklo pažnju - šarenilo cvijeća, mirisi ili nešto, što se ne da lako objasniti, neki sklad i prirodnost?

    Ako je to bio dojam sklada i prirodnosti onda se radi o vrtu koji je uređen po zakonima prirode, dakle po Feng shuiju.

    U ovakvim vrtovima primijenjen je zakon koji vlada u prirodi. Kad već u prirodi vlada takva harmonija, treba je i iskoristiti.

    I sami smo plodovi te iste prirode.

    Pročitajte više
    www.alternativa-za-vas.com
    tel.: +385 (33) 731-136
    Copyright © 2012 Alternativa za Vas.

    avatar

    24.05.2013. (08:17)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Šalje: Ivan J. Prekop
    Datum: 18. svibnja 2013. 00:19
    Predmet: Podsjetnik na RIPPLE
    Prima: Ivan Prekop

    PODSJETNIK

    Nudim ti da se priključiš firmi RIPPLE tako da se učlaniš kao moj suradnik.



    O firmi RIPPLE može se reći ukratko:



    RIPPLE Besplatno članstvo;



    RIPPLE daje nama na poklon APP osnovnu aplikaciju za mobitele;



    RIPPLE otvara tržište novih, inovativnih i brojnih aplikacija;



    RIPPLE = stvaranje nove društvene mreže (najveće na svijetu) i



    RIPPLE = formiranje tržišta za naše (tvoje i moje) proizvode i usluge.



    RIPPLE nagrađuje graditelje mreže na više načina.



    Kada smo učlanjeni svi smo umreženi i svatko zarađuje na svemu što netko u mreži ispod nas kupi.



    Sve je pokrenuto prije 5 tjedana - još nije počela tzv. prelaunch faza.

    Sad je vrijeme za akciju!



    Evo malo više teksta i privitaka pa se zabavi i upoznaj s tim.

    Nakon toga ćeš moći donijeti odluku o tome hoćeš li

    uskočiti u RIPPLE vlak koji vozi u bolju budućnost.



    Srdačno te pozdravljam. Ivan Prekop



    e-mail : aura.zagreb@gmail.com

    mob. +385 95 9199016

    Ako te ovo zanima, odgovori mi osobno na ovu e-mail adresu:

    riječima ZANIMA ME !

    i pošalji mi Tvoje: Ime i prezime, e-mail adresu i broj mobitela.

    Tada će ti Firma RIPPLE poslati POZIVNICU i KOD (šifru) pomoću kojega se možeš registrirati.

    Za registraciju ćeš imati 24 sata vremena.

    Istovremeno ću ti poslati upute za registraciju na hrvatskom.

    Ako imaš pitanja – nazovi.

    Želim ti MIR i svako dobro ! Ivan Prekop

    88888888888888888888888888888888888888

    avatar

    24.05.2013. (08:27)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Pozdrav, i molim komentar, nadopunu i više ....
    Dr. Slobodan Lang

    .......................................................................... .........................

    Svi stvarajmo Europu DOBRA
    Govor pripremljen za prvi istup u parlamentu Europske Unije, koji danas poklanjamo svakom članu bilo kojeg parlamenta i svakom čovjeku, a posebno mladima, nezaposlenima i nesretnima da ga izgovore poboljšaju i šire.
    Mi smo sasvim nevažni – ali udruživanje u Europu DOBRA je presudno.
    Odmah počnimo zajedničko stvaranje Europe DOBRA, od prvih ljudi svih vjera i uvjerenja, znanja, umjetnosti, zdravlja, ekologije, medija i politike, do svih naroda i država, svakog grada i sela, institucija, udruga i organizacija, diljem Europe, do svakog doma obitelji i pojedinca, treba ispuniti vizija pojedinačnog i zajedničkog, djelom, znanjem, umjetnošću, gospodarstvom, vjerom i čovječnošću – počnimo život stvaranja DOBRA i ostvarenja boljeg svijeta.
    Svi, a posebno mladi Hrvatske, cijelog Balkana i Europe, su me zadužili da vam prenesem, da se Europu ne ujedinjuje i ne gradi, t.j. ruši na strahu mladih pred budućnošću, poticanjem nasilja, socijalne nesigurnosti i mržnje.
    Kolonijalna Europa je počinila strašna zla, ubijanja, ropstva, pljačke, otežavanja razvoja i oduzimanja slobode diljem svijeta. I zbog toga se danas i ovdje do kraja skrušeno ispričavam, nesretan sam i prihvaćam odgovornost da se to više nikada ne ponovi. Kao znak ovakvog opredjeljenja, predlažem da se odmah raspiše natječaj za podizanje spomenika tako sitnom a toliko ogromnom Gandhiju. Predlažem da natječaj obuhvati ravnopravno svu djecu i sve umjetnike svijeta, i da izbor mjesta podizanja, bude također dio natječaja. A kada jednom dignemo spomenik, počnimo pravo stvaranje DOBRA u nama samima i našim djelima.
    Ipak znamo, da nitko ne može učiniti toliko zla drugom, koliko svatko sam sebi. Svaka država i cijela Europa, mogu učiniti sebi više zla nego ikom drugom i itko drugi. Današnja politika Europe ne stvara DOBRO. Nosioci odgovornosti, osmišljavanja, usvajanja i provođenja politike, možda ni ne žele činiti zlo, vjerojatno su i sami zbunjeni i nesretni, pa i uplašeni pred budućnošću. Vjerujem da je tako. Ali znam da nisu dovoljno željeli, vjerovali, maštali, učili, pokušavali i organizirali stvaranje Europe DOBRA.
    Vjerujem da je malo ljudi među prvim i uglednim ljudima Europe, koji redovno pozivaju u svoje domove i odlaze u domove siromašnih, bolesnih, stranih, nesretnih ... Prvi ljudi Europe ne znaju plakati. Najveći dug Europe su suze.
    U lipnju 2011, Barack Obama je Angelu Merkel odlikovao Predsjedničkom Medaljom Slobode. Na svečanosti u Vrtu Ruža, ona je ispričala o trenutku kada je podignut Berlinski Zid: “Imala sam 7 godina. Do srži me potreslo vidjevši da su odrasli, pa tako i moji roditelji, zaprepašteni i počeli plakati. Obitelj moje majke je odvojena zidom.” Istog dana ja sam sa 44 godine prošao kroz zid i proveo noć sa ženama Istočnog Berlina. Na moje divljenje da su one nenasilno ujedinile Europu, te žene i majke su mi rekle “Doktore, mi smo to učinile za budućnost naše djece, a nas se za 20 godina neće ni spominjati.” A ja danas govorim u ime ovih divnih žena i u njihovo ime tražim da stvaramo Europu DOBRA.
    Ja sam Hrvat i Židov, a kroz ratove devedesetih na Balkanu, kroz deset godina sam neprekidno izlagao život da bih danas i ovdje vama mogu reći da smo spasili živote tisuća Albanaca, Bošnjaka, Hrvata, Roma, Srba, Židova i svakog ugroženog. Za njih smo izlagali vlastite živote i tražim da vi danas izložite sebe i odreknete se lažnog morala, sebičnosti i moći - da se založite za mlade danas za budućnost Europe.
    Na početku ovih ratova, u ljeto 1991. godine molio sam pomoć od g. Henry Kissingera. On mi je rekao da tadašnja Europa, ne poznaje Balkan, dopušta predrasude i nema dovoljno čovječnosti da bi spriječila rat i stradanja. Rekao mi je da nam je jedini realni uzor iskustvo stradanja, pobune i obrane ljudi u Varšavskom getu. Na tome smo započeli program „Izazov DOBRA.“
    Za vrijeme proteklih ratova služio sam Ranjenog Krista, i nisam ga napustio ni dok su mu sudili niti dok je nosio križ. Ranjeni Krist je ostao živ u Zagrebu, Dubrovniku, Mostaru, Kninu ...
    Na sammitu u Copenhagenu u ožujku 1995, molio sam sve šefove država, da zaštite „najtragičnije Europljane,“ da spriječe Srebrenicu. Nisu razumjeli o čemu govorim. Zločinci za genocid su osuđeni. Osuđena je i Srbija što nije spriječila genocid. Ali nitko nije postavio pitanje odgovornosti Ujedinjenih Naroda i međunarodne zajednice.
    Kad sam pronašao grupu retardirane djece u Bosni i Hercegovini, djevojčica od 12 godina mi je rekla – „Doktore, mi smo vas svih voljeli, i dok vi niste voljeli ni jedni druge ni nas, ni same sebe.“ Šutio sam i plakao, i prenosim vam njenu poruku – nemojte zaboraviti voljeti druge ljude.
    Naučio sam da je stanje gdje se ubijaju oni koji se ne znaju a u rat ih šalju oni koji se poznaju.
    U Čehoslovačkoj 1965. godine, prof. Ota Šik je mom ocu opisao kako će pokušati os

    avatar

    24.05.2013. (08:49)    -   -   -   -  

  • borivoj

    U Čehoslovačkoj 1965. godine, prof. Ota Šik je mom ocu opisao kako će pokušati ostvariti slobodu i da neće uspjeti. Na moj upit, zašto onda pokušati, on mi je rekao „Dužni smo budućnosti pokušati.
    Moj otac, ekonomist, je u tada još Zapadnoj Njemačkoj, vodio na sveučilištu raspravu kolika treba biti njemačka odšteta. Nakon financijskih procjena njemačkih ekonomista, pitali su njega koliko Njemačka duguje. On je rekao, da sama Njemačka mora odlučiti koliko vrijede izgubljeni životi.
    Mladi Europe danas, ne žele imati kolonije, ne žele iskorištavati druge, ne žele mrziti, optuživati, bogatiti se. Oni su umorni od zla i žele biti generacija dobra, žele stvarati novi život, djecu, obitelj, svoja sela, gradove, države i cijelu Europu.
    Svi moćni su u pravu da mladi često nisu u pravu, ali sigurno je da svako društvo koje je protiv mladih postaje u cijelosti krivo,
    Danas i ovdje ja vas pozivam da ne mislite kroz novac, dozvolite si pravo da budete ljudi, da pustite suzu, da želite činiti dobro i da poručite svim državama i narodima, svakom domu i svakom mladom čovjeku. Ne bojte se! Trebamo vas da zajedno stvaramo Europu DOBRA, da učite, radite, imate djecu, radujete se budućnosti.
    Evo zato smo se udružili u zajednički pokret dobra i nastupili na prvim izborima u Hrvatskoj za parlament Europske Unije. Nismo uspjeli, ali to ni nije važno, jer 6000 ljudi diljem svijeta je glasalo za nas i svaki od njih ima pravo kazati za stvaranje Europe DOBRA. Svi izabrani članovi EU parlamenta iz Hrvatske kao i svi oni koje će zateći mogu iznijeti umjesto nas našu poruku, i učiniti je jačom, boljom i pametnijom. Svi ljudi i države koji još nisu u Europi, su nam potrebni da zajednički i ravnopravno stvaramo Europu DOBRA.
    Evo ovim riječima sam se želio obratiti Europi, svojom vjerom, djelom, znanjem, nasljeđem i iskustvom.
    Ostavite se novca, nasilja, mržnje, moći i svih lažnih bogova, oni šire strah a ne pružaju sigurnost, ruše a ne grade, oduzimaju sadašnjost a ne otvaraju budućnost.
    Suze, znanje, rad, mladi, obitelj, čovječnost i vjera su istinske vrijednosti. Na njima stvarajmo Europu DOBRA.

    avatar

    24.05.2013. (08:51)    -   -   -   -  

  • borivoj

    From: Donata
    To: borivojbukva@yahoo.com
    Sent: Friday, May 24, 2013 9:33 AM
    Subject: Re: buda + zanimljivosti s magicusa

    
    pozdrav

    ---------------------

    pozdrav tebi!

    boro

    avatar

    24.05.2013. (09:45)    -   -   -   -  

  • borivoj

    From: Jadranka Vucak
    To: borivojbukva@yahoo.com
    Sent: Friday, May 24, 2013 1:23 PM
    Subject: Re: buda + zanimljivosti s magicusa


    ---------

    DRAGI Boro,

    jako mi se svidio haiku od Boryu.
    Jesi to ti?!?!

    Gdje se mogu pročitati ostali iz serije posvećene oblacima?!

    Hvala,
    pozz,
    Jadranka

    --------------------------------------------------------
    Jadranka Vucak, biblio@ktf-split.hr
    Kemijsko-tehnoloski fakultet
    Knjiznica
    Teslina 10/V
    21000 Split
    Tel. +385 21 329 456
    Fax +385 21 329 457

    --------------------------------------------------------

    hvala ti draga jadranka!
    nisam to ja, meni je nepoznati haiku pjesnik?

    kad ćeš o oblacima, eto ti jedan moj davno ispisan haiku:

    -----

    Plavo nebo
    uvijek se smiješi dok
    oblaci putuju.

    /B.B./

    -------

    pozdrav tebi i puse,
    Boro

    ---------------------------------------------------------

    From: Todorović Jolanda
    To: "borivojbukva@yahoo.com"
    Sent: Friday, May 24, 2013 10:08 AM
    Subject: RE: buda + zanimljivosti s magicusa

    ---------------

    Hvala Boro, baš mi je danas trebalo ovako nešto. Lijep pozdrav, Jolanda



    Jolanda Todorović

    Grad Rijeka

    Odjel gradske uprave za kulturu

    Služba za koordinaciju programa

    u HKD-u, Galeriji Kortil i Filodrammatici

    Strossmayerova 1

    51000 RIJEKA

    +385 (0)51 377 051 099 2391 404

    +385 (0)51 373 534

    jolanda.todorovic@rijeka.hr

    www.rijeka.hr



    ------------------



    hvala ti draga jolanda!



    lp, boro

    avatar

    24.05.2013. (16:37)    -   -   -   -  

  • borivoj

    POZIVNICA

    Tema predavanja; Drevnom mudrošću do istinske sreće

    Predavač: Smita Krišna swami

    Drevna mudrost odnosi se na mudrost Veda.
    Prije predavanja gosti se mogu
    pridružiti pjevanju badjana- meditativnim melodijama uz maha mantru (Hare Krisna Hare Rama) i ostale mantre koje slave Boga i njegove oblike
    (mantra=manas trayate=oslobađa um).

    Predavač je iskusni učitelj i sanjasi praktikant (u odvojenom redu života),
    stariji ali vitalni planinar (Himalaya), pozitivan i jednostavan, inače šveđanin.
    Predavanje će biti na engleskom uz organizirani prijevod na hrvatski.

    Nakon predavanja biti će vegetarijanska zakuska.

    Organizator je Vaišnavska zajednica Rijeka.

    Nedjelja 26.05.2013. u 18 h – klub Pantera (preko puta đeljezničke stanice)
    – ulaz 15 kn; besplatno- djeca, učenici, studenti

    Možda bi se svidjelo i Vama nešto ovakvoga i nekome od vaših kolega koje može zanimati ponešto od indologije, vedske književnosti, kao što plakatić ukratko kaže -drevna mudrost i sreća. Uz duhovni život, uvijek je zanimljivo.

    Definitivno novo i drukčije iskustvo. Dobrodošli !

    avatar

    24.05.2013. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...