Komentari

vjesnik-istine.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tignarius

    pozdrav prijatelju u črnom
    malo smo prepasivni u proklamiranju stavova vezanih i za obitelj i naciju..jer one su Božanske kategorije..sve ostalo su ljudske spletke i čančarenja, ako izostavimo navedene kategorije

    drž se!!!!

    avatar

    16.05.2013. (14:25)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Pozdrav i hvala na prilogu.
    Papa Franjo će rasturiti Crkvu, ali će naravno ostati Ostatak koji će i dalje biti Kristova Crkva. Uguglati Knjigu istine. Tamo sve piše.

    avatar

    16.05.2013. (15:57)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Podržavam akciju radi djece,koja se ne mogu izborit za zaštitu od homoseksualnih "roditelja":

    avatar

    16.05.2013. (16:06)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Sumnjam da ti bude odgovorila moja Draga jer zadnjih dana rijetko izlazi na blog pa ti budem ja rekao jerbo su nam razmišljanja ista. Moj prethodni post ima naslov Hrvatski Ku Klux Klanovi. Mislim da dovoljno govori o onima koji žele Hrvatsku baciti u srednji vijek i doba lomača.
    Nasred Riječkog korza sam im vikao da ih može biti sram i vjeruj da su mi prolaznici čestitali.

    avatar

    16.05.2013. (16:07)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    16.05.2013. (19:42)    -   -   -   -  

  • MiB

    Z@ more ljubavi; Nisam baš siguran da sam razumio Vaš komentar; vikali ste da ih može biti sram zato sto vrijedjaju volontere koji zastupaju svoje stavove i iznose svoje mišljenje javno dok ih drugi vrijeđaju ponižavaju i pokušavaju zapaliti i na tome su Vam - logično - prolaznici čestitali, i vjerujem da ih je bio veliki broj koji je to učinio.

    ILI

    ste možda i vi bili jedan od onih koji je ponižavao, vrijeđao, zlostavljao marljive volontere samo zato je oni nemaju pravo na svoj stav, mišljenje, i zbog svoje želje da ga izraze su manje vrijedi i treba ih staviti na lomaču kao u srednjem vijeku.

    Koja je razlika između jednog homoseksualca i jednog volontera koji izražava i iznosi svoje stavove? Je li imaju jednaka prava ili su nejednaki u pravima?

    Zanimljivo je to što Vi i vaša draga mislite o drugim ljudima!

    avatar

    16.05.2013. (21:02)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    A eto, skupilo se potpisa više nego sam se nadala! Kažu, potpisivali penzići po nagovoru svećenika, pa čija propaganda je kriva da nema većeg udjela mladih u ukupnom stanovništvu!? Valjda bi homo- brakovi bili u službi pozitivnih demografskih kretanja!?

    avatar

    22.05.2013. (21:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...